تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 1211 اولاول ... 791291691751761771781791801811821831892292796791179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من عرض کردم گرافیک تغییر نکرده. نگفتم انیمیشن اضافه نشده چیزهای جالبی اضافه شده حرکات بدن نحوه حمل توپ جدید اینا جزو گرافیک نیستند که اینا جزو گیم پلی بازی هستند اضافه شدن انیمیشن های جدید ربطی به گرافیک بازی نداره به گیم پلی ربط داره یعنی سیستمی که شما الان باهاش PES 2009 بازی میکنید می تونید 2010 رو هم بازی کنید. موتور گرافیکی مشخصا همونه. و نمای ظاهری بازی همون 2009 هست. البته توی فیفا 10 هم موتور بازی تغییر نکرده و همون سیستم که باهاش میشه فیفا090 رو اجرا کرد. فیفا 10 رو هم اجرا می کنه. ولی خداییش گیم پلی PES خیلی تمیز و باحال شده. واقعا کار کردن فقط امیدوارم باگ های گرافیکیش برطرف بشه که تا بازی عرضه نشه نمیشه فهمید این مسئله رو. 100 تا تریلر هم ببینیم نمی تونیم بگیم باگ هاش رفع شده یا نه. منظورم از باگ گرافیکی فرو رفتن دست و پای بازیکنان توی هم دیگه اس حتی یه عکس دارم میناندا با پاش توپ رو کامل به سیخ کشیده یه ریپلای داشتم بازیکن شوت کرد از تو شکم مدافع رد شد و اونطرف افتاد زمین توپ
    اتفاقا گرافیک بصری بازی به شدت تقویت شده و کاملا در حد بازیهای NextGen شده!چیزی که سالهای قبلی نبود من کاری با گیم پلی ندارم ولی رنگ پردازی و نورپردازی و بافتها بهبود سراعت فریم طراحی فوقالعاده صورت بازیکنها و استفاده امسال از تکسچرهای پوستی و جزئیات زمین مسابقه کاملا نشان میده گرافیک فراتر از حد انتظارات بود!!!

2. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

آرمین جان احتمالا شما در جریان اخبار گذشته نبودی چند وقت پیش توی اخبار داشتیم که امسال کونامی موتور گرافیکی بازیو عوض کرده و از موتور جدید توی این نسخه استفاده کرده .

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

14

آرمین جان احتمالا شما در جریان اخبار گذشته نبودی چند وقت پیش توی اخبار داشتیم که امسال کونامی موتور گرافیکی بازیو عوض کرده و از موتور جدید توی این نسخه استفاده کرده .
    یعنی چیییییی؟ بهتر شده یا بدتر.
    کی این بازی به بازار میاد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

من که يه ويدئو از gamersyde ديدم واقعاً ناميد کننده بود اينهمه تعريف و تمجيد واسه اين بود؟ به جز گرافيک که هيچ چيز ديگش خوب نبود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اقا این که میگفتن خبرهای جدید در مورد لیسانس و این حرفا این که هیچ فرقی با پارسال نکرده حتی بایرن هم باز نیست

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من که يه ويدئو از gamersyde ديدم واقعاً ناميد کننده بود اينهمه تعريف و تمجيد واسه اين بود؟ به جز گرافيک که هيچ چيز ديگش خوب نبود
    من بارها توی صفحات قبل گفتم به اون ویدئو استناد نکنید AI توی اون در ضعیف ترین وضعیت قرار داره .
    شما یکی از این دو مورد را ببین :(اولی کیفیتش بالاتره )

یا این

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

از گیم پلی های جدید اسکیرن شات ندادن بیرون اگه هستش بزارید لطفا با دیال که نمیشه تصویری دید

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کلا بازی پیشرفت داشته ولی انصافا نه تا اون حدی که معجزه گر باشه مد شده تازگیا قبل اینکه بازی بیاد بیرون بد جوری دور برمی دارن و مانور می دن که یه معجزه در پیش روست. بله بازی گرافیک خوبی داره قبلا هم داشت. بخصوص انیمیشن های جدید حسابی بازی رو بهبود دادن. البته من نمی دونم شما چجوری با دیدن تریلر متوجه نور پردازی شدید هیچ کدوم از تریلر ها کیفیت درست حسابی ندارن حالا چجوری باید از این تریلر ها به کیفیت نورپردازی پی برد واقعا چشم های تیز و قوی می خواد که شکر خدا منم ازش محرومم

اگه نباشه جاش خالی می مونه d_a_n_t_e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

حسین جان من این دو ویدئو ایی که گذاشتی به همراه یه ویدیو دیگه دانلود کردم و واقعا از هوش مصنوعی و گیم پلی بازی لذت بردم ولی چیزی که ناامیدم کرد دیدن بعضی انیمیشن های بد نسخه قبل بود البته انیمیشن های جدید واقعا لذت بخش بود در کل بی صبرانه منتظر اومدن این نسخه هستم

راستی توی ویدئو دومی(آلمان و فرانسه) بعد از اینکه دروازهبان پنالتی رو گرفت و دو بازیکن اومدن که ازش تشکر کنن دومی دستش از توی شکم دروازهبان رد شد اگه این مسئله رو توی تاپیک عنوان کنی خوب میشه

12. 2 کاربر از d_a_n_t_e بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ارمین خان مثل این که شما به تریلرها دقت نکردی
    همه روی این نکته تاکید دارن که بازی توی هیچ چیزی پیشرفت نکرده باشه توی گرافیک پیشرفت داشته
    بعد شما میگی گرافیک تغییری نکرده...

میشه یکی بگه نسخه پی سی چه فرقی با کنسول داره امسال ؟؟
    نسخه pc هیچ فرقی با نسخه های کنسول نداره....همگی نکست هستن

14. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •