تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما ارتقاء i900 Omnia به i8910 Omnia HD در چه حد بوده است ؟

راي دهنده
449. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

220 49.00%
  • عالی

91 20.27%
  • خوب

68 15.14%
  • متوسط

30 6.68%
  • ضعیف

6 1.34%
  • بسیار ضعیف

34 7.57%
صفحه 179 از 352 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 3513

نام تاپيک: i8910 HD » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Symbian Touch و دوربین 8 مگاپیکسل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    کسی هست که منو کمک کنه
    یه سوال داشتم این که سیستم عامل i8910 دقیقا شبیه n97 یا 5800 هست وتمام برنامه هایی که روی n97 نصب میشه روی این گوشی هم نصب میشه
    با تشکر

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام
    کسی هست که منو کمک کنه
    یه سوال داشتم این که سیستم عامل i8910 دقیقا شبیه n97 یا 5800 هست وتمام برنامه هایی که روی n97 نصب میشه روی این گوشی هم نصب میشه
    با تشکر
    بله سیستم عامل یکیه و هرچی رو اونا نصب میشه رو اینم نصب میشه و تازه یه سری بازی ها مثلا Prince of Persia فقط روی 8910 روون اجرا میشه به خاطر سخت افزار قوی ترش.
    ان گیج هم زیاد اطلاعاتی ندارم راجع بهش اما مثه اینکه میشه یه جورایی روش نصب کرد (دوستان بهتر میدونن)
    نینجا جان سلام .به نظرت ارزش داره پول گارانتی بدیم یا نه.اصلا تو ایران اشتباهه؟
    شما خودت با گارانتی خریدی یا نه؟
    با اجازه ی نینجا جان من هم جوابمو بدم ، اگه یه گارانتی درست حسابی تو ایران باشه همین پارس مایکروتله ، اما اینکه آیا توی این یه سال که گارانتی داره خراب میشه و اگرم خراب شد آیا خرجش بیش تر از 100 تومن میشه (اختلاف با گارانتی و بی گارانتی) بحثش جداست .
    من که با گارانتی خریدم لااقل خیالم راحت باشه ، و راستی یه حسن دیگه ی با گارانتیش اینکه کیبورد فارسی هم داره (که خب من فرمویر رو عوض کردم دیگه نداره!)

3. 2 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نینجا جان سلام .به نظرت ارزش داره پول گارانتی بدیم یا نه.اصلا تو ایران اشتباهه؟
    شما خودت با گارانتی خریدی یا نه؟
    والا من موقعی که گوشی رو خریدم فعلا گارانتی دارش وارد بازار نشده بود.
    ولی پیشنهاد من اینه که مایکروتل بهترین خدمات رو تو گارانتی واسه گوشیهای سامسونگ ارائه میده و با گارانتی بخری بهتره.

با اجازه ی نینجا جان من هم جوابمو بدم ، اگه یه گارانتی درست حسابی تو ایران باشه همین پارس مایکروتله ، اما اینکه آیا توی این یه سال که گارانتی داره خراب میشه و اگرم خراب شد آیا خرجش بیش تر از 100 تومن میشه (اختلاف با گارانتی و بی گارانتی) بحثش جداست .
    من که با گارانتی خریدم لااقل خیالم راحت باشه ، و راستی یه حسن دیگه ی با گارانتیش اینکه کیبورد فارسی هم داره (که خب من فرمویر رو عوض کردم دیگه نداره!)
    البته تو ایران شرکت پارس مایکروتل که گوشیهای سامسونگ رو گارانتی میکنه و شرکت یاس که گوشیهای htc رو گارانتی میکنه و گارانتی اصلی نوکیا بهترین گارانتی کننده ها هستند.که بخواهیم کلا حساب کنیم یاس از همشون بهتره.
    بهر حال گوشی یه وسیله برقی هستش و تا جایی که امکان داره با گارانتی معتبر تهیه بشه بهتره.

5. 3 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

شما می گید که قیمتش با گارانتی اصلی پارس مایکروتل 645 الی 650 تومنه ولی پس چرا وقتی من امروز زنگ میزنم از نمایندگی سامسونگ میپرسم میگه قیمتش 679 تومنه.این که دیگه خوده نمایندگیشه هر جایی نیست که بگیم یه قیمتی عشقی روش گذاشته
    یکی جواب منم بده ثواب داره ها

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

همون که پرسیدی درسته ، اون موقع هم که ما خواستیم بخریم همین قیمت ها رو می گفتن دوستان ، ولی رفتیم علاءالدین کمتر از 675 نمیداد کسی !

8. 2 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بله درسته.خود نمایندگی قیمتش ثابت هست.ولی مغازه دارها قیمت دست خودشونه .مثلا توافقی از نمایندگی میخرند و چند تومن از سود خودشون میزنن تا مشتری نپره.ولی در کل اگر از نمایندگی بگیرید خیلی بهتره به نظر من .چون کارتهای گارانتی قلابی خیلی زیاد شده.

10. 3 کاربر از aliflh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Dadshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

نینجا جان، جنس درجه 2 و نامرغوب i8910 به بازار نیومده؟ اگه بدون گارانتی بخرم نگرانی ای وجود نداشته باشه؟ به این خاطر بدون گارانتی میخرم که مدل 16 گیگش رو مایکروتل وارد نکرده!
    ضمنا همون قیمت 670 هزار تومان برای 16 گیگ خوب و مناسبه؟
    نکته ای هست که هنگام خرید باید بهش توجه کنم؟

گوش شیطون کر، این بار اگه گوشی گیر بیاد و اتفاق غیر منتظره و غیرمترقبه دیگه ای پیش نیاد ان شاء الله گوشی رو میخرم.

.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام

نینجا جان، جنس درجه 2 و نامرغوب i8910 به بازار نیومده؟ اگه بدون گارانتی بخرم نگرانی ای وجود نداشته باشه؟ به این خاطر بدون گارانتی میخرم که مدل 16 گیگش رو مایکروتل وارد نکرده!
    ضمنا همون قیمت 670 هزار تومان برای 16 گیگ خوب و مناسبه؟
    نکته ای هست که هنگام خرید باید بهش توجه کنم؟

گوش شیطون کر، این بار اگه گوشی گیر بیاد و اتفاق غیر منتظره و غیرمترقبه دیگه ای پیش نیاد ان شاء الله گوشی رو میخرم.

.
    16 گیگ رو که مایکروتل فکر نکنم بیاره و باید بدون گارانتی بخری.
    قیمت 8 گیگ شده دور و بر 570 تومن که بنظرم ارزش نداره 100 تا بهش اضافه بدی و با 670 تومن 16 گیگ برداری.
    نکته هم اینکه سعی کن گوشی اکبند از جای مطمئن بخری.

13. این کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام

یکی از دوستان این گوشی رو تازه خریده بود که دیدمش و خیلی راضی بود
    دیشب دیدمش که X1 گرفته بود . ازش پرسیدم چرا عوض کردی (البته خیلی گوشی عوض میکنه) گفت تو وبگردی به خاطر خازنی بودنش و نداشتن قلم یه مقدار کلیک رو چیزای ریزه میزه سخته البته بحث من این نیست . دوستم با وای فای به اینترنت وصل میشه اکثرا و میگه دانلود سنگین (مثلا 10 مگ به بالا) با سیمبین مشکل داره. یعنی نیمشه فایل های سنگین رو با سیمبین دانلود کرد! در مورد اوپرا مینی هم پرسیدم ولی میگه همین مشکل رو داره.
    حالا سوالم اینه که واقعا این گوشی و کلا گوشی های سیمبین یه همچین مشکلی دارن؟ و اگه دارن نمیشه کاری کرد؟

با تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    حالا سوالم اینه که واقعا این گوشی و کلا گوشی های سیمبین یه همچین مشکلی دارن؟ و اگه دارن نمیشه کاری کرد؟

با تشکر
    مشکل از گوشی نیست مشکل از سیستم عامل سیمبین هست که مرورگر اینترنتش واقعا مضخرفه.
    من بین گوشیهایی که دارم(tuoch pro2 و n97 و i8910 hd و آیپاد تاچ که درسته گوشی نیست ولی وای فای داره).
    این سرعت بروزر رو امتحان کردم و دیدم که اگه بخوام رای بدم بصورت زیر هستش.
    1:touch pro2 و ipod touch :که با توجه به اینکه پاکت پیسیها مرورگر اپرا 9.5 دارند و ایپادیا ایفون هم مرورگر سافاری عملکرد بهتری دارند.
    2:n97 و i8910.در کل سیمبین مضخرفترین مرورگر رو داره و میتونم بگم واقعا نا امید کننده هستش.اونم برای ما که تو ایران با این اینترنت مضخرف داریم باهاشون کار میکشیم.
    ولی سرعت لود صفحات تو پاکت پیسی و ایفون به مراتب بالاتر از سیمبین هستش.
    GSMARENA.COM تو مشخصات I8910 نوشته که اپرا 9.5 هم داره ولی متاسفانه نداره که اگه داشت امیدی بهش بود که سرعتش بهتر باشه.
    اپرا مینی هم برای گوشیهای جاوا طراحی شده و محیطی کاملا بچه گونه داره که همین مرورگر سیمبین خیلی از اون بهتره.
    در کل بنظر من کسانی که گوشی رو بخاطر اینترنتش میخواند بگیرن توصیه میکنم به هیچ وجه طرف سیمبین نیاند که تو اینترنت عملکرد پاکت پیسی و ... بهتر از سیمبین هستش.

16. 7 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •