این درسته که واسه پذیرش کاردانی به کارشناسی ترمی هیچ ظرفیتی به رشته نرم افزار داده نشده بوده؟
این درسته که واسه پذیرش کاردانی به کارشناسی ترمی هیچ ظرفیتی به رشته نرم افزار داده نشده بوده؟
امکانات دانشگاه = 0!میشه بپرسم چرا؟مگه پودمانی چشه؟
سطح اساتید=0!
سطح سایر دانشجو ها= -150!!
ارزش مدرک= 0*10000005055000463216543216544 !!!!
مدت زمانی که طول میکشه مدرک رو بگیرید= 2 سال!!!!
------
دوستان اگر امکانش براتون هست، لطفا علمی کاربردی هایی که نرم افزار رو برای کارشناسی میگیرن و سطحشون هم بالاست و توی شهرهای درست حسابی هستن مثل تهران و شیراز و اینا معرفی بکنن...البته سایت مال شیراز رو دیدم...خوب بود ولی شخصا دنبال بیشتر از اینام!
پس ما تازه میخواستیم بریم پودمانی !!!
میگم این کنکور کاردانی ترمی تا چقدر فرمالیتست؟برای قبولی حتما باید بخونیم؟
Last edited by Royce; 10-07-2012 at 12:33.
بله باید بخونید!! منم با دیدگاه شما بودم...البته من نرفتم سر امتحان!! خوابم برد!! ولی قبول نشدم... اکثر بچه های همکلاسیم(6 نفر همش!!) رفتن شرکت کردن، عین 6 نفرش قبول شدن...البته اینا پودمان 4 بودن!!...میگم این کنکور کاردانی ترمی تا چقدر فرمالیتست؟برای قبولی حتما باید بخونیم؟
دوست دیگهی بنده که رفته بود سر جلسه با نگرش من، قبول نشد!!
یه چیزی الان بهت بگم:پس ما تازه میخواستیم بریم پودمانی !!!
اگر میخوای کارشناسی و اینا بگیری، کاردانی بازم باید علمی کاربردی بخونی!! تو ترمی یه خورده بچه ها رو اذیت میکنن... ولی اگر بخوای مثلا ارشد هم بخونی، اونوقت خوبه...(توجه کن که من این ترم تابستونی کاردانی رو میگیرم، ولی هرچی پرس و جو کردم، دانشگاهی که کاردانی به کارشناسی بگیره و دولتی باشه نبود!!!! انتخاب هام فقط ازاد بود که بابای میلیونر ندارم!! و علمی کاربردی..)....
حالا کلا علمی کاربردی: علمی کاربردی برای کسی که دیپلم گرفته مثل من، کابوس بود!!! تقریبا کمترین اختلاف سنی با من سر کلاس ها، 4-5 سال بودش!! اکثرا کارمند... از هر راهی برای پیچوندن کلاس و درس دادن استاد استفاده میکردن!!! تو پودمانی چون کنکور نداره، پودمان 1 و 2 تصفیهی دانشجو هست!!!!!
تو پودمانی شما 6 واحد بیوفتی، پودمان رو کامل افتادی و باید دوباره بگذرونی!!!! اونوقت پودمان اول 6 واحد ریاضیات داره، با 3 واخد برنامه نویسی و 3 واحد زبان!!!! یعنی کلاس 50 نفره ازش 5 نفر میمونه برا پودمان 2... معمولا گروه ها رو ادغام میکنن برا پودمان 2 که بشن مثلا یه کلاس 30 نفره!
باز پودمان 2، 3 واحد ساختمان داده(کابوس نرم افزاری ها!) 3 واحد شی گرایی(یکی از اساسی ترین درس ها و کابوس برخی ها باز!) 3 واحد ریاضی گذاشتن که باز خیلی ها نمی تونن این 6 واحد رو بیوفتن!!حالا شما کلا 10 واحد داشتی که 9 تاش رو افتادی!!!!
تو ترمی داستان همینه باز...یعنی سطح علمی تفاوت چندانی نداره معمولا و اساتید هموناس... فقط یه خورده سخت گیری ها بیشتره!!
اگر فرصت شرکت در پودمانی رو داری، شرکت کن...کنکور هم بده...اگر قبول شدی که میری ترمی... اگر نشدی لااقل از درس نیوفتی!!!! سطحش از باختر و غیره بالاتره و بعد از دولتی، ازاد و پیام نور هستش....
در حال حاضر در مقطع کارشناسی نرم افزار دانشگاه علمی و کاربردی شیراز در حال تحصیل هستم
اولین نکته ای که باید عرض کنم اینکه دانشگاه علمی و کاربردی دیگه دانشجویی به عنوان نرم افزار نمیگیره
اینطور که رئیس دانشگاه میگفت ما اخرین ورودی ها بودیم از این به بعد اگر دانشجویی گرفته بشود با عنوان ها مثل طراح وب سایت ، برنامه نویس win app ، طراح الگوریتم و .... که دقیقا یادم نیست
جناب senaps خیلی خوب سطح دانشگاه علمی و کاربردی رو تشریح کردند دانشگاه علمی و کاربردی شیراز نیز جزء همین زیر گروهی هست که تشریح شده بلکه کمی هم وضعیت خراب تر هست
اونهایی که در مقطع کاردانی در دانشگاههای دولتی بودن و در حال حاضر به علمی و کاربردی اومدن واقعا تفاوت سطح رو مشاهده میکنند وضعیت برای افرادی مثل من واقعا اعصاب خورد کن هست
دانشگاه ازاد شیراز یا حتی مرودشت که نزدیک شیراز هست صد شرف داره به این علمی کاربردی
تصمیم با خودتون اما مثل من خام اسم دانشگاه نشید که بگید فلان کلان شهر بهتره چون امکانات بیشتر و .... داره اول تحقیق کنید
چی؟ مگه میشه؟ مسخرمون میکنن؟ همین الان واسه ماهایی که هم وب بلدیم هم ویناپلیکیشن هم لینوکس!!اپلیکیشن کار نیست.... اونوقت اینا میخوان ما رو دسته بندی هم بکنن؟ چرا از خودشون حرف در میارن؟ حالا این سراسریه و برا همهی دانشگاه هاست یا فقط دانشگاه شما اینجوری میکنه؟؟؟؟اولین نکته ای که باید عرض کنم اینکه دانشگاه علمی و کاربردی دیگه دانشجویی به عنوان نرم افزار نمیگیره
لعنت به اینا! چرا اینجوری ک ر م میریزن اخه؟
حالا شهریهی ازاد ترمی چند تا اب میخوره؟؟ من بدبخت دفترچهی دولتی/ازاد هم نخریدم به خیال خام اینکه میام کلان شهر ها لااقل دانشگاه خوب پیدا میشه بینشون.....تصمیم با خودتون اما مثل من خام اسم دانشگاه نشید که بگید فلان کلان شهر بهتره چون امکانات بیشتر و .... داره اول تحقیق کنید
این چیزی بود که رئیس دانشگاه علمی کابردی شیراز گفت قرار بر این هست که به صورت سراسری اجرا بشهچی؟ مگه میشه؟ مسخرمون میکنن؟ همین الان واسه ماهایی که هم وب بلدیم هم ویناپلیکیشن هم لینوکس!!اپلیکیشن کار نیست.... اونوقت اینا میخوان ما رو دسته بندی هم بکنن؟ چرا از خودشون حرف در میارن؟ حالا این سراسریه و برا همهی دانشگاه هاست یا فقط دانشگاه شما اینجوری میکنه؟؟؟؟
لعنت به اینا! چرا اینجوری ک ر م میریزن اخه؟
جزئیات رو دقیق نمیدونم شما خودت پیگیری کن شاید جریان به شکل دیگه باشه
شهریه ازاد تا جایی که اطلاع دارم ترمی یک تومن باید باشه
دوستانی که دانشگاه ازاد هستن دقیقتر اطلاع دارند
پ.ن: خواستم چیزی بنویسم در مورد مسئو... بازم بی خیال شدم
پودمانی کاردانی هم یادمه یه بار نرم افزار نگرفت. امسال هم مثکه کارشناسی نرم افزار نگرفته...اما بعید میدونم این قضیه در سال های بعد هم تکرار بشه.
تایید میشه... امروز از مدیر گروه پرسیدم!! گفت یعنی تو نمیدونستی؟! متوجه نشدی که دیگه نرمافزار تو دانشگاه نداریم ؟!!
سلام بر همه
سوالاتی داشتم اگر کسی جواب بدهد بسیار ممنون می شوم.
من اواخر دوره ی کاردانی پودمانی رشته نرم افزار رایانه هستم. می خواستم بپرسم
اولا: آیا معدل الف ها لازم است در آزمون جامع نهایی شرکت کنند؟
دوما: آیا نمرات زیر 12 در معدل حساب می شوند؟
سوما: آیا دانشگاه موظف است به دانشجویان اول (از نظر معدل) تخفیف دهد. شرایط این تخفیف چیست؟
پیشاپیش متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)