تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 261 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

داره خودمونی میشه M.AMIN-USA's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ممنون این ورژم 1.04.31 خیلی خوبه
    ولی یه مسئله که من موقعی که فایل رو دان کردم و ریختم توفلش میزه ورژنه 2.04.31 قضیه چیه آپگریدش هم که کردم به ورژن1.04.31 آپدیت شده ولی دوباره new frimware میده به ورژن 2.04.31 کسی به این قضیه برخورده ؟
    دوست عزیز این ورژن برای کسانی هست می خواهند دانگرید کنند ( البته هیچ فرقی ندارد )
    فقط به خاطر دستکاری شدن فایل VER آن شما پیغام ورژن 2.04 رو می بینید .
    هیچ مساله ای نیست نگران نباشید .

در ضمن می تونید به ورژن 1.05 هم آپدیت کنید . این ورژن هم یه سری امکانات خوبی به آن اضافه شده . البته اگه اون مشکل کوچک براتون مهم نیست .
    Last edited by M.AMIN-USA; 23-06-2011 at 12:44.

2. این کاربر از M.AMIN-USA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

میشه یه محبتی بفرمائید لست تغییراتی که از 1.4.31 به بعد انجام شده رو بذارید ممنونتون میشم . یعنی خود 104.31 -- لیستش رو بذارید بازم سپاسگذارم .

4. این کاربر از MEHDILINDOWS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

در چند پست قبل بهش اشاره شده ،
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این هم لیست تغییرات کل ورژن ها البته از زبان خود شرکت سازنده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 2 کاربر از M.AMIN-USA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام به همه

من تاپیکتون رو خوندم و خیلی اطلاعات پیدا کردم به جز چند چیز!
    می خواستم بدونم مدل جدید این پخش کننده WD TV Live HD به اینترنت وصل میشه(چون تو خود سایتش گفته که وصل میشه، می خواستم بدونم کسی اینجا امتحان کرده)؟ دوم اینکه بیشتر فیلم هایی که توزیع میشن با فرمت 720*1280 هستند! خوب اگه از طریق این پخش کننده روی یک تلوزیون 40 یا 50 اینچ اونارو پخش کنیم، تمام صفحه نشون میده یا کوچیک نشون میده؟
    یه سوال دیگه اینکه فرمت های فارسی srt رو این مدل جدید پخش می کنه یا درهم برهمه؟

ممنون می شم اگه جواب بدید

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من برای وصل کردن کابل شبکه که بخوام پخش کننده رو به کامپیوتر وصل کنم یه جا فقط پشت کیس دارم که اونم زدم به ADSL
    حالا چجوری اون یکی رو یزنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من به یک مشکل برخوردم این که قبل از آپدیت به راحتی با کابل کامپوننت رزولوشن 1080p رو میگرفتم ولی بعد از آپدیت فقط 1080i روی 60h میده قضیه چیه ؟ کسی به این مشل برخورده ؟

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام به همه

من تاپیکتون رو خوندم و خیلی اطلاعات پیدا کردم به جز چند چیز!
    می خواستم بدونم مدل جدید این پخش کننده WD TV Live HD به اینترنت وصل میشه(چون تو خود سایتش گفته که وصل میشه، می خواستم بدونم کسی اینجا امتحان کرده)؟ دوم اینکه بیشتر فیلم هایی که توزیع میشن با فرمت 720*1280 هستند! خوب اگه از طریق این پخش کننده روی یک تلوزیون 40 یا 50 اینچ اونارو پخش کنیم، تمام صفحه نشون میده یا کوچیک نشون میده؟
    یه سوال دیگه اینکه فرمت های فارسی srt رو این مدل جدید پخش می کنه یا درهم برهمه؟

ممنون می شم اگه جواب بدید
    در مورد وصل شدن به اینترنت بله وصل میشه و هم تو ایران هم کار می کنه البته من با اینترنت 2Mb/s این کار رو انجام دادم و با V**P-V و سرویس های youtube , Pandora , Live365 , Facebook به راحتی کار می کرد .

خوب در مورد فیلم های 720p باید بگم بله به صورت تمام صفحه نشون میده . اما تمام صفحه کردن فیلم ها، همون طور که قبلا گفتم برای فیلم های با نسبت 4:3 باید تنظیمات Video رو از حالت WideScreen به حالت Normal تغییر بدید تا فیلم به صورت Full Screen نشون داده بشه .

این آخری رو که خیلی بهش اشاره شده ، شما چه طور متوجه نشدید بله زیر نویس های SRT رو هم به صورت کامل نشون میده و با رنگ سفید ، قابلیت تغییر سایز هم داره .

---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------

من برای وصل کردن کابل شبکه که بخوام پخش کننده رو به کامپیوتر وصل کنم یه جا فقط پشت کیس دارم که اونم زدم به ADSL
    حالا چجوری اون یکی رو یزنم؟
    خوب دوست عزیز شما می تونید از یک Switch استفاده کنید و کابل ADSL و کابل ای که از دستگاه میاد رو به Switch وصل کنید و یک کابل هم از کامپیوتر به سویچ ، اونوقت هم اینترنت توی کامپیوتر دارید هم توی دستگاه ، ضمن اینکه از قابلیت شبکه ای که در اختیار دارید می تونید فایل های رو سیستم تون رو هم روی دستگاه Share کنید .

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    من به یک مشکل برخوردم این که قبل از آپدیت به راحتی با کابل کامپوننت رزولوشن 1080p رو میگرفتم ولی بعد از آپدیت فقط 1080i روی 60h میده قضیه چیه ؟ کسی به این مشل برخورده ؟
    بله این تغییر در آپدیت جدید به وجود آمده ، اما این تغییر بیشتر برای بهتر کار کردن در این حالت هستش ، چون با این حال بیشترین جزئیات ای که می تونه ارسال کنه در حد 1080i هستش ، و بهترین حالت کار کرد در حالت 1080i هست .
    و در بسیاری از دستگاه ها کابل کامپوزیت خروجی اون به صورت 1080i هستش .

در واقع شما عملا تفاوتی رو در حالت 1080i با 1080p در کابل کامپوزیت احساس نمی کنید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

آقا چرا برق دستگاه که قطع میشه تنظیمات گرافیکی میپره عین اول میشه دوستان کسی هست لطف کنه این مشکلو واسه WD ایمیل کنه.

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ممنون بابت پاسخ سریعتون. فقط چندتا سوال دیگه:
    1- میشه صفحه ای که اپدیت ورژن 1.04 این دستگاه رو تو این بخش بدین؟ اینطور که تو چند صقحه اخر خوندم همه میگن اپدیت ورزن 1.04 از 1.05بهتره!این نظرات درست هستن؟
    2-چجوری از V**P**N استفاده کنم؟ یعنی باید کامپیوتر رو روشن کنم V**P**N رو اجرا کنم بعد از طریق دستگاه وارد سایت ها بشم؟
    3- به نظر شما میشه به سایت چاره که این پخش کننده رو با قیمت 125 میده اطمینان کرد؟ یعنی دستکاریش نمی کنن؟ چیزی از توش ورنمیدارن؟ البته اینجوری نیستن یعنی وجدان ادم نمیزاره، ولی خوب بعضی ادما.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •