سلام
دوستان این مموری ریدر این لپ تاپ که در قسمت جلوش هم هست چجوریه؟کسی تا حالا تونسته مموری بهش وصل کنه؟آیا فیش خاصی داره؟ما که سر در نیووردیم![]()
سلام
دوستان این مموری ریدر این لپ تاپ که در قسمت جلوش هم هست چجوریه؟کسی تا حالا تونسته مموری بهش وصل کنه؟آیا فیش خاصی داره؟ما که سر در نیووردیم![]()
اگه از این رم کوچیکا داری رم رو میزاری تو اداپتر بعدش میکنی تو
فبش و این چیزا نمیخواد
خوب حالا این اداپتور و از کجا باید بیاریم؟
با سلام
من امروز میخوام برم سفارش مدل 5738zg را بدم من تا صفحات 70 خوندم دیگه نرسیدم بقیه اش بخونم میخوام نظر نهایی دوستان را بدونم و آخرین قیمت را برای شهرستان تا کم کلاه سرم بره
با تشکر (بخصوص آقا حمید )
معمولا باید با خرید مموری کارت داده بشه ..خوب حالا این اداپتور و از کجا باید بیاریم؟
حالا که ندادن میتونی بری بیرون تهیه کنی از خود فروشنده ها..
از 600 تا 630 بگیری ضرر نکردی.من امروز میخوام برم سفارش مدل 5738zg را بدم من تا صفحات 70 خوندم دیگه نرسیدم بقیه اش بخونم میخوام نظر نهایی دوستان را بدونم و آخرین قیمت را برای شهرستان تا کم کلاه سرم بره
خودت قیمت نداری؟؟؟
با سلام
می خواستم بدونم سازگار 5740g وارد کرده؟
و اگه تو بازار هست قیمتش چقدره؟
چقدر کاراييش با 5738g فرق داره؟
خوب بله موجوده!سلام
می خواستم بدونم سازگار 5740g وارد کرده؟
و اگه تو بازار هست قیمتش چقدره؟
چقدر کاراييش با 5738g فرق داره؟
قیمتش هم از 950000 تا 1000000 میتونی گیر بیاره و نسبت به 5738 برتریهای قابل ملاحظه ای داره.
از جمه CPU , HDD , Cache که بالاترن .![]()
یه لپ تاپ cpu :core i7 هارد بالای 500g گرافیک 1024 و 250به بالا رم 6g به بالا .بلو ری نیز داشته باشه. صفحه نمایش led باشه و ......برای کار های محاسباتی با حجم بالا و بعضی وقت ها فوتبالهای جدید. چی پیشنهاد میدید که تو ایران هم باشه.
Last edited by hamidtamizkar; 22-02-2010 at 10:48.
این قیمت هایی که گفتی با گارانتی سازگار هست؟
کارت گرافیکش چقدر نسبت به 5738g قوی تره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)