تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 334 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اینم یه عکس از تیبای خودم.من که واقعا ازش راضی هستم خیلی دوسش دارم.شتاب اولیش واقعا حرف نداره.من خودم با این تیبا 185 تا رفتم.با دنده چهارش تقریبا 165 تا رفت.به نطر من تو این قیمت محشره
    دوست عزیز
    میشه بگی قبلا چه ماشینی داشتی و تجربه رانندگی با چه خودروهایی را داری و از نظر شتاب تیبا را با چه ماشینی مقایسه می کنی ؟
    ممنون میشم

داره خودمونی میشه mess10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست عزیز
    میشه بگی قبلا چه ماشینی داشتی و تجربه رانندگی با چه خودروهایی را داری و از نظر شتاب تیبا را با چه ماشینی مقایسه می کنی ؟
    ممنون میشم
    من خودم تجربه رانندگی با L90.RIO.206.405 را داشتم.اتفاقا دیشب با یه دوستم که 405 داشت شتاب اولیش جا موند.خیلی حالش گرفته شد.من تقریبا با 10 ثانیه به سرعت 100 کلیومتر رسیدم.اما خوب حساب نکردم.همین یه دو روز منتظر باشید فیلم شتاب اولیه و حداکثر سرعت تیبا را براتون میارم

3. این کاربر از mess10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان جریان این اگهی همشهری چیه تحویل تیبا 900 هزار تومان زیر قیمت کارخانه؟

بد جور رو اعصابمه

کسی میتونه یه تحقیق بکنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

من خودم تجربه رانندگی با L90.RIO.206.405 را داشتم.اتفاقا دیشب با یه دوستم که 405 داشت شتاب اولیش جا موند.خیلی حالش گرفته شد.من تقریبا با 10 ثانیه به سرعت 100 کلیومتر رسیدم.اما خوب حساب نکردم.همین یه دو روز منتظر باشید فیلم شتاب اولیه و حداکثر سرعت تیبا را براتون میارم
    جدی شتاب اولیه 405 رو زد؟؟ اگر اینجور باشه پس از خوبه البته شرایط وزن و .... باید مورد نظر داشت

من تجربه رانندگی با ریو .l90 405 و 206 تیپ 2 و 5 داشتم
    از لحاظ شتاب به شکل زیر
    1)206 تیپ 5
    2)ریو
    3)l90
    206(4 تیپ 2
    5)405
    6)پرشیا

زیاد به اعداد ارقام منتشر شده از کارخانه توجه نکنید چون واقعی نیستند و بستگی به شرایط اب و هوا ارتفاع از سطح دریا و نوع بنزین /....دارد

فقط اگر اسیب به موتور ماشین نمیرسه .از صفحه کیلومتر ماشین بگیر هنگام شتاب اولیه با شیشه بالا که صدای موتور هم شنیده بشه ممنون
    Last edited by captainpersian; 21-07-2011 at 00:05.

داره خودمونی میشه mess10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

جدی شتاب اولیه 405 رو زد؟؟ اگر اینجور باشه پس از خوبه البته شرایط وزن و .... باید مورد نظر داشت

من تجربه رانندگی با ریو .l90 405 و 206 تیپ 2 و 5 داشتم
    از لحاظ شتاب به شکل زیر
    1)206 تیپ 5
    2)ریو
    3)l90
    206(4 تیپ 2
    5)405
    6)پرشیا

زیاد به اعداد ارقام منتشر شده از کارخانه توجه نکنید چون واقعی نیستند و بستگی به شرایط اب و هوا ارتفاع از سطح دریا و نوع بنزین /....دارد

فقط اگر اسیب به موتور ماشین نمیرسه .از صفحه کیلومتر ماشین بگیر هنگام شتاب اولیه با شیشه بالا که صدای موتور هم شنیده بشه ممنون
    آره دوست عزیز خودم با 405 مسابقه کردم کاملا جا موند.خوب معلومه وزن تیبا کمتره.خیلی هم فاصله داشتیم. و صدای موتورش خیلی حال میده وقی فشار موتوراز 4 بیشتر میشه انگار سوت میکشه خیلی حال میده. از اون به بعد خیلی به تیبا علاقمند شدم.خودم تو جاده با تیبا 185 تا رفتم اصلا احساس ترس نداشم.ولی یادمه با 206وl90 که از 170 تا که بیشتر میشد خیلی احساس ترس میکردم انگار داره پرواز میکنه ولی با تیبا همچین حسی نداشتم.تو جاده خیلی نرمه.

7. این کاربر از mess10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tiba-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان به شماره شاسي ثبت شده روي كارت نارنجي خود توجه كنيد اگه مثل كارت من شماره شاسي با حرف s شروع نشده باشه ( s581009000xxxx) بايد تعويض نمايد.من ديروز براي سرويس اوليه تو تعميرگاه مركزي دچار مشكل شدم.
    Last edited by tiba-; 21-07-2011 at 05:28.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

lممنونم ازتون از طرف دوستان.
    اما خواستم بهتون خاطر نشان کنم که ماشینتونوچند وقته تحویل گرفتین!
    امیدوارم مشکلی براتون پیش نیاد.
    سلامت باشی دوست خوبم.
    اما حالا آب بندی نمیکنین تو فصل به این گرمی.
    اقلا دیگه رو موتورش فشار بیش از حد نیارین این مدلی!
    شتاب 0 تا 100 اونم الان؟
    از ماشینتون سیر شدین؟

داره خودمونی میشه a5_big's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[/FONT][/SIZE][/FONT]
    دعوت نامه اولی را خیلی دقیق و منصفانه حساب کردند و تا تاریخ 15 خرداد 90 برات سود در نظر گرفتند
    اما دعوت نامه دوم را تا 15 مرداد حساب کردند ولی برات جریمه تاخیر در نظر نگرفتند. حدود 179000 تومنی میشه. جوری که من پرس و جو کردم حق چنین کاری را نداشتند. نمایندگی موظفه هر رنگی که مشتری میخاد تهیه کنه و تا زمانی هم که ماشین تحویل نشده برای مشتری تاخیر حساب میشه
    در ثانی قبل از ارسال و چاپ دعوتنامه و فاکتور نمایندگی باید به صورت مکاتبه یا تلفنی با خریدار در مورد رنگ و بقیه آپشن ها توافق کنه
    این مشکل اوناست که نمی تونند رنگ مورد نظر شما را تحویل بدند نه شما. مگه شما موقع ثبت نام رنگ خاصی انتخاب کرده بودی ؟
    حالا اگه 179000 برات ارزش داره پیگیری کنی میتونی حقت را بگیری
    موفق باشی

رفتم نمايندگي بهم گفتن بعد از دعوتنامه اول سود مشاركت از 12 % ميشه 10 % و جريمه تاخير هم بعد از دعوتنامه دوم ديگه بهتون داده نميشه چون ما يكبار اعلام كرديم خودتون نخواستين .

11. این کاربر از a5_big بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

این ماشین رو به چه امیدی زدن؟فکر چی کردن ؟پول یه کمری رو باید بدیم تیبا بخریم

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

رفتم نمايندگي بهم گفتن بعد از دعوتنامه اول سود مشاركت از 12 % ميشه 10 % و جريمه تاخير هم بعد از دعوتنامه دوم ديگه بهتون داده نميشه چون ما يكبار اعلام كرديم خودتون نخواستين .
    مشکل اینجاست که شما تایید کردی و دعوتنامه چاپ شده و فرستادند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •