فیوز فکر کنم مرتبط داشته باشه یعنی با چند قطعه دیگه مشترک باشه ولی یک آرمیچر داخلی هم داره
فیوز فکر کنم مرتبط داشته باشه یعنی با چند قطعه دیگه مشترک باشه ولی یک آرمیچر داخلی هم داره
سلام
کسی عکس و مشخصاتی از سایپا 141 جدید داره؟![]()
ظاهر بیرون همون 141 تزیینات داخل 111 با اصلاحات x100
البته با سپر خام(رنگ نشده )
من تو نمایندگیش دیدم طراحی داخل مثل 132 شده و سپرها هم دیگه رنگ شده نیست
ولی میگن شاسی و بدنه ماشین رو تقویت کردن
با سلام . امروز یک 141 جدید جلوم بود دیدم خیلی عقبش زشت بود . نمیدانم 141sx بود یا چیز دیگری . سپرهای 141 سری قبل همرنگ بدنه و زیبا بود ولی این سری جدید سپرهای معمولی سیاه و چراغهای بدترکیب تری گذاشته بودند . جلوش را ندیدم
شعار جدید سایپا: هر روز بدتر از دیروز !
تمام مدلهای جدید از داخل تغییرات اساسی کردند. هم داشبرد هم صندلی و ...
هیچ تقویتی هم در هیچ مدلی صورت نگرفته و فقط ظاهر امر تغییر کرده.
سلام دوستان عزیز
ما یه پراید معمولی مدل 87 داریم که یه ضبط سی دی خور روش هست.
اما اکثر وقت ها به دلایل امنیتی (قیمت این سری ضبط حدود چندین میلیون دلار هست به خاطر همین مجبوریم)اون سری ضبط رو بیرون میاوریم که یه بار هم خراب شد و با 4 یا 5 هزار درست شد.
سوال من از شما اینه که یه راه حل , یه قطعه بهم معرفی کنید که دیگه نیازی به اون سری نداشته باشم و بتونم با فلش اهنگ هامو پخش کنم.
یه بار هم یه car player حدود 6 هزاری از قشم گرفتم وبا کلی ذوق تو جا فندکی زدم اول اینکه متوجه شدم که برای اجرای اهنگ ها حتما نیاز به خود ضبط هم هست (که کلی تو ذوقم خورد)و دوم اینکه هنوز نیم ساعت نگذشته بود که می خواستم بیرون بیاورم , که هر کاری کردم نشد و اخر سر با زور بیرون اوردم که متاسفانه خراب شد و دادیم تعمیرکار برامون بیرون اورد
حالا نظر و پیشنهاد شما با این اوصاف چیه؟(یه چیز با کیفیت باشه خواهشا)
ممنون
سلام برو بچ
آقا پرايد تميز بي رنگ مدل 88 يا 87 الان في چنده؟
و اينكه الان بخريم بعد عيد يك مدل مياد پايين چقدر ضررشه؟
اون هایی که صبنا بنزینی معمولی ثبت نام کرده بودند دارن بهشون x131 sl تحویل میدهند
این 131 ه همون طرح x100 روش پیاده شده؟ چون قیمتش بالاتر رفته و طرح داشبورد و .. عوض شده و مثل 132 شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)