شما بگو چقدر پول میدین ، با در همون حد به شما پیشنهاد خواهیم داد![]()
شما بگو چقدر پول میدین ، با در همون حد به شما پیشنهاد خواهیم داد![]()
Last edited by biostar; 18-05-2010 at 19:54.
سلام بر دوستان عزیز که دیشب واقعا کمکم کردن مخصوصا biostar عزیز
من امروز پاساژ رضا و ایرانیان و پارسیان رو گشتم ( تهرانم )
مدل های ASUS K52JR و K52JK واقعا عالی بودن مخصوصا K که i5 هم هستش با گارانتی و کیف و موس 900 میدادن خود سازگار تو پاساژ رضا اون یکی رو هم 850 میدادن واقعا از دل هایی که تو این رنج قیمت بودن بهتر بودن
از سونی سری EB هم e16 11 12 فک کنم![]()
بود که 16 بهترین بود ولی گرون فک کنم 1 و 100 اینا میدادن
و دل ووسترو 3500 هم اصلا نبود فقط انگار یه مغازه توی پایتخت آورده ( زیگورات![]()
) و خیلی هم گرون حدودا یک و 35 یا 50 میدادن
![]()
ولی ایسوس حرف نداشت
لنوو رو هم که میگفتم اکثرا میگفتن نداریم![]()
سلام
ممنون می شم آدرس از نمایندگی های فروش لپ تاپ asus برام قرار بدید
مطمئنید ؟!!! من گفتم الان جواب میدید که این دو لپ تاپ در یک رنج قیمت نیستن و قابل مقایسه نیستن چون لنوو خیلی بهتره راستش اینجوری رو بیشتر توقع داشتم
لنوو درسته مارکی هستش که در ایران شاید به خاطر محدود بودنش از لحاظ قطعات و گارانتی گمنام باشه اما آی بی ام هستش دیگه و من مطمئنم بهترین قطعات با بهترین کیفیت رو داره اینو قبول ندارین ؟
من منظورتون رو از بهتره و مستحکم تره متوجه نشدم اما من به خیال خودم برعکس هستش شاید من تا حالا اشتباه میکردم امیدوارم دوستان سلیقه ای و از روی این که به یه مارک علاقه دارند جانب گیری نکنند
اما راستش یکی از اقوام درجه یکه همکارم کانادا هستش که شاید تو تابستون بیان ایران میخواستم بگم که واسم لپتاپ از اونجا بیاره هر بار هم که خودشوم میاد لپتاپهای دست دوم در حد نو برای فروش با قیمتهایی بسیار خوب واسه فروش میارن که مثلا طرف اونجا 3 ماه ازش بیشتر استفاده نکرده که یه نسل جدید از لپتاپ میاد و قدیمیشو میفروشه با قیمتهای در حد 200 الی 300 دلار
واسه اینه که گفتم من یه مدل انتخاب کنم و بهشون بگم واسم بیارن
و اگه تابستون هم جورنشد که بیاد ایران خب من مدلمو انتخاب کردم و هر وقت اومد میگم واسم بیاره یا حداقل همینجا تو ایران خودم میخرم
والا گویا نمایندگی اصلی که فک کنم میرزا شیرازی قبل تخت طاووس باشه یا قائم مقام قبل تخت طاووس ( شک دارم![]()
)
توی پاساژ رضا هم ته پاساژ یه مغازه هستش که بزرگ تابلوئه آبی داره زده سازگار اون از همه جاهایی که ما ایسوس قیمت کردیم پایینتر میدادش خودش هم گفت ما برا اکثر مغازه ها میفرستیم ( حالا راست دروغش با خودش )
بازهم می گم که دل از هر نظر بهتره !!
سلام دوستان.
خسته نباشید.
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید. یه بنده ی خدایی که دانشجو هم هست از من خواسته براش یه مدل خوب پیدا کنم. قیمت بیت 800 تا حداکثر 1 میلیون.
کار خاصی هم باهاش انجام نمیده. فقط کارهایی در حد چند نرم افزار مهندسی.
ممنون.
DELL INSPIRON 1564 و یا
SONY VAIO VGN-CW 21 FX
•Processor: Intel® Core™ i3 2.13 GHz, 3MB L2 Cache
•Memory: 4 GB Dual Channel
•HDD: 500 GB SATA
•Graphics: NVIDIA GeForce 310 up to 2.4 GB
•Display: LCD 14.0" WXGA
•Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
•Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam, SEVEN
سلام
میشه یکم درباره ی hasee یکی توضیح بده لطفا راستی 13 اینچی هم داره؟؟
یک شرکت تمام چینی که نوت بوک هایی با قیمت پایین تولید میکنه ، این نوت بوک ها اصلا مورد استقبال در ایران قرار نگرفته اند و بزودی هم جمع آئری خواهند شد ! نمی دونم با وجود شرکت های بزرگی مثل ایسر و دل و.......
چرا آدم باید به فکر خرید محصولات این شرکت باشه؟؟؟؟؟
مدل های موجود: LD551 – MQ280 – MP480 – ML582
خرید هم اصلا توصیه نمی شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)