با سلام.
می خواستم بدونم ADSL جایی سراغ دارید که میزان پینگش خیلی پایین باشه...ترجیحاً 128 با حجم 1 گیگ...نمیخوام خیلی هزینه بر باشه...برام مهم پینگ ( Ping ) خطه که تا حد ممکن پایین باشه.
ممنون.
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
با سلام.
می خواستم بدونم ADSL جایی سراغ دارید که میزان پینگش خیلی پایین باشه...ترجیحاً 128 با حجم 1 گیگ...نمیخوام خیلی هزینه بر باشه...برام مهم پینگ ( Ping ) خطه که تا حد ممکن پایین باشه.
ممنون.
سلام
همیار قبلنا پایین بود ولی الانشو نمیدونم
من موددم پورشه گرفتم 52 تومن ازش هم راضی هستم. مگه با برد خیلی زیاد می خواین برین تو کوچه دانلود کنید؟
همه مودم ها توی خونه و توی سایر طبقات رو پوشش می ده . آخه 30 تومن اختلاف قیمت خیلی زیاده.
از بچه ها ی مرکز ابوذر اگه کسی از جایی سرویس گرفته که راضیه بگه بریم مشترک بشیم
قبلا پارسس بودم حالا که گرون شد میخوام عوض کنم
زنگ زدم این اینترنت مخابرات که با اسیا تکه گفت 6 گیگ 512 ، 3 ماهه که به زودی شبانه رایگان هم اضاف میشه میشه 45 تومن
درحالیکه 9 گیگ 256 ،3ماهه پارس 48 تومنه ، در ضمن صبا نت 9 گیگ 256 میده 39000 تومن و شاتل هم فکر کنم همین حدودا است از بقیه خبر ندارم
کدومش ؟
خیلی قیمتا مسخره ه ا ست ، کدومش ؟
سلام دوستان
من سرویس ART HOME شاتل دارم ماهی 20 تومن 64 کیلو بایت نا محدود با سرعت دانلود 9.5
مشکلی با سرعت دانلودم ندارم اما نمیدونم چرا انقدر پینگم بالاست توی بازی کال اف دیوتی 4 با گارنا
ضمنا شهرک گلستان هستم . میخام 512 ازصبا نت بگیرم. دوستان کسی هست شهرک گلستان صبا نت داشته باشه یکم از کیفیتش بگه ؟ یا بازی کال اف دیوتی 4 شهرک گلستان بتونه آنلاین بازی کنه ؟ گیم نتا که اینجا هیچکس نداشت
اینم بگم پینگم واسه یاهو حدود 330 هست اما نمیدونم چرا توی کال اف دیوتی 4 با گارنا میره روی 999 و هی قطع میشه و گیر میکنه اگر کسی راهی داره بگه چطور پینگم کم کنم خیلی ممنونتون میشم.
راستی اسیا تکم اگر کسی شهرک گلستان یا جای دیگه داره لطفا کمک کنه.ببخشید طولانی شد
تا حالا غیر از Art Home سرویس دیگه ای از شاتل گرفتی ؟ اگه گرفتی ، سرعت دانلودت چند بوده ؟
سلام
نه من نگرفتم ولی دوستم 512 از شاتل گرفته ماهیانه 3 گیگ 18500 تومن. میگه تازگیا وضعش خیلی بد شد ه و دانلودش بین 20 تا 50 متغیره![]()
اشتباهی روی تشکر کلیک کردم خوشحال نشو که ازت تشکر کرده باشما
من هم ابوذر هستم جدیدا شاتل گرفتم هنوز نصب نیست شنبه یکشنبه خبر میدم .
سلام،من Eco 128 1mahe شاتل ۱هفته میشه گرفتم، سرعت هم ثابت بین ۵۰-۶۰ میندازه، خوشبختانه تا الان مشکل نداشتم.شهرک گلستانم هستم
منم اول قصد داشتم Art Home بگیرم چون دانلود زیاد میکنم ولی بعد پشیمون شدم چون سرعتش خیلی پایینه، در عوض این سرویس ۱۲۸ که روی ۵۱۲ بسته شده،شب تا صبح میزارم دانلود ۱.۵ گیگ دل میکنم.
از یک کافی نت شنیدم گفت از دیتانت گرفتم و راضی هم هستم، حالا این دیتانت کیه خدا میدونه!؟
سلام
دوست عزیز میشه یک لطفی در حق من کنید ؟؟چون سرعت دانلود شما خوب هست و شهرک گلستان هم هستید ازتون خواهش میکنم یک سری به لینک زیر بزنید مربوط به بازی انلاین کال اف دیوتی 4 هست و اگر تونستید اجراش کنید و گیر نداشت بازیتون موقع بازی یک بار کلید TAB رو فشار بدید و یک عکس ازش برای من قرار بدید تا ببینم پینگتون چقدر هست تا اگه خوبه منم برم ART HOME عوض کنم اکو بگیرم اخه خودشون میگن با تغییر سرعت هم پینگ فرقی نداره و من نمیتونم اصلا بازی کنم همش گیر داره و قطع میشه.اینم بگم این بازی انلاینش بسیار لذت بخشه و میتونید با دوستاتون یا خارجیا مبارزه کنید و لذت ببرید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)