تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 179 از 1135 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279679 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

داره خودمونی میشه cross_road's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام.
    می خواستم بدونم ADSL جایی سراغ دارید که میزان پینگش خیلی پایین باشه...ترجیحاً 128 با حجم 1 گیگ...نمیخوام خیلی هزینه بر باشه...برام مهم پینگ ( Ping ) خطه که تا حد ممکن پایین باشه.
    ممنون.

آخر فروم باز MILAD99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ServerInside

پيش فرض

با سلام.
    می خواستم بدونم ADSL جایی سراغ دارید که میزان پینگش خیلی پایین باشه...ترجیحاً 128 با حجم 1 گیگ...نمیخوام خیلی هزینه بر باشه...برام مهم پینگ ( Ping ) خطه که تا حد ممکن پایین باشه.
    ممنون.
    سلام
    همیار قبلنا پایین بود ولی الانشو نمیدونم

3. این کاربر از MILAD99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه drim_w3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من رفتم از شاتل سرویس گرفتم که هنوز وصل نشده واسه مودم تحقیقات گسترده داشتم که دو مدل رو انتخاب کردم و روانه بازار بزرگ و متفاوت از دنیا یعنی pc center شدم .
    1 زاکسل وایرلس (که خود شاتل هم ارائه دهنده هست )
    2 لینکسیس 120n وایرلس
    فروشندگان عزیز که خیلی دوستدارن با ارقام بازی کنند همجور قیمتی را به گوش بنده رساندند.
    نهایتا به کمترین قیمتهای 86 برای مورد اول و 75 برای مورد دوم دست یافتم و به یک جمع بندی درباره مطالب گفته شده نرسیدم . (89/3/19)
    حال ای همشهریان عزیز که از این جعبه های اجنبی استفاده میکنید اکنون شما را برای راهنمایی میطلبم :
    1. با وجود قیمت پایینتر لینکسیس به گفته فروشنده 250 متر برد دارد و زاکسل 150 متر
    این رو من شنیدم که وقتی از شرکتی مثل T-Mobile سرویس یا سیم کارت میخرید یک گوش با قیمتی بسیار پایینتر از بازار به شما میدهد. (طبق گفته سایتهای دیگر گوشی apple به این صورت حدود 300 تومانی میشد ) و اکنون بازار متفاوت در دنیا :
    2. زاکسل که خود شاتل با قیمت رقابتی بسیار خوبی به مشترکین محترمش میده نزدیک به 3 4 تومان گرانتر نسبت به بازار است . دلیل !!؟؟
    3.و نهایتا به شکل ظاهری بسیار متفاوت تر و زیبا تر لینکسیس نسبت به زاکسل میرسیم .

بنا به دلایل زیر نتیجه شما چیست ؟ (لطفا طرفداری نفرمایید )
    1 برد 250 لینکسیس و 150 متر زاکسل ( در صورت صحت ) - 2 .قیمت کمتر لینکسیس - 3 . شکل ظاهری زیباتر لینکسیس - 4 . با وجود قیمت بالاتر این مدل از زاکسل تکنولوژی پایینتری نسبت به لینکسیس دارد ( 802.11b/g نسبت به 802.11n )
    پرداخت هزینه بالاتر زاکسل شاتل دربرابر فروش آزاد فقط در مقابل طرح تشویقی شاتل ( که طبق صحبتهای دوستان فقط در سال یکبار اونهم عید نوروز حدود 2 یا 3 گیگ پهنای باند )
    در ضمن کلا چرا زاکسل گرانتر از لینکسیسی میباشد که زاده شرکت مخابراتی بزرگی همچون cisco است .
    راهنمایی ها را دریغ نفرمایید.
    من موددم پورشه گرفتم 52 تومن ازش هم راضی هستم. مگه با برد خیلی زیاد می خواین برین تو کوچه دانلود کنید؟

همه مودم ها توی خونه و توی سایر طبقات رو پوشش می ده . آخه 30 تومن اختلاف قیمت خیلی زیاده.

داره خودمونی میشه !Yahoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    shیراz

پيش فرض

از بچه ها ی مرکز ابوذر اگه کسی از جایی سرویس گرفته که راضیه بگه بریم مشترک بشیم
    قبلا پارسس بودم حالا که گرون شد میخوام عوض کنم
    زنگ زدم این اینترنت مخابرات که با اسیا تکه گفت 6 گیگ 512 ، 3 ماهه که به زودی شبانه رایگان هم اضاف میشه میشه 45 تومن
    درحالیکه 9 گیگ 256 ،3ماهه پارس 48 تومنه ، در ضمن صبا نت 9 گیگ 256 میده 39000 تومن و شاتل هم فکر کنم همین حدودا است از بقیه خبر ندارم
    کدومش ؟
    خیلی قیمتا مسخره ه ا ست ، کدومش ؟

6. این کاربر از !Yahoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان

من سرویس ART HOME شاتل دارم ماهی 20 تومن 64 کیلو بایت نا محدود با سرعت دانلود 9.5

مشکلی با سرعت دانلودم ندارم اما نمیدونم چرا انقدر پینگم بالاست توی بازی کال اف دیوتی 4 با گارنا

ضمنا شهرک گلستان هستم . میخام 512 ازصبا نت بگیرم. دوستان کسی هست شهرک گلستان صبا نت داشته باشه یکم از کیفیتش بگه ؟ یا بازی کال اف دیوتی 4 شهرک گلستان بتونه آنلاین بازی کنه ؟ گیم نتا که اینجا هیچکس نداشت

اینم بگم پینگم واسه یاهو حدود 330 هست اما نمیدونم چرا توی کال اف دیوتی 4 با گارنا میره روی 999 و هی قطع میشه و گیر میکنه اگر کسی راهی داره بگه چطور پینگم کم کنم خیلی ممنونتون میشم.

راستی اسیا تکم اگر کسی شهرک گلستان یا جای دیگه داره لطفا کمک کنه.ببخشید طولانی شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه drim_w3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان

من سرویس ART HOME شاتل دارم ماهی 20 تومن 64 کیلو بایت نا محدود با سرعت دانلود 9.5

مشکلی با سرعت دانلودم ندارم اما نمیدونم چرا انقدر پینگم بالاست توی بازی کال اف دیوتی 4 با گارنا

ضمنا شهرک گلستان هستم . میخام 512 ازصبا نت بگیرم. دوستان کسی هست شهرک گلستان صبا نت داشته باشه یکم از کیفیتش بگه ؟ یا بازی کال اف دیوتی 4 شهرک گلستان بتونه آنلاین بازی کنه ؟ گیم نتا که اینجا هیچکس نداشت

اینم بگم پینگم واسه یاهو حدود 330 هست اما نمیدونم چرا توی کال اف دیوتی 4 با گارنا میره روی 999 و هی قطع میشه و گیر میکنه اگر کسی راهی داره بگه چطور پینگم کم کنم خیلی ممنونتون میشم.

راستی اسیا تکم اگر کسی شهرک گلستان یا جای دیگه داره لطفا کمک کنه.ببخشید طولانی شد
    تا حالا غیر از Art Home سرویس دیگه ای از شاتل گرفتی ؟ اگه گرفتی ، سرعت دانلودت چند بوده ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تا حالا غیر از Art Home سرویس دیگه ای از شاتل گرفتی ؟ اگه گرفتی ، سرعت دانلودت چند بوده ؟

سلام

نه من نگرفتم ولی دوستم 512 از شاتل گرفته ماهیانه 3 گیگ 18500 تومن. میگه تازگیا وضعش خیلی بد شد ه و دانلودش بین 20 تا 50 متغیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

از بچه ها ی مرکز ابوذر اگه کسی از جایی سرویس گرفته که راضیه بگه بریم مشترک بشیم
    قبلا پارسس بودم حالا که گرون شد میخوام عوض کنم
    زنگ زدم این اینترنت مخابرات که با اسیا تکه گفت 6 گیگ 512 ، 3 ماهه که به زودی شبانه رایگان هم اضاف میشه میشه 45 تومن
    درحالیکه 9 گیگ 256 ،3ماهه پارس 48 تومنه ، در ضمن صبا نت 9 گیگ 256 میده 39000 تومن و شاتل هم فکر کنم همین حدودا است از بقیه خبر ندارم
    کدومش ؟
    خیلی قیمتا مسخره ه ا ست ، کدومش ؟

اشتباهی روی تشکر کلیک کردم خوشحال نشو که ازت تشکر کرده باشما
    من هم ابوذر هستم جدیدا شاتل گرفتم هنوز نصب نیست شنبه یکشنبه خبر میدم .

11. این کاربر از aaraa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MILAD99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ServerInside

پيش فرض

سلام

نه من نگرفتم ولی دوستم 512 از شاتل گرفته ماهیانه 3 گیگ 18500 تومن. میگه تازگیا وضعش خیلی بد شد ه و دانلودش بین 20 تا 50 متغیره
    سلام،من Eco 128 1mahe شاتل ۱هفته می‌شه گرفتم، سرعت هم ثابت بین ۵۰-۶۰ میندازه، خوشبختانه تا الان مشکل نداشتم.شهرک گلستانم هستم
    منم اول قصد داشتم Art Home بگیرم چون دانلود زیاد می‌کنم ولی‌ بعد پشیمون شدم چون سرعتش خیلی‌ پایینه، در عوض این سرویس ۱۲۸ که روی ۵۱۲ بسته شده،شب تا صبح میزارم دانلود ۱.۵ گیگ دل می‌کنم.
    از یک کافی نت شنیدم گفت از دیتانت گرفتم و راضی هم هستم، حالا این دیتانت کیه خدا میدونه!؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام،من Eco 128 1mahe شاتل ۱هفته می‌شه گرفتم، سرعت هم ثابت بین ۵۰-۶۰ میندازه، خوشبختانه تا الان مشکل نداشتم.شهرک گلستانم هستم
    منم اول قصد داشتم Art Home بگیرم چون دانلود زیاد می‌کنم ولی‌ بعد پشیمون شدم چون سرعتش خیلی‌ پایینه، در عوض این سرویس ۱۲۸ که روی ۵۱۲ بسته شده،شب تا صبح میزارم دانلود ۱.۵ گیگ دل می‌کنم.
    از یک کافی نت شنیدم گفت از دیتانت گرفتم و راضی هم هستم، حالا این دیتانت کیه خدا میدونه!؟

سلام

دوست عزیز میشه یک لطفی در حق من کنید ؟؟چون سرعت دانلود شما خوب هست و شهرک گلستان هم هستید ازتون خواهش میکنم یک سری به لینک زیر بزنید مربوط به بازی انلاین کال اف دیوتی 4 هست و اگر تونستید اجراش کنید و گیر نداشت بازیتون موقع بازی یک بار کلید TAB رو فشار بدید و یک عکس ازش برای من قرار بدید تا ببینم پینگتون چقدر هست تا اگه خوبه منم برم ART HOME عوض کنم اکو بگیرم اخه خودشون میگن با تغییر سرعت هم پینگ فرقی نداره و من نمیتونم اصلا بازی کنم همش گیر داره و قطع میشه.اینم بگم این بازی انلاینش بسیار لذت بخشه و میتونید با دوستاتون یا خارجیا مبارزه کنید و لذت ببرید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •