من راهی که پیمان نوشته رو انجام دادم این ارور رو میده و بازی خراب میشه
couldnt load image 'previrew_mp_abandon'
من راهی که پیمان نوشته رو انجام دادم این ارور رو میده و بازی خراب میشه
couldnt load image 'previrew_mp_abandon'
آره ماله منم همینطوره دیگه ، اون فایل IW 23 حتما باید دانلود بشه ، ولی لینک دانلودی که گذاشتن نمیاد ، خرابه ! ، سریعتر درستش کنین ...
من دانلود کرده بودم خنگ بازی درآوردم کپی کردم تو پوشه اصلی![]()
یکم واضح تر بگو.اگه میره تو بازی و پیدا میکنه بعد از ارور میده ماله dlc هست که باید بگیری![]()
خوب لینک دانلود صفحه قبل کار نمی کنه ، لطفا دوباره بزارید ، ممنون ...
شما میتونید برید تو سایت و از اونجا بگیرید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون ، متشکرم ، دستت درد نکنه ، واقعا ممنون ، دارم دانلود میکنم ...
---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------
در ضمن من قبلا نقشه های DLC رو با حجم 340 مگابایت دانلود کردم ، حالا باید اونا رو به فولدر DLC باید ببرم ؟
آقا لطفا يکي بهترين و جديد ترين روش رو توضيح بده! من گيج شدم!
من از روشي که پيمان نوشته رفتم ، اول اينکه اون پچ 5 مگي دانلود نميشه و به هزار زحمت از يک جاي ديگه دانلود کردم ولي پوشه dlc رو نداره! بعدش که نميدونم ورژن بازيم قديميه يا جديد ، ولي فکر ميکنم قديمي باشه، خلاصه 2تا فايل iw-22 & 23 رو گرفتم و در مسيرش قرار دادم، وقتي بازي رو اجرا کردم يه چيز اومد شبيه آپديت و پر شد و وقتي خواست بره تو بازي اين ارور رو داد :
the main\iw_22.iwd file is incorrect. you might have use update package while having an old version.click ok to be directed to the alterwnet download page.
اوکي هم که ميزنم نميره تو سايت و ارور ميده!
(راستي من اين فايل iw_22 رو از اين لينک رپيد باز نتونستم دانلود کنم رفتم از يه جاي ديگه دانلود کردم ، مشکل از اين فايلي که دانلود کردم نيست که ارور ميده ؟)
ممنون ميشم دوستان کمک کنن خيلي دوست دارم بتونم مولتي پلير بازي کنم
کسی نیست جواب بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)