---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
خوب حالا یه سوالی فک کن من g73را میخوام بخرم از کجا بدونم کنتراستش 1024 یا190؟
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
خوب حالا یه سوالی فک کن من g73را میخوام بخرم از کجا بدونم کنتراستش 1024 یا190؟
Last edited by g73; 02-07-2010 at 21:36.
منظورت کنتراست هست یا رزولوشن![]()
کسی جواب ما رو نمی ده ؟![]()
n61jq asus بهترین انتخاب تو این رنج قیمت
خوب معلومه گفتم کنتراست دیگه![]()
منظورم190:1 و1024:1 بود ها![]()
لبتاب F115 رو دو دسته آدم می خرن ، یا مایه دارند یا به لحاظ کاری نیاز به چنین لبتابی دارند و هرجور شده مثل خودم اینو تهیه کردند، حالا اینا که مایه دارند وقتی خراب میشه براشون مهم نیست و شلوغش نمی کنن
ولی اگه جزء دسته دوم باشند اولین جایی که ایرانی ها سر می زنن همین سایت p30world خودمون هست.تا جایی که من می دونم F115 حدود 5 6 ماه تو بازار ایران داره بفروش می رسه ، ولی تا امروز حتی یک نفر ایرانی از این لبتاب گزارش خرابی ارایه نکرده حداقل از بچه های این سایت 20 نفر F115 دارند، چرا هیچ کدوم مشکلاتی که می گین رو تا به حال ندیدن ؟
دوست عزیز جناب x-lichking خوب بودن یک محصول مطلق نیست ، بهتره طرز تفکرتون رو نسبت به لبتاب عوض کنید و شرایط کلی یک لبتاب رو بررسی کنید، مدتیه که شروع کردید با نظرهای احساسی برگرفته از کامنت های کاربران سایت های خارجی که ممکن نظر دهنده از طرف رقیبان سونی اومده نظر منفی داده ، ذهن کسانی رو میخوان لبتاب بخرن مخدوش می کنید، وقتی سری F1 داره از دور خارج میشه کدوم شیر پاک خورده ای میاد سری FW که هرچند سری محبوبی باشه رو بخره؟
آپدیت بایوس F115 سه روزه رو سایت سونی قرار دادن، اگه خرابی ها به این شدتی که شما می فرمایین باشه چرا 6ماه پیش این کارو نکردن؟
امیدوارم سعی نکنید که رفتار خودتون رو توجیه کنید چون چند نفر دیگه ای هم بهتون تذکر دادن ، در هر صورت اعتراض من به شما به خاطر کاربرانیه که اطلاعات کمی از لبتاب دارند و با نظرات ما کاربران این سایت می خوان لبتاب بخرن، بهتر این کارو بادقت و مسئولیت پذیری بیشتری انجام بدیم.
امیدوارم از انتقادات من ناراحت نشید ، با آرزوی حضور پررنگتر و منطقی تر شما در بخش لبتاپ سایت![]()
سوال خوبی هست .
والا خودمم نمی دونم ولی یه مدل هست که مطمئن هستم 1024 هست .
اینم لینک بررسی تخصصی :موفق باشید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------
فکر کنم این پست من مروبط به این تاپیک نبود ..
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
یه چیز الآن فهمیدم که فکر کنم درست باشه .
فکر کنم TZ کنتراستش 1024 هست ولی TY کنتراستش 190 هست .
خودتون یه سرچی بکنید ببینید درسته یا نه و اگر که درست بود یه خبری هم به من بدین .
موفق باشید .
من حدودا 6 ماه پیش دنبال یه لپ تاپ با گرافیک و سی پی یو خوب و صفحه بزرگ واسه رندر گیری و طراحی گرافیکی می گشتم می خواستم سونی سری f mfx بخرم که تا الان صبر کردم اخرشم گفتن نمیاد
حالا تو این 6 ماهه چیز جدید چی اومده به نظر شما چی بگیرم در ضمن الان می تونم از امریکا بگم برام بیارن بهتره از اونجا بگیرم یا اینجا که گارانتی داره؟
سلام
یه لپ تا تاچ تو این رنج قیمت چی پیشنهاد میدین ؟
میشه مثل موبایل با تاچش راحت کار کرد ؟
Last edited by lordfarid; 04-07-2010 at 22:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)