از خيليا شنيدم J3 بهترينه.آيا درسته؟
چه هدفوني براي J3 خوبه؟
Aurvana?
ex 300 sony?
نميدونم.بخدا گيج شدم...
از خيليا شنيدم J3 بهترينه.آيا درسته؟
چه هدفوني براي J3 خوبه؟
Aurvana?
ex 300 sony?
نميدونم.بخدا گيج شدم...
بله به نظر خودم و خیلی ها الان بهترین انتخاب هست ولی توصیه میکنم اگه امکانش هست هدفون از ایران تهیه نکنید.
یعنی J3 کیفیت صدای بهتری نسبت به D3 داره ؟ یا بحث سر امکانات حانبیه ؟
کیفیت پلیر های کوون تفاوت چندانی نداره بعضی از افرادی که D3 دارند میگند که جنس صدا کمی گرمتر شده و بهتر شده ولی 90% موضوع در امکانات و سیستم عامل و پشتیبانی از فرمت بیشتر هست و ...
من Aurvana دارم ... واقعا ارزش خرید نداره ... به نظرم EP630 خیلی بهتره ... ای کاش پولشو می دادم و یه AKG می خریدم .
هرکس نظری داره البته ولی من هم AURVANA , هم AURVANA2 رو تست کردم صدای جذابی دارن و بزرگنمایی صدا ندارن دقیقا برعکس اکثر مدلای کریتیو که این به نظرم خیلیم خوبه.یه سر به ریویوهای سایتهای انگلیسی هم بزنید مطالعه کنید مقایسه های خوبی انجام دادن
البته اگه کسی پولشو داره دنبال AURVANA3 بره بهتره.
Sound quality is head and shoulders above most bundled earphones, and obviously a lot better than ones that cost a bit less. Each unit packs two drivers, one a woofer and the other a tweeter. Bass, midrange and highs are all recreated smoothly without any imbalance.
But that price… these earphones cost £129.99 on launch, which is a lot of cash to drop on a pair of earphones. If you value sound quality though, and you've got money to spend, you probably wouldn't be disappointed by them.
Last edited by your_star; 13-07-2011 at 15:49.
دوستان Cowon E2 کیفیت خوبی داره ؟ زیر 100 تومان یه mp3 پلیر باکیفیت میخواستم؟
هدفون چه تاثیری در صدا داره (تازه واردم)
انصافا Cowon E2 بهتره یا shuffle ?
E2 تنظیماتش به مراتب از شافل پیشرفته تره ولی شافل مشخصا کنترلهای راحتتری داره ولی باز E2 حملش راحت تره چون مثل جا کلیدی میمونه و...
هدفون
کیفیت فایل آهنگ
پخش کننده
روی کیفیت اثر داره میزان تاثیر یه تناسیبی داره.
مثلا اگه شما 20 تومن یول هدفون بدی خیلی فرقی بیین یه آهنگ 128 کیلو بایت بر ثانیه و 320 کیلو بایت بر ثانیه احساس نمیکنی.
ولی اگه یه هدفون مناسب بخری (هزینه لزوما معنی بهتر بودن نیست مثلا هدفونهایی داریم200-100 تومن که به مراتب از هدفونهایی با هزینه های 200-400 تومن حرفه ایی تر و با کیفیت تر هستند )
امکان داره فرق یه فایل فلک 48 هرتز و 16 بیت رو با یه mp3 320 کیلو بایت بر ثانیه رو کامل احساس کنی
درباره پلیر هم همین طوره شما وقتی ارزش داره که پول برای یه پلیر خوب بدی که آرشیو با کیفیت داشته باشی به همراه یه هدفون مناسب
خوب مهم این که هر سه فاکتور در یه تناسب و توازن منطقی باشند برای آگاهی از هدفون مناسب میتونید به تاپیک زیر رجوع کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by peaceful1; 17-07-2011 at 08:30.
عدم وجود صفحه نمایش در پلیر هایی مثل Cowon E2 یا shuffleمشکلی ایجاد نمیکنه ؟ مثلا میخوای یه آهنگ رو گیر بیاری ؟
زیر 100 تومان یه mp3 پلیر باکیفیت فقط Cowon E2 و shuffle هست یا بازم پلیری وجود داره ؟
اگه سوال مقایسه هست لطفا تو تاپیک راهنمایی در مورد خرید mp3 رکوردر-پلیر خوب(چیزی که در موردش تجربه دارید) مطرح کنید.
ولی راستش احتیاج به پرسش نیست همین که چند صفحه آخر اون تاپیک رو مرور کنید به نتیجه مطلوب خواهید رسید به اندازه کافی پرسش شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)