من از همدان گرفتم..
بله همه ی نشونه ها همونه..
گوشی گرون شده 10 20 تومن...
من از همدان گرفتم..
بله همه ی نشونه ها همونه..
گوشی گرون شده 10 20 تومن...
سلام دوستان،
وقتی یه ویدیو کلیپ با کامپیوتر رو گوشیم میریزم تا یه جاهاییش میاد بعد تصویر هنگ میکنه ولی صدا میادش.
مشکل از چیه ؟؟
ممنون
چجوری باید جی پی اس رو فعال کنم ؟؟؟ من نقشه رو دانلود کردم ویس رو هم دانلود کردم ولی کار نمیکنه !!
مشخصات دقیق اون ویدئو کلیپ رو بزار!(با نرم افزار KMplayer میتونی با کلید Alt+j مشخصات رو ببینی! یک عکس هم بزاری عالی میشه)
منظورت چیه کار نمیکنه؟ بگو چیکار کردی و نتیجه چی شده!
دوستان سلام یه سوال دارم -من شنیدم فقطrm505فارسی میشه
یعنی rmهای دیگه فارسی نمیشه؟ مثلا با تغییر پرداکت کد
من تا حالا هرچی N97 دیدم، بافلش قابلیت فارسی داشتند! حالا نمیدونم همشون 505 بودند یا rm متفاوتی هم بوده یا نه نمیدونم!
خدا این نوکیا و همه ادماشو یه جا با هم نابود کنه . مردم از بس رفتم تو این سایتا تا ببینم هنوز واسه 97 اپدیت جدید اومده یا نه . هر بارم میبینم که بازم خبری از اپدیت جدید نیست. حالا ببینیم این ان8 اومده نوکیا چیکار میکنه اپدیت واسه این 97 میده یا انقدر این چندتا گوشی جدید سرشو شلوغ میکنن که دیگه 97 برای همیشه فراموش بشه. من که اگه تا یه ماه دیگه اپدیت جدید نیومد گوشیو میزنم به دیوار و بعد لهش میکنم.![]()
سلام امروز یک شنبه
شب شد و من در موبایل فروشی در حال خرید n97!
بالاخره خریدمرنگ مشکی -فریمور 22-rm505-سی دی نداشت
قلم نداشت که البته جدا از فروشنده اشانتیون گرفتم
هلدر و شارژر فندکی داره ولی تبدیل شارژر نداره تازه پارچه هم نداره
قیمت:480
cd از اولشم نبود، dvd بود!
در سری های بعدی DVD رو توی مموری گوشی کپی زدند، برو مموری رو چک کن پیدا میکنی!
مال منم قلم نداشت!
ولی تبدیل شارژر های قدیمی رو داشت که خیلی خیلی بهرد بخور هست، اگه کامپیوتری داشته باشید که پاورش توانش بالا باشه حداقل توی نصف زمان شارژ میکنه! (من تبدیل USB به شارژر قدیمی نوکیا رو قبلا داشتم)
در عوض مال من هلدر ملدر نداشت!
درضمن کسی خریدار باشه، من میفروشم مال خودمو!
N97 سفید ساخت فنلاند لوازم تکمیل با کارتن بدون خط و خش(قاب لاستیکی داره دورش LCD هم از همون روز اول محافظ داشت!) پیام خصوصی بدید!
آره نرم افزارش توی مموری بود![]()
دوستان برای شارژ از طریق usb باید چی کار کنم من گوشی رو به usb وصل میکنم شارژ نیمشه
سول دیگم اینه که نمیشه هوم اسکرین رو تغیر داد ؟
Last edited by hamidreza0073; 18-10-2010 at 12:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)