تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 370 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

همونه . .
    یکم صبر بدی میاره .
    10 روز دیگه بار های جدیدش میرسه که نوت بوک من هم داخلشون هست .
    شاید G73 هم داشته باشه .
    ولی به نظرم G73 پول حروم کردنه .
    من فقط G51 رو به خاطر صفحه نمایشش می خرم وگرنه کارت گرافیک 330 هم برای من کافیه .
    حالا شما اگر که می خوای بازی کنه و پولش رو هم داری G73 بهترین انتخابه ولی از G51 سری یه بعدیش رو نخرین که رزولوشن صفحه نمایشش 1360 در 768 هست .
    موفق باشید .

---------- Post added at 03:18 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------

---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------

post was at 03:20 PM ----------

بله .
    حدودا 400 تا 500 با اینجا تفاوت داره .
    G73 رو تا 1.700 می تونید گیر بیارید ولی باید قید جعبه رو بزنید چون اگر که با جعبه رد بشه باید همون 2 میلیون رو بدین .
    اگر که یه چمدون بزرگ هم داشته باشید می تونید جعبه رو باز کنید و بزارید زیر چمدون ( روش ها نوین قاچاق کالا ) .
    موفق باشید .
    ---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------

خوب حالا یه سوالی فک کن من g73را میخوام بخرم از کجا بدونم کنتراستش 1024 یا190؟
    Last edited by g73; 02-07-2010 at 21:36.

پروفشنال sajjadgameactor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------

منظورت کنتراست هست یا رزولوشن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان من یه سیستم با این مشخصات می خوام :
    1- بودجه در حدود 1.5 دارم . یکم بالا پایین ایرادی نداره
    2- کارم باهاش همین وبگردی و کارای معمولیه . فقط نرم افزارای برق مثل matlab رو راحت اجرا کنه .
    3- وزنش کم باشه . می خوام راحت جابجاش کنم .
    4- زیاد اهل بازی نیستم ولی می خوام بازی های روز رو اجرا کنه .
    اگه ممکنه منو راهنمایی کنید . ممنون
    کسی جواب ما رو نمی ده ؟

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کسی جواب ما رو نمی ده ؟
    n61jq asus بهترین انتخاب تو این رنج قیمت

5. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خوب معلومه گفتم کنتراست دیگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

منظورم190:1 و1024:1 بود ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

تمام مدل های VPCF11 و CW2 مشکل دارند .
    البته اونایی که قبل از January در آسیا و آمریکا و اروپا فروش رفتند که اون هایی که در ایران هستند همه به همین تاریخ مربوط میشند .
    جمع آوری نمی شند ولی باید بایوس رو آپدیت کنید .
    البته این ها هنوز مشکل نویز رو دارند و سونی هنوز چیزی نگفته که این نویز از کجاست .
    اگر که می تونید بایوس رو آپدیت کنید چون یکم دردسر داره و مثل فلش گوشی ریسکی هست .
    بیشتر خرابی های سونی از بخش چیپست گرافیکی بوده ولی خود سونی نگفته که کدوم بخش بیشتر گرم میشه .
    اگر که به پردازش قوی نیاز ندارید بهتره که ریسک نکنید و سری FW رو بخرید که واقعا عالیه .
    موفق باشید .
    لبتاب F115 رو دو دسته آدم می خرن ، یا مایه دارند یا به لحاظ کاری نیاز به چنین لبتابی دارند و هرجور شده مثل خودم اینو تهیه کردند، حالا اینا که مایه دارند وقتی خراب میشه براشون مهم نیست و شلوغش نمی کنن
    ولی اگه جزء دسته دوم باشند اولین جایی که ایرانی ها سر می زنن همین سایت p30world خودمون هست.تا جایی که من می دونم F115 حدود 5 6 ماه تو بازار ایران داره بفروش می رسه ، ولی تا امروز حتی یک نفر ایرانی از این لبتاب گزارش خرابی ارایه نکرده حداقل از بچه های این سایت 20 نفر F115 دارند، چرا هیچ کدوم مشکلاتی که می گین رو تا به حال ندیدن ؟
    دوست عزیز جناب x-lichking خوب بودن یک محصول مطلق نیست ، بهتره طرز تفکرتون رو نسبت به لبتاب عوض کنید و شرایط کلی یک لبتاب رو بررسی کنید، مدتیه که شروع کردید با نظرهای احساسی برگرفته از کامنت های کاربران سایت های خارجی که ممکن نظر دهنده از طرف رقیبان سونی اومده نظر منفی داده ، ذهن کسانی رو میخوان لبتاب بخرن مخدوش می کنید، وقتی سری F1 داره از دور خارج میشه کدوم شیر پاک خورده ای میاد سری FW که هرچند سری محبوبی باشه رو بخره؟
    آپدیت بایوس F115 سه روزه رو سایت سونی قرار دادن، اگه خرابی ها به این شدتی که شما می فرمایین باشه چرا 6ماه پیش این کارو نکردن؟
    امیدوارم سعی نکنید که رفتار خودتون رو توجیه کنید چون چند نفر دیگه ای هم بهتون تذکر دادن ، در هر صورت اعتراض من به شما به خاطر کاربرانیه که اطلاعات کمی از لبتاب دارند و با نظرات ما کاربران این سایت می خوان لبتاب بخرن، بهتر این کارو بادقت و مسئولیت پذیری بیشتری انجام بدیم.
    امیدوارم از انتقادات من ناراحت نشید ، با آرزوی حضور پررنگتر و منطقی تر شما در بخش لبتاپ سایت

9. 3 کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سوال خوبی هست .
    والا خودمم نمی دونم ولی یه مدل هست که مطمئن هستم 1024 هست .
    اینم لینک بررسی تخصصی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید .

---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------

لبتاب F115 رو دو دسته آدم می خرن ، یا مایه دارند یا به لحاظ کاری نیاز به چنین لبتابی دارند و هرجور شده مثل خودم اینو تهیه کردند، حالا اینا که مایه دارند وقتی خراب میشه براشون مهم نیست و شلوغش نمی کنن
    ولی اگه جزء دسته دوم باشند اولین جایی که ایرانی ها سر می زنن همین سایت p30world خودمون هست.تا جایی که من می دونم F115 حدود 5 6 ماه تو بازار ایران داره بفروش می رسه ، ولی تا امروز حتی یک نفر ایرانی از این لبتاب گزارش خرابی ارایه نکرده حداقل از بچه های این سایت 20 نفر F115 دارند، چرا هیچ کدوم مشکلاتی که می گین رو تا به حال ندیدن ؟
    دوست عزیز جناب x-lichking خوب بودن یک محصول مطلق نیست ، بهتره طرز تفکرتون رو نسبت به لبتاب عوض کنید و شرایط کلی یک لبتاب رو بررسی کنید، مدتیه که شروع کردید با نظرهای احساسی برگرفته از کامنت های کاربران سایت های خارجی که ممکن نظر دهنده از طرف رقیبان سونی اومده نظر منفی داده ، ذهن کسانی رو میخوان لبتاب بخرن مخدوش می کنید، وقتی سری F1 داره از دور خارج میشه کدوم شیر پاک خورده ای میاد سری FW که هرچند سری محبوبی باشه رو بخره؟
    آپدیت بایوس F115 سه روزه رو سایت سونی قرار دادن، اگه خرابی ها به این شدتی که شما می فرمایین باشه چرا 6ماه پیش این کارو نکردن؟
    امیدوارم سعی نکنید که رفتار خودتون رو توجیه کنید چون چند نفر دیگه ای هم بهتون تذکر دادن ، در هر صورت اعتراض من به شما به خاطر کاربرانیه که اطلاعات کمی از لبتاب دارند و با نظرات ما کاربران این سایت می خوان لبتاب بخرن، بهتر این کارو بادقت و مسئولیت پذیری بیشتری انجام بدیم.
    امیدوارم از انتقادات من ناراحت نشید ، با آرزوی حضور پررنگتر و منطقی تر شما در بخش لبتاپ سایت
    فکر کنم این پست من مروبط به این تاپیک نبود . .

---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------

یه چیز الآن فهمیدم که فکر کنم درست باشه .
    فکر کنم TZ کنتراستش 1024 هست ولی TY کنتراستش 190 هست .
    خودتون یه سرچی بکنید ببینید درسته یا نه و اگر که درست بود یه خبری هم به من بدین .
    موفق باشید .

11. 2 کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من حدودا 6 ماه پیش دنبال یه لپ تاپ با گرافیک و سی پی یو خوب و صفحه بزرگ واسه رندر گیری و طراحی گرافیکی می گشتم می خواستم سونی سری f mfx بخرم که تا الان صبر کردم اخرشم گفتن نمیاد
    حالا تو این 6 ماهه چیز جدید چی اومده به نظر شما چی بگیرم در ضمن الان می تونم از امریکا بگم برام بیارن بهتره از اونجا بگیرم یا اینجا که گارانتی داره؟

داره خودمونی میشه lordfarid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    یه لپ تا تاچ تو این رنج قیمت چی پیشنهاد میدین ؟
    میشه مثل موبایل با تاچش راحت کار کرد ؟
    Last edited by lordfarid; 04-07-2010 at 22:45.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •