نه عزیزم، علاقه مند نیستم که هیچ، بدم هم میاد.
ولی وقتی محصول خوب باشه برند رو میتونم تحمل کنم. ببینید چه محصولی (از هر برندی که میخواد باشه)، بهترینه و اونو بهم معرفی کنید.
فقط قیمت رو تا 5 میلیون در نظر بگیرید (یکم بالا یا پایین تر موردی نداره). متشکرم
سلام دوست عزيز
اين بررسي رو بخون در مورد V20 پاناسونيك
بهترين تلوزيون پلاسماي غير سه بعدي موجود در بازار هست:

مدل V20 بدون قابلیت پشتیبانی از تصاویر 3D پاناسونيك يك مدل بالاتر از سري G20 و يك مدل پايين تر از سري VT20/25 سه بعدي است. اين مدل رنگ مشكي عميقي را به نمايش گذاشته و كيفيت تصوير بسيار عالي به شما ارائه خواهد داد. آيا پرداخت هزينه بيشتر و خريد V20 به جاي G10 به صرفه تر است؟ برای مقایسه V20 و G10 به ادامه مطلب مراجعه بفرمایید.
بررسی ظاهری
تلویزيون های پلاسماي پاناسونيك در دو سايز 42و 50 اينچ موجود بوده و نام اين مدل ها TX-P42V20E و TX-P50V20E مي باشند. V20 داراي قاب نقره اي رنگ و لبه گرد است و ظاهري مشابه مدل VT20/VT25 دارد. پاناسونيك ظاهر شيشه اي جلوي صفحه تلوزيون را حذف كرده تا ازبازتاب نور در اين مدل بكاهد.
ادامش رو در لينك زير ببينيد چون اجازه ندارم كل مطلب رو كپي كنم
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه تلوزويون ديگه هم داره وارد ميشه به نام كواترون كه يه تكنولوژي جديد در آن استفاده شده. RGBY
ميتوني مشخصاتشو اينجا ببيني: به زودي توسط ماديران وارد ميشه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر براي خريد عجله داري v20 بهترينه ولي اگر خيلي عجله نداري براي كواترون صبر كن چون واقعا چيز جالبيه. قيافش شبيه گوشي اپله
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
این که خیلی خوبه،به جز شارپ le700 کدوم مدلها از این روش استفاده میکنند
ال جي هم يه مدل داره . البته اين مدل سه بعدي كه t-tanhayam گفته نه. يه مدل ديگه هم هست.
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
میگم خبری نشد از این شارپ RGBYشمارشو بدین من خودم تماس بگیرم
نه هنوز. معلوم نيست دارن چي كار مي كنن اين شركتا. بهتره از وبلاگ ماديران پرسيد