دوست عزیز
میشه بگی قبلا چه ماشینی داشتی و تجربه رانندگی با چه خودروهایی را داری و از نظر شتاب تیبا را با چه ماشینی مقایسه می کنی ؟
ممنون میشم
دوست عزیز
میشه بگی قبلا چه ماشینی داشتی و تجربه رانندگی با چه خودروهایی را داری و از نظر شتاب تیبا را با چه ماشینی مقایسه می کنی ؟
ممنون میشم
من خودم تجربه رانندگی با L90.RIO.206.405 را داشتم.اتفاقا دیشب با یه دوستم که 405 داشت شتاب اولیش جا موند.خیلی حالش گرفته شد.من تقریبا با 10 ثانیه به سرعت 100 کلیومتر رسیدم.اما خوب حساب نکردم.همین یه دو روز منتظر باشید فیلم شتاب اولیه و حداکثر سرعت تیبا را براتون میارم![]()
دوستان جریان این اگهی همشهری چیه تحویل تیبا 900 هزار تومان زیر قیمت کارخانه؟
بد جور رو اعصابمه
کسی میتونه یه تحقیق بکنه؟
جدی شتاب اولیه 405 رو زد؟؟ اگر اینجور باشه پس از خوبه البته شرایط وزن و .... باید مورد نظر داشت
من تجربه رانندگی با ریو .l90 405 و 206 تیپ 2 و 5 داشتم
از لحاظ شتاب به شکل زیر
1)206 تیپ 5
2)ریو
3)l90
206(4 تیپ 2
5)405
6)پرشیا
زیاد به اعداد ارقام منتشر شده از کارخانه توجه نکنید چون واقعی نیستند و بستگی به شرایط اب و هوا ارتفاع از سطح دریا و نوع بنزین /....دارد
فقط اگر اسیب به موتور ماشین نمیرسه .از صفحه کیلومتر ماشین بگیر هنگام شتاب اولیه با شیشه بالا که صدای موتور هم شنیده بشه ممنون
Last edited by captainpersian; 21-07-2011 at 00:05.
آره دوست عزیز خودم با 405 مسابقه کردم کاملا جا موند.خوب معلومه وزن تیبا کمتره.خیلی هم فاصله داشتیم. و صدای موتورش خیلی حال میده وقی فشار موتوراز 4 بیشتر میشه انگار سوت میکشه خیلی حال میده. از اون به بعد خیلی به تیبا علاقمند شدم.خودم تو جاده با تیبا 185 تا رفتم اصلا احساس ترس نداشم.ولی یادمه با 206وl90 که از 170 تا که بیشتر میشد خیلی احساس ترس میکردم انگار داره پرواز میکنه ولی با تیبا همچین حسی نداشتم.تو جاده خیلی نرمه.
دوستان به شماره شاسي ثبت شده روي كارت نارنجي خود توجه كنيد اگه مثل كارت من شماره شاسي با حرف s شروع نشده باشه ( s581009000xxxx) بايد تعويض نمايد.من ديروز براي سرويس اوليه تو تعميرگاه مركزي دچار مشكل شدم.
Last edited by tiba-; 21-07-2011 at 05:28.
lممنونم ازتون از طرف دوستان.
اما خواستم بهتون خاطر نشان کنم که ماشینتونوچند وقته تحویل گرفتین!
امیدوارم مشکلی براتون پیش نیاد.
سلامت باشی دوست خوبم.
اما حالا آب بندی نمیکنین تو فصل به این گرمی.
اقلا دیگه رو موتورش فشار بیش از حد نیارین این مدلی!
شتاب 0 تا 100 اونم الان؟
از ماشینتون سیر شدین؟![]()
رفتم نمايندگي بهم گفتن بعد از دعوتنامه اول سود مشاركت از 12 % ميشه 10 % و جريمه تاخير هم بعد از دعوتنامه دوم ديگه بهتون داده نميشه چون ما يكبار اعلام كرديم خودتون نخواستين .
این ماشین رو به چه امیدی زدن؟فکر چی کردن ؟پول یه کمری رو باید بدیم تیبا بخریم![]()
مشکل اینجاست که شما تایید کردی و دعوتنامه چاپ شده و فرستادند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)