سلام من می خواستم لپ تاپ بگیرم. یکی از دوستان بهم asus pro64vn رو معرفی کرد. میخوام مشخصات دقیق و قیمتشو بدونم. عکسشم اگه بشه ببینم.
هر جی تو اینترنت سرچ میکنم چیز به درد بخوری پیدا نمیشه.
اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم
سلام من می خواستم لپ تاپ بگیرم. یکی از دوستان بهم asus pro64vn رو معرفی کرد. میخوام مشخصات دقیق و قیمتشو بدونم. عکسشم اگه بشه ببینم.
هر جی تو اینترنت سرچ میکنم چیز به درد بخوری پیدا نمیشه.
اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم
با اين بودجه بهترين گزينه براي شما سري cw است .
در ضمن بايد يادآوري كنم اگر به قصد بازي مي خواهيد لپ تاپ بخريد بايد بگم كاملا در اشتباهيد . الان بهترين لپ تاپ هم نمي تونه بازيهاي سنگين روز رو اجرا كنه
بي خيال بازي هاي سنگين با لپ تاپ بشيد.
باید بگم که زیاد هم واسه بازی نمیخوام ...با محدودیت بودجه هم خودم میدونم که نباید دنبال اجرای خیلی روان و عالی بازی ها باشم...ولی می خوام یه چیزی باشه که اگه مثلا یه دفعه ای هوس یه بازی رو کردم حداقل بتونم رو medium بازی کنم ( البته بازی های روز منظورمه......)
دوباره سلام...
بچه ها نظرتون در مورد VPC‐CW14FX سونی چیه !؟
واسه اجرای بازی ها خوبه!؟ منظورمه اینه که بازی هایی مثل Call of duty modern warfare 2 , shift رو میتونه رو تنظیمات medium و رزولوشن های پایین تری اجرا می کنه!! ( البته من همونطور که قبلا هم گفتم زیاد بازی هم واسم مهم نیست...ولی می خوام یه چیزی باشه که اگه مثلا یه دفعه ای هوس یه بازی رو کردم حداقل بتونم رو medium بازی کنم ...
کلا کارت گرافیک NVIDIA GeForce GT230M واسه اجرای بازی ها چطوریاست!؟ از 4570 بهتره!؟
بعدش یه سوال دیگه !؟
مدل VPC‐CW1LFX با توجه به اینکه فقط cpu اش Core2Duo P8700 و از مدل CW14FX قوی تره آیا ارزش 200 تومن بالاتر و داره!؟؟با توجه به کاربرد من که کار های معمولی و گه گاهی بازی ارزش داره 200 تومن بالاتر بدم یا همون cpu ه CW14FX هم خویه و کارمو راه می اندازه!؟
کلا میگن که مدل های cw سونی مشکل و خرابی زیاد دارن و اذیت می کنن...دوستان نظرتون دربارهی کیفیت cw ها چیه!؟
.
با تشکر...
به هر حال شاید بشه گفت خرید مدل 1lfx بهتر باشه ، اما وقتی اختلاف قیمت بین 1220 و 970 رو در نظر بگیرید ، شاید ، با توجه به نیاز شما ف این ارزش رو نداشته باشه.
کارت گرافک 230 کارت گرافیک واقعا قوی هست و میشه همه بازی ها رو حتی با رزولیشن بالا هم اجرا کرد.
در کل مدل 14fx با توجه به قیمتش ، واقعا ارزش خرید رو داره.
سلام دوستان
من میخواستم لب تاب بگیرم تا1500000
این مدلها رو پیدا کردم کدوم رو پیشنهاد میکنید :
dv6 2020
sony fw56
dv6 1390
dell 1557
اگر خودتون هم پیشنهادی دارید بگید
کلا ساخت چین رو دوس ندارم ! هیچ اعتمادی بهشون ندارم !
سازگار خودش محصولاتشو گرون میده !
اون موقع هم جاهایی بودن که همین W500 رو میدادن 2200 ، ولی یه جایی پیدا کردم که میداد 1850 !
الان دقیقا خاطرم نیس کدوم سایت بود![]()
دوستان سری cwسونی چه رنگهایی داره؟(تو ایران)
مخصوصا cw-14fx؟
با سلام
میخواستم ببینم نوت بوکهای Sony Core i7 (f series) تو بازار ایران اومده یا نه؟
سلام
میخواستم یک لپ تاپ مناسب برای کار میکس با edius بخرم وچیزی که تا یه مدت زیادی پاسخ گوی کارم باشه قمتش هم خیلی زیاد نباشه یعنی از 1.5 بیشتر نباشه حالا یکم بالا پایین تر مهم نیست .
اگه میشه راهنماییم کنید و مشخصات و قیمت لپ تاپ رو کامل برام بگین .
ممنون از راهنماییتون .
Last edited by starpinky_wow; 10-02-2010 at 12:41. دليل: تکرار کلمات
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)