اقا این کدوم آپدیت هیت همان آپدیت LT+3 هست یا LT+2?????????????????????
اقا این کدوم آپدیت هیت همان آپدیت LT+3 هست یا LT+2?????????????????????
سلام دوستان
ديشب من يك غلط اضافه كردم و دستگاهمو به آپديت جديد تغيير دادم حالا ديگه بازيهاي قديميم هيچ كدوم ران نميشن
وسطهاي بازي Modern warfare 3 بودم عجب غلطي كردم
دستگاهم ورژنش 14719 بود كه ديشب به 15574 آپديتش كردم
دوستان كمك هيچ راهي داره به عقب برگردم يا نه اصلا راهي داره بازي رو دوباره اجراش كنم
مرسي ممنون ميشم
باید بازیو پچ کنی ......................
یکی از دوستان در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب داده فکر کنم clear cache جواب بده ! کسی امتحان کرده؟
اون راهي كه دوستمون گفته درسته Clear Cache ولي تمامي تنظيمات بازيها و غيره رو پاك ميكنه
من حتي از خود مايكروسافت هم پرسيدم به هيچ وجهي نميشه دانگريد كرد فقط موندم ميشه دوباره ادامه بازي رو برم يا نه
بايد زنگ بزنم وست گيم چون از اونجا خريدمش البته دستگاهم اريجينال يعني پچ و مچ و از اين جور جنگولك بازيها روش نيست آك آك
بازي Modern Warfare 3 رو هم با پچ Toplogy 2 پچش كرده بودم كه ميشد بازي كرد حالا نميدونم بازيمو دوباره دانلود كنم و پچ چي روش بريزم خدا عالمه
دوستان يك دقيقا بگه راهي هست يا نه
راستي اين قضيه جي تگ و Dash Kill چيه من توي فروهاي خارجي ديدمشون
يك سري برنامه و سخت افزار معرفي كردن حالا به چه كاري مياد از فكر من خارجه
......
سلام.چطور میتونم بفهمم آپدیت دستگاهم الان چیه؟؟؟
چون من چند ماه پیش آپدیت کردم نمیدونم lt3 هست یا نه...
سلام
من ميخام fifa2012 بازي كنم توي دستكاه اجرا نميشه
ابديت 15574 هستش
جه ابديتي بايد بكنم كه بازي اجرا كنه...؟؟
از كجا بفهمم دستكام lt3 هست يا نه..؟؟
با تشكر
امروز برام ایمیل اومد که بیا تو آپدیت بتا جوین بشو و از اینترنت اکسپلورر و .... قبل از دیگران استفاده کن!قراره تو تعطیلات کریسمس ارائه بشه ولی در صورت جوین شدن میتونی همین حالا ازشون استفاده بکنی!و از این حرف ها!
حالا جوین بشم یا نه؟؟؟؟؟
اینم عکسش!!!
![]()
دوستان اگر آخرين آپديت داشبورد رو انجام بديم يعني 2.0.15574.0 ديگه نميشه j-tag انجام داد.?
نه داداش فعلا نمیشه اما شاید بعدا یه راهی بیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)