تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 892 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279679 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام من می خواستم لپ تاپ بگیرم. یکی از دوستان بهم asus pro64vn رو معرفی کرد. میخوام مشخصات دقیق و قیمتشو بدونم. عکسشم اگه بشه ببینم.
    هر جی تو اینترنت سرچ میکنم چیز به درد بخوری پیدا نمیشه.
    اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

با سلام..
    لطفا یه مدل با کاربرد های زیر وتا سقف یک میلیون و صد:

کاربردهای معمولی (دیدن فیلم _ موزیک و... + اجرای بازی های روز ( تنظیمات گرافیکی Medium حداقل جواب بده)...
    _ هر چی سبک تر بهتر...چون باید هفته ای 2 بار از یه شهر به شهر دیگه جابه جاش کنم..( حالا با وزنش میشه یه جورای کنار اومد..)
    برند هم ترجیحا سونی...

با اين بودجه بهترين گزينه براي شما سري cw است .

در ضمن بايد يادآوري كنم اگر به قصد بازي مي خواهيد لپ تاپ بخريد بايد بگم كاملا در اشتباهيد . الان بهترين لپ تاپ هم نمي تونه بازيهاي سنگين روز رو اجرا كنه

بي خيال بازي هاي سنگين با لپ تاپ بشيد.

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

با سلام..
    لطفا یه مدل با کاربرد های زیر وتا سقف یک میلیون و صد:

کاربردهای معمولی (دیدن فیلم _ موزیک و... + اجرای بازی های روز ( تنظیمات گرافیکی Medium حداقل جواب بده)...
    _ هر چی سبک تر بهتر...چون باید هفته ای 2 بار از یه شهر به شهر دیگه جابه جاش کنم..( حالا با وزنش میشه یه جورای کنار اومد..)
    برند هم ترجیحا سونی...
    با اين بودجه بهترين گزينه براي شما سري cw است .

در ضمن بايد يادآوري كنم اگر به قصد بازي مي خواهيد لپ تاپ بخريد بايد بگم كاملا در اشتباهيد . الان بهترين لپ تاپ هم نمي تونه بازيهاي سنگين روز رو اجرا كنه

بي خيال بازي هاي سنگين با لپ تاپ بشيد.
    باید بگم که زیاد هم واسه بازی نمیخوام ...با محدودیت بودجه هم خودم میدونم که نباید دنبال اجرای خیلی روان و عالی بازی ها باشم...ولی می خوام یه چیزی باشه که اگه مثلا یه دفعه ای هوس یه بازی رو کردم حداقل بتونم رو medium بازی کنم ( البته بازی های روز منظورمه......)

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

دوباره سلام...
    بچه ها نظرتون در مورد VPC‐CW14FX سونی چیه !؟
    واسه اجرای بازی ها خوبه!؟ منظورمه اینه که بازی هایی مثل Call of duty modern warfare 2 , shift رو میتونه رو تنظیمات medium و رزولوشن های پایین تری اجرا می کنه!! ( البته من همونطور که قبلا هم گفتم زیاد بازی هم واسم مهم نیست...ولی می خوام یه چیزی باشه که اگه مثلا یه دفعه ای هوس یه بازی رو کردم حداقل بتونم رو medium بازی کنم ...
    کلا کارت گرافیک NVIDIA GeForce GT230M واسه اجرای بازی ها چطوریاست!؟ از 4570 بهتره
    بعدش یه سوال دیگه !؟
    مدل VPC‐CW1LFX با توجه به اینکه فقط cpu اش Core2Duo P8700 و از مدل CW14FX قوی تره آیا ارزش 200 تومن بالاتر و داره!؟؟با توجه به کاربرد من که کار های معمولی و گه گاهی بازی ارزش داره 200 تومن بالاتر بدم یا همون cpu ه CW14FX هم خویه و کارمو راه می اندازه!؟
    کلا میگن که مدل های cw سونی مشکل و خرابی زیاد دارن و اذیت می کنن...دوستان نظرتون دربارهی کیفیت cw ها چیه!؟
    .
    با تشکر...

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

دوباره سلام...
    بچه ها نظرتون در مورد VPC‐CW14FX سونی چیه !؟
    واسه اجرای بازی ها خوبه!؟ منظورمه اینه که بازی هایی مثل Call of duty modern warfare 2 , shift رو میتونه رو تنظیمات medium و رزولوشن های پایین تری اجرا می کنه!! ( البته من همونطور که قبلا هم گفتم زیاد بازی هم واسم مهم نیست...ولی می خوام یه چیزی باشه که اگه مثلا یه دفعه ای هوس یه بازی رو کردم حداقل بتونم رو medium بازی کنم ...
    کلا کارت گرافیک NVIDIA GeForce GT230M واسه اجرای بازی ها چطوریاست!؟ از 4570 بهتره
    بعدش یه سوال دیگه !؟
    مدل VPC‐CW1LFX با توجه به اینکه فقط cpu اش Core2Duo P8700 و از مدل CW14FX قوی تره آیا ارزش 200 تومن بالاتر و داره!؟؟با توجه به کاربرد من که کار های معمولی و گه گاهی بازی ارزش داره 200 تومن بالاتر بدم یا همون cpu ه CW14FX هم خویه و کارمو راه می اندازه!؟
    کلا میگن که مدل های cw سونی مشکل و خرابی زیاد دارن و اذیت می کنن...دوستان نظرتون دربارهی کیفیت cw ها چیه!؟
    .
    با تشکر...

به هر حال شاید بشه گفت خرید مدل 1lfx بهتر باشه ، اما وقتی اختلاف قیمت بین 1220 و 970 رو در نظر بگیرید ، شاید ، با توجه به نیاز شما ف این ارزش رو نداشته باشه.

کارت گرافک 230 کارت گرافیک واقعا قوی هست و میشه همه بازی ها رو حتی با رزولیشن بالا هم اجرا کرد.
    در کل مدل 14fx با توجه به قیمتش ، واقعا ارزش خرید رو داره.

6. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخواستم لب تاب بگیرم تا1500000
    این مدلها رو پیدا کردم کدوم رو پیشنهاد میکنید :
    dv6 2020
    sony fw56
    dv6 1390
    dell 1557
    اگر خودتون هم پیشنهادی دارید بگید

داره خودمونی میشه X7UN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

13

با گارانتی سازگار عرضه میشوند.
    چین و امریکا نداره اگر lenovo رو قبول داری ، پس فرقی نمی کنه ساخت کجا باشه ، چون هم جنس و هم کیفیت ساخت و هم قطعات به کار گرفته شده و حتی دستگاه های اسمبل ، تماما یکسان هستند.

در مورد W500 هم که گفتی ، با گارانتی اصلی ، 2 تومان ناقابل
    کلا ساخت چین رو دوس ندارم ! هیچ اعتمادی بهشون ندارم !
    سازگار خودش محصولاتشو گرون میده !
    اون موقع هم جاهایی بودن که همین W500 رو میدادن 2200 ، ولی یه جایی پیدا کردم که میداد 1850 !
    الان دقیقا خاطرم نیس کدوم سایت بود

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان سری cwسونی چه رنگهایی داره؟(تو ایران)
    مخصوصا cw-14fx؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام
    میخواستم ببینم نوت بوکهای Sony Core i7 (f series) تو بازار ایران اومده یا نه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    میخواستم یک لپ تاپ مناسب برای کار میکس با edius بخرم وچیزی که تا یه مدت زیادی پاسخ گوی کارم باشه قمتش هم خیلی زیاد نباشه یعنی از 1.5 بیشتر نباشه حالا یکم بالا پایین تر مهم نیست .
    اگه میشه راهنماییم کنید و مشخصات و قیمت لپ تاپ رو کامل برام
    بگین .
    ممنون از راهنماییتون .
    Last edited by starpinky_wow; 10-02-2010 at 12:41. دليل: تکرار کلمات

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •