آقا من این dlc رو نصب میکنم نمیدونم چرا انگاری نصب نمیشه!!! هیچ چیزه جدیدی نمیاد، کرکشم میکنم، اون برنامه هم که dlcها رو کرک میکنه رو هم اجرا میکنم ولی بازم هیچی نمیشه، کسی مشکل منو نداره؟
آقا من این dlc رو نصب میکنم نمیدونم چرا انگاری نصب نمیشه!!! هیچ چیزه جدیدی نمیاد، کرکشم میکنم، اون برنامه هم که dlcها رو کرک میکنه رو هم اجرا میکنم ولی بازم هیچی نمیشه، کسی مشکل منو نداره؟
برو سمت کامپوتر شخصیت کنار نقشه کهکشان
سلام به همه
آقا داستان این دی ال سی چیه؟
هیچی ریپر ها دارن تشریف میارن میری جلوشونو میگیری![]()
همین
چقد کوتاه...
سلام به همه من آخرای mass2 هستم همون جایی که وارد omega 4 relay شدم نصف افرادم به مقام شهادت نایل شدندراهی نیست که اینارو زنده نگه دارم؟اگه نیست که بازیو ادامه بدیم.فقط خواهشا بازیو لو ندید
![]()
خوب قبلا دوستان تو همین تاپیک گفتن.باید همه ی فرادد لویال باشن و آپگرید هایه سفینه هم کامل باشه.
طریقه ی انتخاب افراد هم تو مرحله ی omega 4 relay توضیح دادن
عجیبه این DLC جدیده چه قدر امتیازاش پایینه! DLC های دیگه خیلی بالاتر امتیاز می گرفتن مثلا 8.5 که الان این 5 گرفته!
بعد جالبه که شما دارین در مورد DLC ها بحث می کنید و ظاهرا همه اونا رو گرفتین و تموم کردین. من که یه دونه هم هنوز نگرفتم
اگه Bioware برای این بازی هم یه Ultimate Edition منتشر کنه خیلی خوبه که ما یه بارگی اونو بگیریم
راه که دارهسلام به همه من آخرای mass2 هستم همون جایی که وارد omega 4 relay شدم نصف افرادم به مقام شهادت نایل شدند راهی نیست که اینارو زنده نگه دارم؟اگه نیست که بازیو ادامه بدیم.فقط خواهشا بازیو لو ندید
توی این پست کامل توضیح داده شده که باید دقیقا چی کار کرد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وحید جان اخه این دی ال سی آخریه خیلی کوتاه بود و یه جورایی میشد با آخرین دی ال سی ترکیبش کرد ولی خب چون بحث اومدن عالیجان ریپره احتمالا بایوویر خواسته موضوع گنده کنه
داستان دی ال سی هم خطیه و زود تموم میشه
ولی خداوکیلی قیافه شپرد جلوی در ورودی پایگاه Project جالب بود همونجا که زمان اومدن ریپرها رو زده
قیافه شپرد و من در اون لحظه :
من اونجا از خانم دکی پرسیدم : مطمئنی این شمارنده ات درسته ؟!!!
مرسی دوست عزیز، ولی من اونجا هم رفتم ولی هیچ چیزه جدیدی نیست، نمیدونم چه کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)