تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 218 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 2175

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

برای اجرای بدون لگ بازیها بیشتر گرافیک مهم هست . اگر سرعت پایین load شدن ویندوز یا برنامه ها و بازیها (با اجرای بدون لگ که به گرافیک مربوط هست فرق میکنه) یا سرعت پایین کپی پیست و ... برای شما مهم نیست پس نیازی به تعویض ندارید .
    اگر بخام بین Seegate و Western Black یکی رو انتخاب کنم..کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟ سرعت زیاد و صدای آرام هم مد نظرم هست...

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر بخام بین Seegate و Western Black یکی رو انتخاب کنم..کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟ سرعت زیاد و صدای آرام هم مد نظرم هست...
    اگر بودجه کافی دارید WD Black انتخاب خوبی هست . در غیر اینصورت Seagate کاملاً جوابگوی کار شماست . در هر صورت سعی کنید از جدیدترین سری خریداری کنید .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اگر بودجه کافی دارید WD Black انتخاب خوبی هست . در غیر اینصورت Seagate کاملاً جوابگوی کار شماست . در هر صورت سعی کنید از جدیدترین سری خریداری کنید .
    بسیار ممنون...ولی نگفتید کدومشون صدای کمتری دارن؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوستان بین SSD ها Intel , western digital , seagate کدوم رو پیشنهاد میکنین؟ (اگر برند بهتری هست لطفا معرفی کنید) و قیمت یک SSD 128 گیگ رو ممنون میشم بگید.

با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام.بنده دوسال پیش یک لپ تاپ hp pavilion dv6 گرفتم که هاردش 1tb بود.متاسفانه چند روزی هستش که بدسکتور گرفته البته در حدی هستش که هاردمو fdisk کردم ولی هنگام بالا اومدن ویندوز eror 301 میده و همش پیغام میده که از اطلاعاتت بک آپ بگیر.اولا میخواستم بدونم تا چه زمانی میتونم با همین هاردم بسازم؟؟؟ دوما اگه بخوام ی هارد بسیار عالی 500gb بخرم بنظرتون چی بخرم؟؟؟آخه نظرات دوستان رو خوندم گیج شدم ولی تا حدی به این نتیجه رسیدم که wd black از سیگیت بهتره.کارم بازی و فیلم هستش.راستی اینم بگم ی هاردی میخوام که وقتی به لپ تاپم ضربه وارد میشه به طور خودکار هارد رو نگه داره تا آسیب نبینه. سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من يك هارد اكسترنال nh92 adata دارم، قصد فروش اون رو دارم و مي خوام يه هارد اكسترنال جديد بخرم(هارد هاي پاسپورتي و همراه بدون آداپتور)
    بنظرتون هاردي هست كه از اين مدل بهتر باشه بيشتر از لحاظ سرعت و امنيتش ميگم
    هارد خودم حدود ٢١٠ قيمت نو اون هستش چند بفروشمش خوبه؟
    لطفا هارهاي جديدي كه اگه بهتر هستن رو معرفي ميكنيد يه بنچ مارك يا مشخصاتي ازش بنويسيد، در ضمن من سيستمم يو اس بي ٣ نداره، پس ملاك اول سرعت يو اس بي ٢ باشه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من يك هارد اكسترنال nh92 adata دارم، قصد فروش اون رو دارم و مي خوام يه هارد اكسترنال جديد بخرم(هارد هاي پاسپورتي و همراه بدون آداپتور)
    بنظرتون هاردي هست كه از اين مدل بهتر باشه بيشتر از لحاظ سرعت و امنيتش ميگم
    هارد خودم حدود ٢١٠ قيمت نو اون هستش چند بفروشمش خوبه؟
    لطفا هارهاي جديدي كه اگه بهتر هستن رو معرفي ميكنيد يه بنچ مارك يا مشخصاتي ازش بنويسيد، در ضمن من سيستمم يو اس بي ٣ نداره، پس ملاك اول سرعت يو اس بي ٢ باشه
    1. قیمت دست دوم یک هارد کاملاً بستگی به میزان کارکرد و سلامتی آن داره . بدیهی هست که اگر هارد مورد نظر مشکلاتی داشته باشه نمیتونید به قیمت خوبی بفروشید .
    2. سرعت بیشتر هارد دیسکهای امروزی در حدی هست که تمام پهنای باند usb2 را پر میکنند . بعبارت دیگر تازمانیکه از usb2 استفاده میکنید تفاوت عملکرد بین هارد دیسکها برای شما محسوس نخواهد بود .
    3. برای هارد اکسترنال پرتابل ، WD my passport با Seagate Backup plus پیشنهاد میکنم . نمونه تستها و بنچمارکها را میتونید در این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ببینید . بطور خلاصه نتیجه تست Average sequential transfer rate و همچنین Access time در حالت write در مدل backup plus بهتر هست ولی در حالت Read هارد اکسترنال وسترن کمی بهتر عمل میکنه . البته همانطوریکه قبلاً هم گفتم تا زمانیکه از اینترفیس usb2 استفاده میکنید تفاوت سرعت بین ایندو برای شما محسوس نخواهد بود .

پروفشنال chessmathter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

بین هاردهای اکسترنال دسکتاپی دو ترا کدوم خوبه برای ارشیو میخوام مزایا و معایب هر کدوم رو میگین مرسی
    سیگیت اکسپنشن
    سیگیت بک اپ
    وسترن مای بوک

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بین هاردهای اکسترنال دسکتاپی دو ترا کدوم خوبه برای ارشیو میخوام مزایا و معایب هر کدوم رو میگین مرسی
    سیگیت اکسپنشن
    سیگیت بک اپ
    وسترن مای بوک
    هاردهاي اكسترنال Seagate backup plus و expansion سرعت بيشتري دارند در عوض گرماي بيشتري هم توليد ميكنند بطوريكه گاهي اوقات نيازمند فني جهت خنك سازي هست . تفاوت بين ايندو مدل بيشتر در شكل ظاهري و نرم افزارهاي كاربردي هست بغير از اين موارد تفاوتي بين ايندو وجود ندارد ، حتي تا اونجايي كه ميدونم هر دو از يك مدل هارد اينترنال استفاده ميكنند .

WD my book كندتر ولي خنكتر هست ، ضمن اينكه قابليت hardware encryptuin دارد بطوريكه در صورت نياز ميتونيد هارد را lock كنيد . نرم افزارهاي اين مدل بنظرم كاربردي تر از مدلهاي سيگيت هست .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام میخواستم هارد 1 ترابایت بخرم 2 تا گزینه دارم

1)Western Digital Portable My Passport - 1TB با قیمت 300 هزارتومن

2)Seagate Backup Plus - 1TB با قیمت 280 هزارتومن

واقعا گیج شدم. امنیت برام مهم نیست سرعتش خوب باشه بیشتر میخوام فیلم توش بریزم هارد سیگیت قابل تبدیل شدن به اینترنال هم هست حالا به نظرتون کدوم بهتره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •