شبانه منم دیشب حدود 120 تا 140 بود حدود 1700 مگ هم دانلود داشتم یعنی الان یک هفته ای هست که دانلودم اینقدره ولی هفته قبل سرعت یکمی بهتر بود هر شب حدود 2 گیگ دانلود می کردم
شبانه منم دیشب حدود 120 تا 140 بود حدود 1700 مگ هم دانلود داشتم یعنی الان یک هفته ای هست که دانلودم اینقدره ولی هفته قبل سرعت یکمی بهتر بود هر شب حدود 2 گیگ دانلود می کردم
ماکسیمم سرعت روزانه و شبانه، حدود 235 بوده. بیشتر اوقات چه روزانه و چه شبانه سرعتم همینقدر هست.
فقط مساله ای که هست، گاهی اوقات از بعضی سرورها خوب نمی شه دانلود کرد.
مثلا دیشب من یه فایل از میهن دانلود داشتم می گرفتم که سرعتم به 120 هم نمی رسید. (در حالی که شب های قبل، از این سایت با سرعت 230 دانلود می کردم)
اما همون موقع یه فایل از یه سایت دیگه هم گذاشتم برای دانلود و سرعتم به 230 رسید.
سرعت سرور ها همیشه بستگی به تعداد کاربرای مراجعه کننده داره بعضی شبا حجم دانلودشون زیاد میشه سرعتشون میاد پایین
خود من همیشه 2 تا 3 دانلود همزمان از سرور های مختلف دارم تا از حداکثر سرعت استفاده بشه حتی شده بعضی مواقع هر 3 تا لینک از یه سایت با سرعت پایین بودند ولی چون هر 3 همزمان دانلود میشدند نهایت استفاده از سرعت را می بردم
كسايي كه 128 دارن ديشب شبانشون چند بود؟
از من که 128 قدیمی بود دیشب حدود 120-140 بود ولی امروز اعتبارم تموم شد و مجبور شدم سرویس 128 جدید بگیرم .خداکنه با این سرویس جدید هم بشه مثل قبل سرعت شبانه بالایی داشت
میشه برادر من چک کردم میشه دوستان هر کسی لینک کیفیت بالا از اخراجی ها 3 داره بده
با سلام.من سرویس اینترنت پر سرعت از شرکت ندا گستر گرفتم با 5 گیگ دانلود چطور می شه فهمید که چه میزان از دانلود من باقی مونده و آیا شرکت ندا گستر دانلود رایگان داره یا نه با تشکر.![]()
سلام دوست عزیز .. این کار که خیلی ساده است فقط کافیه بروی تو سایت شرکت ندا گستر و بروی تو قسمت کاربران و با یوز و پسورد که داری وارد شی. در قسمت پایین صفحه مقدار حجم ترافیکی که باقی مونده را نشان می ده.در ضمن نداگستر هم شبانه رایگان داره.
سلام من اینترنت پر سرعت مخابرات را استفاده می کردم ولی سرعت آن بالا بود اما اکنون پایین تر است با قیمت بالاتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)