دوست عزیز برای حل این مشکل شما باید ویندوز XP سرویس پک 3 نصب بکنید
در ضمن از این به بعد اگر سوالی راجع به این بازی داشتید توی تاپیک خودش مطرح کنید
لینک تاپیک
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=282313
موفق باشید
دوست عزیز برای حل این مشکل شما باید ویندوز XP سرویس پک 3 نصب بکنید
در ضمن از این به بعد اگر سوالی راجع به این بازی داشتید توی تاپیک خودش مطرح کنید
لینک تاپیک
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=282313
موفق باشید
سلام
بله این بازی دوتا پچ بیشتر نداره
EFLC 1.1.10 و EFLC 1.1.2.0 که اولی اصلا کار نمیکنه دومی هم همونطور که گفتی توی بازی تاثیر خاصی نداره
برای پاک کردن پچ باید بازی رو UNISTALL کنی و دوباره نصب کنی راه دیگه ای نداره
این پچ 7 هم برای نسخه اصلی بازی هست یعنی Grand Theft Auto:IV که تا الان براش 7 تا پچ اومده
موفق باشید![]()
سلام ممنون
باید برم همینو امتحان کنم چون اکثرا می گفتن بدون هیچ کاری تو ویندوز بعدی هم سیوها کار می کنه
فکر هم می کنم اولین سری که از این بازی اومد همون Razor1911 بود که 5 تا دی وی دی بود و تو دیسک آخر تمام نرم افزارهای جانبی مورد نیاز رو داشت
که اکثرا همین نسخه رو دارن
باز هم ممنون
دوستان تو اون مرحله از گی تونی که باید بریم خونه مامانش بعد اون یارو میبردمون تو اون دعواهه
اونجا که میری شرط بندی میکنی یا خودت دعوا میکنی
قسمت اولش که دعوا هست رو من تموم میکنم بعد که میان بیرون دمو نشون میده حزف میزنن بعد دمو لودینگ میاد بعد یه هو میبینم افتاده رو زمین و مرده و بازی میره و از بیمارستان شروع مبشه بدون اینکه من اصلا بازی کنم چطوری اینجا رو رد کنم؟
فکر کنم با همونی که از خونه ی ننش میاد بیرون و می ره سمت اون مشت خونه، بعد از اینکه میاد بیرون با همون دعوا می کنه
البته تو دست خالی و اون با چاقو
حالا چرا گیر می کنه و نمیادشو نمی دونم
اما دلیل مردنت همینه که اون سریع با چاقو می زنه می کشت
البته نه انقدر سریع که اصلا نبینیش
دوست عزیز توی اومن مرحله که شما میری دعوا باید 2 نفر اول رو بزنی و بعد با نفر سوم یکمی دعوا رو طول بدی و بعد باید از نفر سوم کتک بخوری تا اون مرحله رد بشه یعنی نفر سوم باید ببره که خودش بعد از 1 دقیقه میگه که فلان دکمه رو بزن فکر کنم دکمه E هست که باید بزنی تا بیفتی زمین و اون نفر سوم برنده بشه
امیدوارم فهمیده باشی اگه نفهمیدی بگو بیشتر توضیح بدم
موفق باشید![]()
من این 170 صفحه رو دیدم گیج شدم
میشه یکی به من کرکی .. سیوی .. کوفتی بده ؟؟ مال من سر لودینگ یه مرحله گیر میکنه ..
ظاهرا شما ها مشکلتون حل شده ...
یکی خواهش جواب بده
اگه لینک هم میدن یه چیزی باشه که فیلتر نباشه
مرسی این سری یه تست میکنم اینی که گفتین رو اگه شد که چه خوب نشد مزاحمت میشم باز
نشد که نشد داداش گیر میکنه تو لودینگ فک کنم این دوستمون هم همون مرحلس
میشه سیو بعد این مرحله رو بدین؟
دوست عزیز سیو بعد از این مرحله روکه ندارم
ولی باور کن اینجوری که گفتم اگر دقیقا همینطوری عمل کرد باشی باید لودینگ رو رد کنه من خودمم سر همین مرحله گیر کرده بودم تا فهمیدم که اینطوری رد میشه که باید 2 نفر اول رو بزنی و از نفر سوم از قسط ببازی یعنی خودت باید الکی خودت رو بندازی زمین که یعنی اون برده که بعد از چند پانیه خود بازی میگه کدوم دکمه ر بزنید که بیفتید
و اینجوری بازی درست میشه
حالا شما یک بار دیگه امتحان کن ببین چی میشه؟
دوست عزیز pedramas شما هم همین راه رو برو ببین چی میشه نتیجه رو بگین
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)