کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کد برای من کار نمی کنه !
آره اون کد برای فریمورهای قدیمیه این رو بزن:
ستاره مربع 5239870 ستاره مربع.
و برای master key هم این کد رو بزن: ستاره مربع 7092463 ستاره مربع
آندو اومد؟![]()
دوستان یه نکته جالب :
ما رفتیم سایت opera mini برای دانلود نرم افزار ... رفتم تو بخش sumsung jet و دیدم براش opera mini 4.2 رو گداشته و ورژن جدید رو نداشت و منم گفتم حتما ساپورت نمی کنه ولی دیروز اتفاقی گفتم مال N82 رو دانلود کنم و در نهایت تعجب دیدم که نوپ این ورژن حدیده 5.1 حواب داد و چه عالیهاز اینجا دانلود کنید :
باسلام
دوستان من میخوام برم این گوشی ( 8000 جت ) رو بگیرم ، از گوشی چیزی سر در نمی یارم ، به نظر شما موقع خرید به چه
چیزهاش توجه کنم ؟؟؟ باید چیزی همون موقع بگم نصب کنم یا نه؟؟؟ و موارد دیگه >>>
بینهایت ممنون
شما راست میگی
من که 4 ماه پیش گوشیمو گرفتم ، همون روزای اول رفتم تو سایت opera mini و اتفاقآ ورژن 5 برای جت ساپورت شده بود
دقیقآ مثل اپرای آیفون میمونه همه جاش تاچه و کل صفحه هم هست
ولی چند روز پیش که رفتم تو سایتش ببینم ورژن جدیدی اومده یا نه با کمال تعجب دیدم که نوشته 4.2 رو دانلود کن
این قدر ورژن 5 اپرا باحاله که قابل مقایسه با 4.2 نیستش
به علامت استاندارد و برچسب انرژی
یه سری کده که باید وارد کنی ببینی وضعیت گوشی چه جوری
#06#* مربوط به همه ی گوشی هاست که وقتی وارد می کنی یه کدی میاد که این کد باید با شماره ی پشت گوشی و روی جعبه ی گوشی یکی باشه
#1234#* که ورژن نرم افزار گوشی رو نشون میده
#*0#* که تست قابلیت های گوشیه ( دوربین و صدا و سنسور و ... )
بعدش هیکل خود گوشیه که باید برق بزنه از تمیزی ، بوی کارخونه بده ، ضربه دیده نباشه
حالا خود گوشی رو امتحان کن مثلآ یه عکسی بگیر یه آهنگی پخش کن
بعد رو قیمتش تا می تونه چونه بزن
منم رفتم صداي هنسفريمو زياد كردم فقط يه مسله اي هست اين صدا رو كه زياد ميكنم با هنسفري سره valume هاي زوج صداش مياد بالاتر سر فردها كمتر ميشه يعني 3 از 2 صداش كمتره يا مثلا 13 از 12 كمتره البته توي تنظيمات كه داشتم صدا رو درست ميكردم فقط زوجها رو ميشد عددشو عوض كني فكر كنم مشكل همينه چي كار ميشه كرد؟؟
آره عددهای زوج صدارو میبره بالا و فرد کمتره و کاریش هم نمیشه کرد چون سیستمش اینجوریه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)