تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 432 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این درسته که واسه پذیرش کاردانی به کارشناسی ترمی هیچ ظرفیتی به رشته نرم افزار داده نشده بوده؟

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

میشه بپرسم چرا؟مگه پودمانی چشه؟
    امکانات دانشگاه = 0!
    سطح اساتید=0!
    سطح سایر دانشجو ها= -150!!
    ارزش مدرک= 0*10000005055000463216543216544 !!!!
    مدت زمانی که طول میکشه مدرک رو بگیرید= 2 سال!!!!

------
    دوستان اگر امکانش براتون هست، لطفا علمی کاربردی هایی که نرم افزار رو برای کارشناسی میگیرن و سطحشون هم بالاست و توی شهرهای درست حسابی هستن مثل تهران و شیراز و اینا معرفی بکنن...البته سایت مال شیراز رو دیدم...خوب بود ولی شخصا دنبال بیشتر از اینام!

3. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

پس ما تازه میخواستیم بریم پودمانی !!!
    میگم این کنکور کاردانی ترمی تا چقدر فرمالیتست؟برای قبولی حتما باید بخونیم؟
    Last edited by Royce; 10-07-2012 at 12:33.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

میگم این کنکور کاردانی ترمی تا چقدر فرمالیتست؟برای قبولی حتما باید بخونیم؟
    بله باید بخونید!! منم با دیدگاه شما بودم...البته من نرفتم سر امتحان!! خوابم برد!! ولی قبول نشدم... اکثر بچه های همکلاسیم(6 نفر همش!!) رفتن شرکت کردن، عین 6 نفرش قبول شدن...البته اینا پودمان 4 بودن!!...
    دوست دیگه‌ی بنده که رفته بود سر جلسه با نگرش من، قبول نشد!!

پس ما تازه میخواستیم بریم پودمانی !!!
    یه چیزی الان بهت بگم:
    اگر میخوای کارشناسی و اینا بگیری، کاردانی بازم باید علمی کاربردی بخونی!! تو ترمی یه خورده بچه ها رو اذیت میکنن... ولی اگر بخوای مثلا ارشد هم بخونی، اونوقت خوبه...(توجه کن که من این ترم تابستونی کاردانی رو میگیرم، ولی هرچی پرس و جو کردم، دانشگاهی که کاردانی به کارشناسی بگیره و دولتی باشه نبود!!!! انتخاب هام فقط ازاد بود که بابای میلیونر ندارم!! و علمی کاربردی..)....

حالا کلا علمی کاربردی: علمی کاربردی برای کسی که دیپلم گرفته مثل من، کابوس بود!!! تقریبا کمترین اختلاف سنی با من سر کلاس ها، 4-5 سال بودش!! اکثرا کارمند... از هر راهی برای پیچوندن کلاس و درس دادن استاد استفاده میکردن!!! تو پودمانی چون کنکور نداره، پودمان 1 و 2 تصفیه‌ی دانشجو هست!!!!!
    تو پودمانی شما 6 واحد بیوفتی، پودمان رو کامل افتادی و باید دوباره بگذرونی!!!! اونوقت پودمان اول 6 واحد ریاضیات داره، با 3 واخد برنامه نویسی و 3 واحد زبان!!!! یعنی کلاس 50 نفره ازش 5 نفر می‌مونه برا پودمان 2... معمولا گروه ها رو ادغام میکنن برا پودمان 2 که بشن مثلا یه کلاس 30 نفره!
    باز پودمان 2، 3 واحد ساختمان داده(کابوس نرم افزاری ها!) 3 واحد شی گرایی(یکی از اساسی ترین درس ها و کابوس برخی ها باز!) 3 واحد ریاضی گذاشتن که باز خیلی ها نمی تونن این 6 واحد رو بیوفتن!!‌حالا شما کلا 10 واحد داشتی که 9 تاش رو افتادی!!!!

تو ترمی داستان همینه باز...یعنی سطح علمی تفاوت چندانی نداره معمولا و اساتید هموناس... فقط یه خورده سخت گیری ها بیشتره!!

اگر فرصت شرکت در پودمانی رو داری، شرکت کن...کنکور هم بده...اگر قبول شدی که میری ترمی... اگر نشدی لااقل از درس نیوفتی!!!! سطحش از باختر و غیره بالاتره و بعد از دولتی، ازاد و پیام نور هستش....

6. 4 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بله باید بخونید!! منم با دیدگاه شما بودم...البته من نرفتم سر امتحان!! خوابم برد!! ولی قبول نشدم... اکثر بچه های همکلاسیم(6 نفر همش!!) رفتن شرکت کردن، عین 6 نفرش قبول شدن...البته اینا پودمان 4 بودن!!...
    دوست دیگه‌ی بنده که رفته بود سر جلسه با نگرش من، قبول نشد!!

یه چیزی الان بهت بگم:
    اگر میخوای کارشناسی و اینا بگیری، کاردانی بازم باید علمی کاربردی بخونی!! تو ترمی یه خورده بچه ها رو اذیت میکنن... ولی اگر بخوای مثلا ارشد هم بخونی، اونوقت خوبه...(توجه کن که من این ترم تابستونی کاردانی رو میگیرم، ولی هرچی پرس و جو کردم، دانشگاهی که کاردانی به کارشناسی بگیره و دولتی باشه نبود!!!! انتخاب هام فقط ازاد بود که بابای میلیونر ندارم!! و علمی کاربردی..)....

حالا کلا علمی کاربردی: علمی کاربردی برای کسی که دیپلم گرفته مثل من، کابوس بود!!! تقریبا کمترین اختلاف سنی با من سر کلاس ها، 4-5 سال بودش!! اکثرا کارمند... از هر راهی برای پیچوندن کلاس و درس دادن استاد استفاده میکردن!!! تو پودمانی چون کنکور نداره، پودمان 1 و 2 تصفیه‌ی دانشجو هست!!!!!
    تو پودمانی شما 6 واحد بیوفتی، پودمان رو کامل افتادی و باید دوباره بگذرونی!!!! اونوقت پودمان اول 6 واحد ریاضیات داره، با 3 واخد برنامه نویسی و 3 واحد زبان!!!! یعنی کلاس 50 نفره ازش 5 نفر می‌مونه برا پودمان 2... معمولا گروه ها رو ادغام میکنن برا پودمان 2 که بشن مثلا یه کلاس 30 نفره!
    باز پودمان 2، 3 واحد ساختمان داده(کابوس نرم افزاری ها!) 3 واحد شی گرایی(یکی از اساسی ترین درس ها و کابوس برخی ها باز!) 3 واحد ریاضی گذاشتن که باز خیلی ها نمی تونن این 6 واحد رو بیوفتن!!‌حالا شما کلا 10 واحد داشتی که 9 تاش رو افتادی!!!!

تو ترمی داستان همینه باز...یعنی سطح علمی تفاوت چندانی نداره معمولا و اساتید هموناس... فقط یه خورده سخت گیری ها بیشتره!!

اگر فرصت شرکت در پودمانی رو داری، شرکت کن...کنکور هم بده...اگر قبول شدی که میری ترمی... اگر نشدی لااقل از درس نیوفتی!!!! سطحش از باختر و غیره بالاتره و بعد از دولتی، ازاد و پیام نور هستش....
    در حال حاضر در مقطع کارشناسی نرم افزار دانشگاه علمی و کاربردی شیراز در حال تحصیل هستم

اولین نکته ای که باید عرض کنم اینکه دانشگاه علمی و کاربردی دیگه دانشجویی به عنوان نرم افزار نمیگیره

اینطور که رئیس دانشگاه میگفت ما اخرین ورودی ها بودیم از این به بعد اگر دانشجویی گرفته بشود با عنوان ها مثل طراح وب سایت ، برنامه نویس win app ، طراح الگوریتم و .... که دقیقا یادم نیست

جناب senaps خیلی خوب سطح دانشگاه علمی و کاربردی رو تشریح کردند دانشگاه علمی و کاربردی شیراز نیز جزء همین زیر گروهی هست که تشریح شده بلکه کمی هم وضعیت خراب تر هست

اونهایی که در مقطع کاردانی در دانشگاههای دولتی بودن و در حال حاضر به علمی و کاربردی اومدن واقعا تفاوت سطح رو مشاهده میکنند وضعیت برای افرادی مثل من واقعا اعصاب خورد کن هست

دانشگاه ازاد شیراز یا حتی مرودشت که نزدیک شیراز هست صد شرف داره به این علمی کاربردی

تصمیم با خودتون اما مثل من خام اسم دانشگاه نشید که بگید فلان کلان شهر بهتره چون امکانات بیشتر و .... داره اول تحقیق کنید

8. این کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اولین نکته ای که باید عرض کنم اینکه دانشگاه علمی و کاربردی دیگه دانشجویی به عنوان نرم افزار نمیگیره
    چی؟ مگه میشه؟ مسخرمون میکنن؟ همین الان واسه ماهایی که هم وب بلدیم هم وین‌اپلیکیشن هم لینوکس!!اپلیکیشن کار نیست.... اونوقت اینا میخوان ما رو دسته بندی هم بکنن؟ چرا از خودشون حرف در میارن؟ حالا این سراسریه و برا همه‌ی دانشگاه هاست یا فقط دانشگاه شما اینجوری میکنه؟؟؟؟

لعنت به اینا! چرا اینجوری ک ر م میریزن اخه؟

تصمیم با خودتون اما مثل من خام اسم دانشگاه نشید که بگید فلان کلان شهر بهتره چون امکانات بیشتر و .... داره اول تحقیق کنید
    حالا شهریه‌ی ازاد ترمی چند تا اب میخوره؟؟ من بدبخت دفترچه‌ی دولتی/ازاد هم نخریدم به خیال خام اینکه میام کلان شهر ها لااقل دانشگاه خوب پیدا میشه بینشون.....

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

چی؟ مگه میشه؟ مسخرمون میکنن؟ همین الان واسه ماهایی که هم وب بلدیم هم وین‌اپلیکیشن هم لینوکس!!اپلیکیشن کار نیست.... اونوقت اینا میخوان ما رو دسته بندی هم بکنن؟ چرا از خودشون حرف در میارن؟ حالا این سراسریه و برا همه‌ی دانشگاه هاست یا فقط دانشگاه شما اینجوری میکنه؟؟؟؟

لعنت به اینا! چرا اینجوری ک ر م میریزن اخه؟
    این چیزی بود که رئیس دانشگاه علمی کابردی شیراز گفت قرار بر این هست که به صورت سراسری اجرا بشه

جزئیات رو دقیق نمیدونم شما خودت پیگیری کن شاید جریان به شکل دیگه باشه

حالا شهریه‌ی ازاد ترمی چند تا اب میخوره؟؟ من بدبخت دفترچه‌ی دولتی/ازاد هم نخریدم به خیال خام اینکه میام کلان شهر ها لااقل دانشگاه خوب پیدا میشه بینشون.....
    شهریه ازاد تا جایی که اطلاع دارم ترمی یک تومن باید باشه

دوستانی که دانشگاه ازاد هستن دقیقتر اطلاع دارند

پ.ن: خواستم چیزی بنویسم در مورد مسئو... بازم بی خیال شدم

11. این کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

پودمانی کاردانی هم یادمه یه بار نرم افزار نگرفت. امسال هم مثکه کارشناسی نرم افزار نگرفته... اما بعید میدونم این قضیه در سال های بعد هم تکرار بشه.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

تایید میشه... امروز از مدیر گروه پرسیدم!! گفت یعنی تو نمی‌دونستی؟! متوجه نشدی که دیگه نرم‌افزار تو دانشگاه نداریم ؟!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام بر همه
    سوالاتی داشتم اگر کسی جواب بدهد بسیار ممنون می شوم.
    من اواخر دوره ی کاردانی پودمانی رشته نرم افزار رایانه هستم. می خواستم بپرسم
    اولا: آیا معدل الف ها لازم است در آزمون جامع نهایی شرکت کنند؟
    دوما: آیا نمرات زیر 12 در معدل حساب می شوند؟
    سوما: آیا دانشگاه موظف است به دانشجویان اول (از نظر معدل) تخفیف دهد. شرایط این تخفیف چیست؟

پیشاپیش متشکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •