حسین 3-2 !
تو لیگ جبران می کنم
حسین 3-2 !
تو لیگ جبران می کنم
وحید من سیدورفو به تو نمیدم فقط بخاطر خودت تا تیمتو بهتر از این تقویت کنی .
ببین سه فاکتور قدرت بدنی , دریبل اسپید و شتاب برای یک مهاجم بسیار مهمه .
برای مدافع سه فاکتور سرعت , قدرت بدنی و دفاع از بقیه فاکتورها مهم تره .
و برای هافبک سرعت پاس کوتاه , دریبل اسپید و اگیلیتی یا همون چالاکی از بقیه فاکتورها مهمتر هستن .
جدای از این تواناییها کارتهای بازیکنان خصوصا کارتهای قهوه ای یا همون تخصصی برای یک بازیکن بسیار مهمه اینو که خودت بهتر از من میدونی .
نه!
تو خریدار نیستی ، فروشنده هم نیستی
همین کاروالیو رو میزارم دفاع آخر کار پویول رو برام انجام میده
راستی ابراهیمویج فروشی نیست ؟
بخدا خیلی داری بی انصافی میکنی.خودت چه پیشنهادی میدی؟رد نکن.پیشنهادت هم معقولانه باشه نه مثل وحید که یکی میده پنج تا میخواد.
نه ابراهیموویچ رو جایگزین براش ندارم.
محمد من تعجب میکنم داری اینجوری پویول رو مفت به حراج میذاری . این بازیکن در مجموع جزء 4-5 مدافع برتر این بازیه . میدونی با کارتهاش چه کارها که نمیتونی انجام بدی . توی بازیهای رو در رو که تیمتو کامپیوتر هدایت میکنه قدر کارتهای این بازیکن رو خواهی دونست البته اگه درست ازشون استفاده کنی .
من دارم می گم می خوام تری و پویول رو کنار هم داشته باشم ! تو صاف دست گذاشتی روی تری
من بسته به نوع بازی خودم به یک سری بازیکنان نیاز دارم.مثل همون رونادینیو که من باهاش از مسی بهتر بازی میکنم.از پویول هم خبر دارم ولی این محمد این چیزها رو درنظر نگرفته.میبینی چه پیشنهادهایی میدم؟اون از شهاب که جرارد رو نداد این هم از بقیه.اصلا نقل و انتقالات نمیذاشتیم بهتر بود.
خب تری رو نده.چک رو با والدز معامله میکنی؟یک بازیکن متوسط هم میدم.دیگه از این بهتر؟
محمد چی شد بازیکن از من میخوای یا نه ؟ حالا غیر از نستا
منم تعجب می کنم !
یا واقعا اینجوری فکر می کنی یا می خوای بچه گول بزنی ! که احتمالا دومی درسته
بچه گول بزنی چیه؟بهش میگن نقل و انتقال.خب پیشنهاد دومم رو جواب بده.
حسین جان از تیمت نستا رو بیشتر میپسندم.کی رو میخوای؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)