تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 295 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود
    یه دی وی دی پلیر می‌خواستم up scaling خوب و خروجی‌ اپتیکال داشته باشه HDMI هم داشته باشه
    pioneer ۴۲۰ انتخاب کرده بودم که خروجی‌ اپتیکال نداره
    توشیبا XDE 600 نظر خودمه دوستان راهنمایی کنن
    در مورد هر دوی این دستگاه ها قبلا مفصلا توضیح داده شده می تونید به صفحات قبل تاپیک مراجعه کنید اما هر دوی این دستگاه ها دستگاه های خوبی هستن و امتحان خودشون رو پس دادن مضافا اینکه 420 پایونیر شناخته شده تر هست و می گن Up Scaling خوبی داره در نهایت انتخاب با شماست.

2. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت hdavoodh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

در رابطه با ۴۲۰ مطلب هست ولی‌XDE 600 سرچ کردم چیزی نبود . چون تمام لوازم جانبی من پورت اپتیکال دارن-اسپیکر --تلویزیون-دکدر دیجیتال
    ۴۲۰ از لیستم خارج شد ( ۶۱۰ پایونیر اپتیکال داره که گیر نمیاد) یعنی‌ ممکنه اون توشیبا آپ اسکلینگش به پایونیر نرسه رویو‌های خوبی‌ ازش هست!!

خلاصه نشد ما با خیال راحت بریم یه چیز کامل بخریم دیگه پرت اپتیکال چیه‌ که نذاشته این پایونیر؟؟؟!!!

از مدلای فیلیپس که با شرایط من بخونه چیزی هست؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

فکر کنم بدونم داری به چه مدل دی وی دی پلیری فکر می کنی!!! (یحتمل سونی) واقعیتش در مورد اینکه بیت ریت در صدای دیجیتال هم موثر هست یا نمی تونم راهنمایی کنم چون خودم هم دقیق مطمئن نیستم بنابراین نمی خوام راهنمایی اشتباه کرده باشم ... ولی در هر صورت من 24 بیت رو ترجیح می دم به 16 چون وقتی یه کمپانی به جزئیات مهمی مثل بیت بی توجهی می کنه (شاید هم علتی داره که من ندونم) احتمال داره جزئیات دیگه ای رو هم از قلم بندازه که ما ازش بی خبر باشیم.
    امیدوارم دوستان حرفه ای راهنمایی کنند، من یه جوریایی به یه سورس دیجیتال ارزون فکر می کردم.

---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------

درود
    یه دی وی دی پلیر می‌خواستم up scaling خوب و خروجی‌ اپتیکال داشته باشه HDMI هم داشته باشه
    pioneer ۴۲۰ انتخاب کرده بودم که خروجی‌ اپتیکال نداره
    توشیبا XDE 600 نظر خودمه دوستان راهنمایی کنن
    این توشیبا مدل خوبی هست، منتها تو بازار که من ندیدم، میشه بگی شما کجا دیدید؟
    من رویو هاشو خوندم، توشیبا از پردازنده ی HD-DVD در این مدل سود برده است.

5. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت hdavoodh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ---------

این توشیبا مدل خوبی هست، منتها تو بازار که من ندیدم، میشه بگی شما کجا دیدید؟
    من رویو هاشو خوندم، توشیبا از پردازنده ی HD-DVD در این مدل سود برده است.[/QUOTE]

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

راستش من ترجیح میدم از بازار خرید کنم تا اینترنت، تا حالا تجربه ی خرید اینترنتی نداشتم.

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض در باره XDE

سلام من با اجازه دوستان در مورد اين دي وي دي هاي XDE توشيبا يه مشورت با استاد برزين كردم! كامنت گذاشتم و ايشون محبت كردند جواب جالبي دادند كه گفتم به شما دوستان هم بگم. اصل كامنت در اين پست است.

کد:
    .................................................. .................................................. .....................
    سلام
    شما همیشه سوالات خوبی می پرسی

خوب من از قبلا با این داستان جدید جناب توشیبا آشنا بودم تا حدودی, الان هم يه تحقيق كوچولو كردم.
    چيپ XDE در اصل سه كار انجام ميده
    تصوير با لبه هاي صاف تر , يعني اون كنگره كنگره هارو در لبه تصوير تا حدودي كم ميكنه.
    رنگ هاي طبيعي تر با اشباع كمتر
    عمق سياه بيشتر در نتيجه كنتراست بيشتر

اين سه اصل توشيبا اعلام كرده پليرهاي مجهز به چيپ XDE بهبود ميده!
    به دو تصوير زير توجه كن اين چيپ XDE در مدل بالاي پلير توشيبا با رنگ قرمز مشخص كردم.

اما داستان استفاده از پردازشگر HD-DVD ها
    پليرهاي HD-DVD به سخت افزار بسيار قدرتمندي مجهز بودند به دليل ضعف هاي كه HD-DVD در حجم بيت ريت در مقابل بلوري داشت! و براي جبران اين ضعف ها بايد از پردازِِِِِِِِشگرهاي جبراني و رم بافرهاي با حجم بالا استفاده ميشد تا بشه صدا و تصاوير وضوع كامل داشت.
    به دو تصوير زير توجه كن مدار اصلي يك HD-DVD پلير توشيبا هست و مقايسه كن با دي وي دي پليرهاي جديد XDE

اين مدار بهبود تصاوير SD رو OPPO در دي وي دي پليرهاش به اوج رساند با VRS از شركت Anchor Bay Technology من متاسفانه نشد اين پلير تست كنم! اما از منابع قابل اعتماد خودم خواندم و شنيدم كه در حد پلير 2930 دنون اجرا داره!
    به مدار VRS در تصوير زير توجه كن و مقايسه كن با چيپ XDE توشيبا. همينطور ساختار دو دستگاه.

چيپ اصلي هم كه توشيبا در پليرهاي XDE استفاده كرده براي شركت ZORAN هست كه كاملا معمولي.
    اينجا بايد بهت بگم توشيبا يك كمپاني مادر و فوق العاده قابل احترامي هست. كتاب تاريخچه اين كمپاني رو اگر مطالعه كنيد متوجه ميشي چه كارهاي بزرگي در صنعت الكترونيك مخصوصا قطعه سازي انجام داده! پس به توشيبا احترام ميزاريم.

موفق باشي
    Last edited by davood-d; 21-11-2010 at 04:44.

9. 5 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستش من ترجیح میدم از بازار خرید کنم تا اینترنت، تا حالا تجربه ی خرید اینترنتی نداشتم.
    من یک بار از چاره خرید کردم . 2تا تلفن یکی بیسیم یکی با سیم و یک هد ست خریدم و فرداش آورد تحویل داد . همشم آکبند بود. البته هنوز وقت نکردم تست کنم ! اما از نظر نو بودن و آکبند بودن و تاریخ های گارانتی مشکلی نداشت !

11. این کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک سری سوال در مورد بلوری پلیر داشتم . با توجه به اینکه بلوری پلیر های خونگی معمولا قیمتی حول حوش 300 تومن دارند ، همیشه این سوال برای من پیش اومده که آیا بهتر نیست با این پول یک PS3 خرید ؟ الان 120 گیگ حدودا 370 تومان میشه خرید . خوب اینجوری یک تیر و چند نشون هستش . هم DVD پلیر هست هم بلوری پلیر هم میشه به جای یک مدیا پلیر استفاده کرد و فیلم ها و موزیک هارو پخش کرد و هارد اکسترنال بهش وصل کرد( کاری که من تا قبل از خرید WD با همین PS3 انجام میدادم . البته ساپورت فرمتهاش به کاملی WD نیست ) حتی اگه MP3 ها و فیلمهاتون رو هم روی DVD آرشیو کرده باشید براتون پخش میکنه و هم میشه باهاش گیم بازی کرد و حتی Browser هم داره و میشه اینترنت هم رفت و خیلی کارای دیگه ! من چند باری هم باهاش بلوری دیدم و کیفیتش واقعا خوب بود . با توجه به اینکه هر چند وقت یک بار آپدیت هم براش میاد و در این آپدیت آخر قابلیت HDMI 1.4 و پخش بلوری 3D هم بهش اضافه شده . با این اوصاف کسی که میخواد یک بلوری پلیر بخره به نظر شما بهتر نیست با این پول یک PS3 بخره ؟ من کلا چون از بلوری خیلی سر در نمیارم آیا واقعا این بلوری پلیر PS3 فرقی داره از نظر کارایی و عملکرد با بلوری پلیر های موجود در بازار ؟؟؟ آخه من هرجوری فکر میکنم میبینم این خیلی به صرفه تر و کاربردی تر هستش !! حالا اگه دوستان اظلاعات و نظری دارند خوشحال میشم در اختیارمون بزارید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک سری سوال در مورد بلوری پلیر داشتم . با توجه به اینکه بلوری پلیر های خونگی معمولا قیمتی حول حوش 300 تومن دارند ، همیشه این سوال برای من پیش اومده که آیا بهتر نیست با این پول یک PS3 خرید ؟ الان 120 گیگ حدودا 370 تومان میشه خرید . خوب اینجوری یک تیر و چند نشون هستش . هم DVD پلیر هست هم بلوری پلیر هم میشه به جای یک مدیا پلیر استفاده کرد و فیلم ها و موزیک هارو پخش کرد و هارد اکسترنال بهش وصل کرد( کاری که من تا قبل از خرید WD با همین PS3 انجام میدادم . البته ساپورت فرمتهاش به کاملی WD نیست ) حتی اگه MP3 ها و فیلمهاتون رو هم روی DVD آرشیو کرده باشید براتون پخش میکنه و هم میشه باهاش گیم بازی کرد و حتی Browser هم داره و میشه اینترنت هم رفت و خیلی کارای دیگه ! من چند باری هم باهاش بلوری دیدم و کیفیتش واقعا خوب بود . با توجه به اینکه هر چند وقت یک بار آپدیت هم براش میاد و در این آپدیت آخر قابلیت HDMI 1.4 و پخش بلوری 3D هم بهش اضافه شده . با این اوصاف کسی که میخواد یک بلوری پلیر بخره به نظر شما بهتر نیست با این پول یک PS3 بخره ؟ من کلا چون از بلوری خیلی سر در نمیارم آیا واقعا این بلوری پلیر PS3 فرقی داره از نظر کارایی و عملکرد با بلوری پلیر های موجود در بازار ؟؟؟ آخه من هرجوری فکر میکنم میبینم این خیلی به صرفه تر و کاربردی تر هستش !! حالا اگه دوستان اظلاعات و نظری دارند خوشحال میشم در اختیارمون بزارید
    کیفیت بلوری کلا خوب هست ولی پلیرها تصاویر متفاوتی رو میتونند از اون نشون بدند.مثلا در مورد ps3 در بلوری ها کیفیتش به میزان تقریبا ناچیزی از بعضی از پلیرهای جدید کمتر است (که البته شاید اصلا با چشم عادی قابل تشخیص نباشند.)
    اما تفاوت عمده بلوری پلیرها درdvd upscaling هستش که در این زمینه بعضی پلیرها خیلی بهتر عمل میکنند.
    البته تو ایران بهترین کار همون خرید ps3 است چون سایر پلیرها یا در اینجا پیدا نمیشوند یا قیمت هاشون زیاده.
    اما در خارج از ایران به این شکل نیست.

14. 2 کاربر از lord69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بین pioneer 220 و pioneer 420 و philips 3360 کدوم از نظر upscaling بهتره؟
    usb هم واسم مهم نیست چون دستگاه جدا واسش دارم.
    نظرم بیشتر روی 3360 بود که دیدم گویا DTS رو decode نمیکنه.(البته خیلی هم مهم نیست).گویا pioneerها هم PAL و هم NTSC رو ساپورت میکنن و multi region هم میشن که به درد من میخوره؟
    راستی فیلیپس هم میشه با -- یا روش دیگهای multi regionش کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •