تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 221 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 2209

نام تاپيک: آموزش ساخت سرور World of Warcraft

در آغاز فعالیت dashhasan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

13 سلام

داداس این لینکو گذاشتی اینجا که من ازش سر در نمیارم نمیشه توضیح بدی ؟یا اموزش تصویری بدی؟ من این لینکو دل کردم ولی کار باشو بلد نیستم لطفا راهنمایی کن
    http://www.persiaup.com/files/khyWMfU1309024471.html

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

چرا اینجا یکی بهم درست و حسابی توضیح نمیده که من باید چی کار بکنم؟؟؟
    ببیند من حجم بازی رو از یکی از دوستانم گرفتم و ریختم روی کامپیوترم ولی برای هیچ پچی تا حالا پولی ندادم
    من باید چیکار بکنم حالا اگر بخوام افلاین بازی بکنم.....باید برم یه سرور یا یه همچین چیزی دانلود بکنم یا اینکه برم توی یه سایتی عضو بشم و یه پس و یوز بگیرم و وارد بازی بکنم و بعد بازی بکنم؟؟؟؟
    تو رو خدا یکی بهم دقیق توضیج بده که من باید چیکار بکنم

داره خودمونی میشه Bllizzardwow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

فقط همین؟؟؟
    نمیخواد چیزی دانلود بکنم؟؟
    پس اینکه میگفتن سرور رو باید دانلود بکنیم چیه؟؟
    ....................
    راستی یه چیزی من تا حالا هیچ پولی رو ندادم....و فقط از نظر حجمی بازی رو کامل گرفتم ولی یکی از دوستانم میگه باید برای هر پچ پول بدم..
    ایا این درسته یا اینکه من فقط اون چند گیگ بازی رو داشته باشم میتونم بیام افلاین بازی بکنم؟؟؟

خیلی خیلی عذر میخوام از اینکه هی سوال میکنم و ممکنه سوالام خیلی خنده دار باشه ولی اگه بتونید راهنماییم بکنید ممنونتون میشم
    شما سوألت معلوم نیست یا میخوای سرور بزنی یا میخوای بازی کنی ؟
    اول لطف کن مشخص کن چیکار میخوای بکنی بعد من برات میگم

---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------

داداس این لینکو گذاشتی اینجا که من ازش سر در نمیارم نمیشه توضیح بدی ؟یا اموزش تصویری بدی؟ من این لینکو دل کردم ولی کار باشو بلد نیستم لطفا راهنمایی کن
    http://www.persiaup.com/files/khyWMfU1309024471.html
    تا حالا سایت کانفیگ کردی ؟
    میدونی به چه نرم افزار هائی نیاز داری ؟
    لطفاً کامل بگو چی بلدی تا من ادامه رو برات بگم

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

با سلام خدمت همگی یه سرور wow هم جدیدن ران شده که ما انجا بازی میکنیم 1ماه هست سرور بدک نیست هرکسی دوست داره انم بیاد یه تست بزنه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پیشنهاد میکنم برای تبلیغتون یه تاپیک مجزا باز کنید هم بهتره هم مستمر میتونید اخبار سرورتون رو بزارید اینجوری به نظرم همه میگن اگه سرورش خوب بود تبلیغشو اینجا نمیکرد

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

شما سوألت معلوم نیست یا میخوای سرور بزنی یا میخوای بازی کنی ؟
    اول لطف کن مشخص کن چیکار میخوای بکنی بعد من برات میگم

ببینید کلا جریان این طوری هستش:
    من چند سال پیش یه سی دی گرفته بودم از سرزمین رایانه که این بازی رو به صورت افلاین درست کرده بود و الان از یکی از دوستانم فایل بازی رو که تا کاتا هستش رو داره و من میخوام ازش بگیرم و اون رو به صورت افلاین بازی بکنم و هیچ پولی هم ندادم برای هیچ پچی حالا من باید چیکار بکنم؟؟؟ میخوام افلاین بزنم و نه سرور چند نفره

Last edited by Sorena_777; 02-07-2011 at 01:00.

تاريخ عضويت
    May 2011

14 سلام

عزیز من خودمم گیج شدم نگاه پسوند phpدارم سایت هم میتونم درست کنم جاهای خالی رو پر میکنم ولی نمیدونم چرا وقتی میرم تو سایت ایدی پس میزنم که ساخته بشه ارور میده هی یه راهنمایی کلی بکن یا بگو این لینکی که بم دادی toye index چیه چیزایی رو باید تقیر بدم و کجا ذخیرش کنم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

عزیز من خودمم گیج شدم نگاه پسوند phpدارم سایت هم میتونم درست کنم جاهای خالی رو پر میکنم ولی نمیدونم چرا وقتی میرم تو سایت ایدی پس میزنم که ساخته بشه ارور میده هی یه راهنمایی کلی بکن یا بگو این لینکی که بم دادی toye index چیه چیزایی رو باید تقیر بدم و کجا ذخیرش کنم؟
    کامل دقت کن
    شما نرم افزار XAMPP رو نصب کنید
    به این آدرس برید c:/Xampp/htdocs و هرچی فایل اونجا هست رو پاک کنید
    فایل های سایت رو در همونجا کپی کنید (c:/Xampp/htdocs )
    مرورگر خودتون رو باز کنید و این آدرس رو بزنید 127.0.0.1 و اینتر کنید
    شما با یه صفحه ی اررور روبرو میشید که زیرش نوشته ReggAcc configuration
    روی این کلمه کلیک کنید ReggAcc configuration
    به صفحه ی تنظیمات هدایت میشید
    از شما یوزر و پسورد میخواد User : @admin Pass: Admin
    وقتی یوزر و پسور رو وارد میکنید به صفحه ی اصلی تنظیمات وارد میشید
    خوب اینجا راحت هستید فقط کافیه متن ها رو بخونید
    تب اول : یوزر و پسورد ادمین برای تنظیمات سایت
    تب دوم : زبان سایت و نوع فرمت
    تب سوم : تعداد ریلمی که میخوائین به سایت معرفی کنین
    تب چهارم : اسم ریلم و آی دی ریلم و مشخص کردن اینکه ریلم برای منگوس هست یا خیر که اگه نیست تیکشو نزنید
    تب پنجم : آدرس دیتابیس که شامل یوزر و پسورد Mysql و نام دیتابیستون هست که در ترینیتی معمولاً World نام داره
    تب ششم : آدرس دیتابیس ریلم هست که شامل همون موارد بالا میشه فقط باید اسم دیتابیس ریلم رو بزارید مثلاً Realmd
    تب هفتم : آدرس دیتابیس کاراکتر رو میخواد که همه ی چیز های بالا باید باشن فقط اسمه دیتابیس کاراکتر رو باید بزارید مثال : Characters
    تب هشتم : فرمت دیتابیس رو میگه که دست نزنید ، آدرس سرور رو میخواد که اونم دست نزنید ، بعدی پورت سرور هست که باید به 8085 تغیرش بدید
    تب نهم : مشخص کردن پتچ سرور ، اجازه ی ساخت اکانت جدید ، نمایش دادن یا ندادن بازیکنان آنلاین ، تعداد بازیکنی که در هر صفحه باید نمایش داده بشه که 0 = بینهایت البته اگه براش تعداد تعین کنی بهتره ، بستن آی پی بعد از ساخت اکانت یعنی هر آی پی تعداد مهدودی اکانت بتونه بسازه ، تعداد ساخت اکانت برای هر آی پی ، نشان دادن گیم مستر در بازیکنان آنلاین ، اجازه پیش نمایش حساب ، اجازه ی تغیر پسورد ، اینجا میتونی وارد کنی که بازیکنان بعد از ساخت اکانت گیم مستر رنک چند باشن که 0 یعنی بازیکن

بقیه تب ها هم برای تغیر در کارائیه سایت هست

وقتی کاره کانفیگ تموم شد بالای صفحه روی Send کلیک کن و کار تمام است و الان میتونی وارد سایت بشی وقتی Send رو زدی بعدش Back رو بزن و سایتت رو ببین

منبع
    کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

ببینید کلا جریان این طوری هستش:
    من چند سال پیش یه سی دی گرفته بودم از سرزمین رایانه که این بازی رو به صورت افلاین درست کرده بود و الان از یکی از دوستانم فایل بازی رو که تا کاتا هستش رو داره و من میخوام ازش بگیرم و اون رو به صورت افلاین بازی بکنم و هیچ پولی هم ندادم برای هیچ پچی حالا من باید چیکار بکنم؟؟؟ میخوام افلاین بزنم و نه سرور چند نفره

اگه میخوای یه سرور آفلاین راه اندازی کنی و فقط خودت بازی کنی یکی از همین ریپک هائی که دوستان در پست های قبل گذاشتن رو دانلود کن و نصب کن و بازی کن ، اگه هم میخوای سرور آنلاین راه اندازی کنی بهتره یه سروره حرفه ای راه اندازی کنی ریپک ها به درده سرور آنلاین نمیخورن اگه سرور حرفه ای میخوای به اینجا یه سر بزن
    کد:

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض سلام

فایل های سایت رو در همونجا کپی کنید (c:/Xampp/htdocs ) داداش میشه لینک دانلود این برنامه های سایتو بدی؟برنامه wamp داشتم شما در مورد xampp توضیح دادی رفتم اینو دل کردم چند تا برنامه سایت دل کردم مثل نمونه
    کد:
    کاری که گفتید کردم ولی گزینه ای به نام ReggAcc configuration تو سایت 127.0.0.1 ندیدم فقط مجازی سایتو باز کرد که نمونه شو دیدم و یه ارور بالاش که نوشته بود Error: Unable to connect to MySQL server. MySQL reported: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES).
    باید منگوس هم ران باشه ؟!
    مشخصات:سروری که من میخوام ران کنم 2.4.3 هست به صورت انلاین با منگوس
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    یه سوال دیگه داداش من سرور انلاین ران میکنم میرم mangos.d va reamlist را تغیر میدم ایپی و ریملیسو میکنم ایپی خودم بعد با برنامه Navicat_8.2.17_lite_portable انلاینش میکنم ولی هردفعه ای دی اس ال رو که خاموش روشن میکنم ایپیم عوض میشه میشه کاری کرد برای انلاین کردن سرور کاری کنم این ایپیم تغیر نکنه هردفعه و سرور رو هم ران کنم؟
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Tashakor !:X

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

فایل های سایت رو در همونجا کپی کنید (c:/Xampp/htdocs ) داداش میشه لینک دانلود این برنامه های سایتو بدی؟برنامه wamp داشتم شما در مورد xampp توضیح دادی رفتم اینو دل کردم چند تا برنامه سایت دل کردم مثل نمونه
    کد:
    کاری که گفتید کردم ولی گزینه ای به نام ReggAcc configuration تو سایت 127.0.0.1 ندیدم فقط مجازی سایتو باز کرد که نمونه شو دیدم و یه ارور بالاش که نوشته بود Error: Unable to connect to MySQL server. MySQL reported: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES).
    باید منگوس هم ران باشه ؟!
    مشخصات:سروری که من میخوام ران کنم 2.4.3 هست به صورت انلاین با منگوس
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    یه سوال دیگه داداش من سرور انلاین ران میکنم میرم mangos.d va reamlist را تغیر میدم ایپی و ریملیسو میکنم ایپی خودم بعد با برنامه Navicat_8.2.17_lite_portable انلاینش میکنم ولی هردفعه ای دی اس ال رو که خاموش روشن میکنم ایپیم عوض میشه میشه کاری کرد برای انلاین کردن سرور کاری کنم این ایپیم تغیر نکنه هردفعه و سرور رو هم ران کنم؟
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Tashakor !:X
    لینک دانلود XAMPP
    کد:
    وقتی دانلود کردی نصب کن بعد فایل های سایتی که ابتدا دانلود کردی و به صورت زیپ هست رو تو فلدری که گفتم بریز و آنزیپ کن و ادامه کار رو انجام بده
    اگه مشکلی داشتی در این سایت عضو شو و از پشتیبانی آنلاین استفاده کن
    کد:
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    بله میشه برو شرکتی که ازش اینترنت گرفتی و بگو بهت یه آی پی استاتیک بدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •