تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 228 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 2272

نام تاپيک: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

اگه نباشه جاش خالی می مونه black sabbath's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

روی ۴ مگ vip بزن هست همون مقدار حجمی که به شما داده و همون مقدار پول
    آره درسته ولی توی فاکتور نوشته 8 مگ.یعنی دوتا تعرفه رو با هم قاطی کردن؟؟!!
    حالا اینو که شما به من گفتی و من فهمیدم.چطور خودم از روی خطم می تونم بفهمم.منظور از روی پینگ یا سرعت یا پارامترهای مودم میشه فهمید؟آخه الآن سرعت دانلودم توی IDM مثل قبله.یعنی مثل همون موقع که پنل 8 مگ واقعی رو داشتم.صفحه هم بدون مشکل و کم شدن سرعت باز می کنم.پینگ هم تایم اوت نداره
    Last edited by black sabbath; 18-09-2019 at 22:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

آره درسته ولی توی فاکتور نوشته 8 مگ.یعنی دوتا تعرفه رو با هم قاطی کردن؟؟!!
    حالا اینو که شما به من گفتی و من فهمیدم.چطور خودم از روی خطم می تونم بفهمم.منظور از روی پینگ یا سرعت یا پارامترهای مودم میشه فهمید؟آخه الآن سرعت دانلودم توی IDM مثل قبله.یعنی مثل همون موقع که پنل 8 مگ واقعی رو داشتم.صفحه هم بدون مشکل و کم شدن سرعت باز می کنم.پینگ هم تایم اوت نداره
    8 مگ قبلا 200 گیگ با 100 گیگ شبانه بود 42500 بدون 9% الان به شما همون رو دادن یه کم گرون تر، یه مدت قبل داخل لیست بود حذف شده 4 مگ VIP سرعت نصف و شبانه نداره.

3. این کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

8 مگ قبلا 200 گیگ با 100 گیگ شبانه بود 42500 بدون 9% الان به شما همون رو دادن یه کم گرون تر، یه مدت قبل داخل لیست بود حذف شده 4 مگ VIP سرعت نصف و شبانه نداره.
    متوجه شدم.یعنی اگه شما و اون دوست قبلی نگفته بودن نمی فهمیدم.سوالم اینه که من الآن پنل هشت مگ رو دارم ؟یا چهار؟می خوام بدونم اونی که برام فاکتور کردن و 52 هزار گرفتن پنل هشت واقعی هست ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2019

پيش فرض

متوجه شدم.یعنی اگه شما و اون دوست قبلی نگفته بودن نمی فهمیدم.سوالم اینه که من الآن پنل هشت مگ رو دارم ؟یا چهار؟می خوام بدونم اونی که برام فاکتور کردن و 52 هزار گرفتن پنل هشت واقعی هست ؟
    سرعت دانلودت مگه نمیگی مثل قبل هست ؟ پس برات ۸ بستن ، سرعت دانلودت چنده ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2019

پيش فرض

البته من قبل تخلیه سرعت ۴ رو داشتم برام سرعت رو باز گذاشته بودن حالا الان وضعیت رو نمیدونم چطوریه هنوز باز میزاره یا نه ، شایدم مراکز خلوت باز میزاره ، درمورد شبانه قبلا فقط توی پنل کاربراش شبانه رو نشون میداد و توی سایت اصلی نشون نمی‌داد ، نمی‌دونم هنوز اینطوریه یا نه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام بعد از گذشت یکماه بالاخره محدودیت 4 مگابیت برای من بر طرف شد بقیه دوستان هم چک کنن ببینن درست شده یا نه

تست سرعت تک کانکشن هلند

من بر خلاف بقیه کلا محدود بودم و محدودیتم مربوط به ساعت خاصی نبود
    امیدوارم پایدار بمونه دوباره محدود نشم :|

اگه دوباره محدود شدم همینجا خبر میدم

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

سرعت دانلودت مگه نمیگی مثل قبل هست ؟ پس برات ۸ بستن ، سرعت دانلودت چنده ؟
    تو IDM از سرورهای داخلی تا 1300 کیلو بایت

سلام بعد از گذشت یکماه بالاخره محدودیت 4 مگابیت برای من بر طرف شد بقیه دوستان هم چک کنن ببینن درست شده یا نه

تست سرعت تک کانکشن هلند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دیروز تقریباً از ساعت 7 بعدازظهر تا 1 بامداد سرعت (بین الملل) من تقریباً 1 م.بیت بود که با پشتیبانی تماس گرفتم و حرف های تکراری که در طول دو هفته پیش شنیده بودم رو شنیدم ( این علاوه بر محدود شدن بر سرعت 4 یا 2 م.بیت است ). امروز با بخش شکایات پیشگامان صحبت کردم و به من گفته شد که مشکل وجود داره و در حال پیگیری هستند و هیچ تاریخ دقیقی برای رفعش مشخص نیست و گفت که در صفحه حساب شخصیم در وبسایت پیشگامان درخواست جبران خسارت (SLA) بکنم. پیشگامان مشکل کمبود پهنای باند داره و گویا خیلی زیاد کاربر گرفته (برای دزدیدن بیشتر) و نمی تونه این مشکل رو حل کنه. در این خدمت اینترنت یک ماه اخیر خودم من تقریباً 2 برابر بیشتر پرداخت کردم و کیفیت اتصال واقعاً چند برابر کمتر شد. پیشگامان خوب داره دزدی می کنه. فکر کنم در یک ماه گذشته پول خیلی خوبی به جیب زده. این از اون روشهاست که کلاهبردار میاد یه بار اساسی دزدی می کنه و بعد برای مدت طولانی گم و گور میشه. پیشگامان هم پول خوبی به جیب زده احتمالاً بعدش هم مهم نیست کاربراش کم بشن.
    من که باید به فکر ISP جدید باشم.

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اگر servco بود 195 تا الان هزاران باره جریمه اشون میکرد. ولی با fcp ها اصلا کاری ندارن. در واقع شرکت های کوچیک شکایت زود پیگیری میشه و واسشون عواقب داره. برعکس شرکت های بزرگ هست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

تست سرعت تک کانکشن هلند

محدود شد رو 1 مگ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •