دوست گرامی بهتره سوالتون رو در انجمن پزشکی مطرح کنید![]()
دوست گرامی بهتره سوالتون رو در انجمن پزشکی مطرح کنید![]()
سلام دوستان میخاستم بدونم نظرتون راجع به کیفیت تیغ های اصلاح صورت بیک رو بدونم؟ کیفیتشون چجوره به پای این ژیلت های 3 تیغ که بلو3 میرسه بهتره یا بد تر ؟
کلا چجوریه؟
رفقا کدوم یکی از 3مدل افترشیو کلیونو پیشنهاد میدین؟
کرم؟
ژل؟
لوسیون؟
امولوسیون؟
من خودم درحال حاضر کرمشو دارم؟
مارک بهتریم میشناسین ممنون میشم معرفی کنین
لوسیون بگیر بهتره از کرم و من نیوآ داشتم خیلی خوب بود فقط حیف که تموم شد همین چند روز پیش :(
راستی در مورد اون سوال بالای من نظری نداری؟
سلام دوستان میخاستم بدونم نظرتون راجع به کیفیت تیغ های اصلاح صورت بیک رو بدونم؟ کیفیتشون چجوره به پای این ژیلت های 3 تیغ که بلو3 میرسه بهتره یا بد تر ؟
کلا چجوریه؟
والا من استفاده نکردم اما از مارک ژیلت استفاده کردم و خیلی خوب بود اما جدیدا یدونه جدید گرفتم (پروگلاید) ک 1بار استفاده کردم ولی فک میکنم اون کیفیت گذشته رو نداره!
سلام عزیزان
نظرتون در مورد این چیه؟(در مورد جوش و جای جوش)
noreva-اکسفولیاک اکنومگا 200
همینطور کپسول تتراسایکلین 250
![]()
در مورد محصولی که معرفی کردید اطلاع زیادی ندارم تنها میتونم به این نکته اشاره کنم که نوروآ برند مورد اعتماد و خوبی هست من یک مدت یک ژل شستشوی حاوی روی به نام zeniac
ازش داشتم استفاده میکردم خیلی راضی بودم
در مورد کپسول تتراسایکلین یک مقدار مراعات در معرض آفتاب قرارگرفتن داره حتما باید از ضد افتاب استفاده کنید در طول درمان و مقادیری برای معده مضر هست(کلا توصیه میکنن کسایی که معده حساسی دارن نخورن -البته به دکترای پوست باشه که هیچ مشکلی نیست)
در مورد جوابدهیش هم بعد از دوهفته پوستتون عالی میشه منتهی بعد از پایان مصرف دارو....
ایشالله که جوابش موندگار باشه و جوشها برنگرده
موفق باشید
با سلام به دوستان عزیز
دوست خوبم بنده به توصیه ستاره خانم از این محصول استفاده می کنم و خیلی خیلی راضی هستم . پوست صورتم چرب هست و با وجود اینکه در محیط و اب هوای الوده صنعتی هم کار می کنم ولی از زمانی که این محصول رو استفاده می کنم دیگه جوش نمیزنم ولی واسه ترمیم جای جوش تاثیر زیادی ازش ندیدم
موفق باشید
برای اقا حدود 27 ساله چه کرم یا صابونی به صورت بزنم که جوش و آکنه کمتر بشه و رد اونایی هم که هست بره
من الان صابون تی تری استفاده میکنم یک بار در روز میزنم صورتم
با عرض سلام
ممنون میشم یه کرم ضد افتاب مناسب واسه پوست چرب همچنین بی رنگ معرفی بفرمائید.اگه قیمتش هم مناسب باشه که چه بهتردر برخی تبلیغاتشون میخونم که واسه از بین بردن جوشهای سرسیاه و جلوگیری از جوش زدن هم مفید هستن. ایا واقیعت داره یا صرفا تبلیغات هست؟
از لطف دوستان بی نهایت سپاسگزارم
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)