نه - بازی رو دو باره نصب کن- درست میشه- یک مد هست که بتونه کمکت کنه ولی فقط زمانی کار میکنه که گرافیکت 1 گیگ به بالا باشه مثلا 2 گیگ (گرافیک واقعی باید بالای 1 گیگ باشه نه گرافیکی که از رم قرص میگیره)
خوب بود.
فکر خوبی نبود.
نه - بازی رو دو باره نصب کن- درست میشه- یک مد هست که بتونه کمکت کنه ولی فقط زمانی کار میکنه که گرافیکت 1 گیگ به بالا باشه مثلا 2 گیگ (گرافیک واقعی باید بالای 1 گیگ باشه نه گرافیکی که از رم قرص میگیره)
سلام من عضو جدی این خانواده ی بزرگ هستم مشکا من در اجرای این بازی این هست که وقتی میرم تو بازی بازی خیلی خیلی کند هست و هم چنین تمام ماشین ها وساختمان ها و خیابان ها مو هستن و دیده میشن برای حل این مشکا چیکار کنم
سیستم
cpu:3.4
grphic:512 7300gt
ram:4gig
main:giga
windows:xp sp3
گرافیکت کم آورده
سی پی یوت هم تک هسته ایه؟ اگه آره از اونم مشکل داری
500 تومن باید خرج کنی
دوستان من ارور WS10 رو دارم باید چیکار کنم ؟ Crack هم کرکی که تو سی دی بودو می ریزم کمک
ارور مربوط میشه به کامپیوتر/گیم
XNetStartup failed
سیستم رو ریبوت کن اگه نشد دو باره نصب کن اگه نشد از یک جای دیگه بگیر
الان سیستمت چیه؟
سلام
من بازي رو نصب کردم ولي وقتي مي خوام بازي رو اجرا کنم اين ارور رو ميده the ordinal 5372 could not be located in the dynamic link library چکار کنم مشکلم حل شه؟
با تشکر از دوستان عزيز
با سلام
من بازي رو ريختم ولي وقتي مي خوام بازي رو اجرا کنم اين ارور رو ميده the ordinal 5372 could not be located in the dynamic link library چکار کنم مشکلم حل شه ؟ با تشکر از دوستان![]()
خب اینو یک بار گفتی
اسم ارور رو بگو بینم چی هست؟ اگه اسم نداره
کامپیوترتو تحلیل کن ببینم مشکل از چی میتونه باشه
بازی رو دوباره نصب کردی؟مد نصب کردی روش؟
پچ شماره 7 از طرف راک استار:
پچ شماره ی 2 برای EFLCکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رمز فایل:underground.mnکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام و با تشکر زیاد.
خواهش داشتم که راهنمای نصب مد سرعت سنج.بنزین و... را بنویسید.و اینکه ایا این مد در Grand Theft Auto 4 Episodes From Liberty City اجرا میشود؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)