تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 288 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 2876

نام تاپيک: SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

سلام دوستان
    خطاب به دوستانی که از نظر باطری این گوشی توشک هستتند
    دیروز با این گوشی از صبح تا شب حدوود 15ساعت فیلمم برداری و نزدیک به 150 تا عکس گرفتم (مجلس عروسی بود) باورم نمیشد تا آخر شب شارژش نگه بداره ولی بازهم تهش یکم شارژ داشت
    از نظر باطریش من امیدوار شدم
    یچیز جالبتر اینکه دوربین کانن 12.1 مگاپیکسلی (مدلش یادم نیست) در مقابل ساتیو کم آورد هم از نظر فیلم برداری و هم عکاسی. برای من هم جالب بود
    کیفیت کانن خیلی زیاد پرنگ بود و غیر طبیعی اما SE خیلی عالی عمل کرد و پوزش رو به خاک کشید
    درضمن گوشی هنوز آپدیت نشده بود

2. 6 کاربر از hussain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

آقا mahdi1360 تنظیمات را دریافت و ذخیره کردم ولی فایده ای نداشت . خیلی دلم میخواد اینترنت این گوشی درست بشه و بتونم ازش استفاده کنم تقریبا دیگه ناامید شدم . یعنی کسی هست که اینترنت (GPRS) ایرانسل ساتیو را راه انداخته باشد ؟
    کسی هست که با ساتیو اینترنت( GPRS ) ایرانسل را کار انداخته باشد ؟ من تنظیمات را از ایرانسل گرفته و ذخیره کردم ولی راه نیافتد حتی بصورت دستی هم تنظیم کردم اما موفق نشدم . اگر کسی در اینمورد راهنمایی دارد بفرماید ممنون میشم .
    دوست من من لان دارم از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم نمیدونم منظور شما از اینکه میگین موفق نشدم یعنی چی خودتون میگید که تنظیماتم دریافت و نصب کردید خوب دیگه مشکل کجاست
    یه بار این مسیرو طی کن شاید مشکلت حل شه: اول یه صفحه وب باز کن بعد گزینه ها> تنظیمات> عمومی> نقطه دسترسی> حالا اینجا گزینه همیشه سوال شودرو انتخاب کن بعد بیا بیرون دوباره برو اینترنت خوب حالا باید گوشی ازت بخاد که با چی میخای به اینترنت وصل بشی که شما اینترنت ایرانسلو انتخاب کن بعد بشین حالشو ببر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

كسي رو ساتیوش OVI MAPS نصب كرده يا نه؟؟ اگه تونستين نصب و استفاده كنين تو رو خدا به منم بگين من نتونستم از GPS استفاده كنم هنوز
    Last edited by ninaz_khanoom; 19-04-2010 at 20:06.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

كسي رو سايتوش OVI MAPS نصب كرده يا نه؟؟ اگه تونستين نصب و استفاده كنين تو رو خدا به منم بگين من نتونستم از GPS استفاده كنم هنوز
    اگه به r2ak006 اپدیت کرده باشی چون ه ک نمیشه درنتیجه ovi map هم نصب نمیشه ولی اگه اپدیت نکردی باید قبل از اپدیت ه ک کنی و موقع اپدیت گزینه بدون فرمت رو انتخاب کنی و بعد از اپدیت هم دیگه فرمت نکنی
    از smartcom نسخه 1.56 هم میشه بعد از اپدیت استفاده کرد و نیازی یه ه ک نداره و با ساین خالی نصب میشه

بزودی ه ک هم خواهد شد

6. 2 کاربر از ali_power42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگه به r2ak006 اپدیت کرده باشی چون ه ک نمیشه درنتیجه ovi map هم نصب نمیشه ولی اگه اپدیت نکردی باید قبل از اپدیت ه ک کنی و موقع اپدیت گزینه بدون فرمت رو انتخاب کنی و بعد از اپدیت هم دیگه فرمت نکنی
    از smartcom نسخه 1.56 هم میشه بعد از اپدیت استفاده کرد و نیازی یه ه ک نداره و با ساین خالی نصب میشه

بزودی ه ک هم خواهد شد
    آپدیتش کردم.. گارمین رو هم نمیشه نصب کرد روش؟؟ اگه صبر کنم Ovi Map ه ک میشه یا نه؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آپدیتش کردم.. گارمین رو هم نمیشه نصب کرد روش؟؟ اگه صبر کنم Ovi Map ه ک میشه یا نه؟؟
    گارمینو تست نکردم ولی وقتی smartcom هست چرا گارمین!!
    بله بزودی توسط helloox ه ک خواهد شد
    ولی واقعا هیچ برنامه ای مثل ovi map نمیشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

گارمینو تست نکردم ولی وقتی smartcom هست چرا گارمین!!
    بله بزودی توسط helloox ه ک خواهد شد
    ولی واقعا هیچ برنامه ای مثل ovi map نمیشه
    یعنی Smartcom از گارمین بهتره؟؟
    شنیدم مسیر یابی نداره.. گارمین داره؟؟
    هر موقع ه ک شد همینجا میذارنش؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    آیا به نظر شما ساتیو بهتر است بخرم یا vivaz ؟
    در ضمن می شه بگین در جعبه ساتیو چه چیزهایی باید موجود باشه؟ تا یک وقت قطعات آن کم نباشه؟ در صورت امکان با عکس توضیح بدهید.
    و قیمت آن الان چنده؟
    آیا گارانتی هم داره؟
    ممنون

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

شما یه دور با هندزفری سری w به آهنگات گوش کن مطمعنم که نظرت عوض میشه
    در مورد باطری هم بگم که یا شما تازه گوشیرو خریدی یا باطریت مشکل داره

سلام دوست من

من خودم گوشیو ندارم.دوستم گوشیو داره.من چند روزی ازش قرض گرفتم و کامل باهاش کار کردم.باز هم میگم اگر از ساتیو استفاده زیاد بشه بیشتر از یک روز شارز نگه نمیداره.البته ممکنه استفاده زیاد شما با استفاده زیاد من متفاوت باشه.البته این نظر شخصی منه.
    در مورد هندز فری من خودم ان 86 دارم اصلا بلندی صدای ساتیو به پای ان 86 نمیرسه کیفیت منظورم نیست فقط از نظر بلندی صدا مقایسه میکنم البته با هندزفری اورجینال خود گوشی.
    Last edited by hamidkabiri6270; 20-04-2010 at 12:12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگه با ساتیو فیلمبرداری بشه باطریه خیلی زیادی مصرف میکنه در غیر این صورت به نظر من باطریش خوب جواب میده.. عکس با فلاش هم باطریه زیادی مصرف میکنه

13. این کاربر از ninaz_khanoom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •