تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 198 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

از کجا فهمیدی کاراکترم روگه . این عکس مال اخرای بازی بود که چند روز پیش تموم شد . الان دارم با یه واریور اسلحه سنگین میرم که رسیدم رد کلیف .
    من یکی که خوشم نمیاد یه بار برم جای الفها و یه بار جای دیگه و .... . بازی باید طبیعی باشه . یعنی وقتی میری پیش الفها باید تا اخرش بری . کلا من بازی توی نرمال هم ساده دیدم . خیلی عجیبه . فکر کنم پچ 1.04 که نصب کردم بازی ساده شده وگرنه توی همون ورژن یک خیلی توی نرمال سخت بود واسم . این دفعه هم دارم بازی رو بدون مود میرم . البته غیر از مودهای ظاهری مثل no aura . این دفعه شخصیتم خشنه . هر چند مخالف شخصیت خودمه و نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم ولی میخوام ببینم نتیجه خشونت چی میشه .
    تصمیم هایی که دارم :
    توی الفها طرف زاثریان رو میگیرم
    با چنتری مخالف باشم
    maker رو خیلی قبول نداشته باشم
    طرف موریگان باشم
    توی ارزامار طرف بیلن رو بگیرم
    توی انویل طرف برانکا باشم
    خاکسترا جاشونو لو ندم و جنویتی رو بکشم
    توی لندزمیت لوگین رو نکشم
    انورا شاه بشه
    از اخرم خودم ارچ دیمون رو بکشم و بمیرم
    اون پایین تلنت هات مشخصه دیگه. Mark of Death و Stealth و PickPocket و بقیه تلنت های Melee Rogue.

اولین کارکتری که ساختم و رفتم Two-Hand Warrior بود که خیلی خشن و باحال شده بود. هم Berserker رو داده بودم هم Reaver. این Reaver واقعا قشنگه و خیلی به وریورهای خشن میاد. ولی تو میتونی بجای Berserker ایندفعه Champion رو بدی. فقط اگه خواستی Berserker رو بدی از همین الان پوینت هات رو بین Strength و Willpower و Constitution تقسیم کن چون Willpower قابلیت Final Blow رو خیلی مرگبار میکنه.

درباره آسون شدن بازی هم منم موافقم. فکر کنم از پچ 1.03 به بعد آسونش کردن. البته قبلا خیلی غیرمنطقی سخت بود. اگه یه سرچ کوچیک هم بزنی میفهمی افتضاح بود از سختی. مثلا همه تو دنیا با اون جنگ ردکلیف حتی تو Easy هم مشکل داشتن. من که آخرم نتونستم این تیکه رو بدون مردن تمام مردم انجام بدم!
    ولی الان خیلی منطقی تر شده. من و تو هم که انقدر رفتیم این بازی رو که فکر کنم یواش یواش وقتشه Hard بریم.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اون پایین تلنت هات مشخصه دیگه. Mark of Death و Stealth و PickPocket و بقیه تلنت های Melee Rogue.

اولین کارکتری که ساختم و رفتم Two-Hand Warrior بود که خیلی خشن و باحال شده بود. هم Berserker رو داده بودم هم Reaver. این Reaver واقعا قشنگه و خیلی به وریورهای خشن میاد. ولی تو میتونی بجای Berserker ایندفعه Champion رو بدی. فقط اگه خواستی Berserker رو بدی از همین الان پوینت هات رو بین Strength و Willpower و Constitution تقسیم کن چون Willpower قابلیت Final Blow رو خیلی مرگبار میکنه.

درباره آسون شدن بازی هم منم موافقم. فکر کنم از پچ 1.03 به بعد آسونش کردن. البته قبلا خیلی غیرمنطقی سخت بود. اگه یه سرچ کوچیک هم بزنی میفهمی افتضاح بود از سختی. مثلا همه تو دنیا با اون جنگ ردکلیف حتی تو Easy هم مشکل داشتن. من که آخرم نتونستم این تیکه رو بدون مردن تمام مردم انجام بدم!
    ولی الان خیلی منطقی تر شده. من و تو هم که انقدر رفتیم این بازی رو که فکر کنم یواش یواش وقتشه Hard بریم.
    چقدر دلم میخواد از این جادوهای خفن موریگان استفاده کنم ولی ادم جرات نمیکنه . واقعا friendly fire مزخرفه . خوبه که توی نسخه بعدی برش داشتن و گذاشتنش فقط توی nightmare .
    راستی توی جنگ پایانی بعضی دارک اسپاون ها با یه ضرب میمیرن . طبیعیه یا بازی من قاطی شده ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

از Rogue Archer خوشم نیومد!میشه آموزش ساخت Rogue معمولی بدید؟طریقه ی پوینت گرفتن و تلنت ها و spec ها و ...
    __
    اون تملن من الآن تا جایی رفتم که با یه زنه رفتیم دنبالش بعد duncan رو دیدیم آینرو شکوند بعد هم بهمون گفت تملن حتما مرده.
    روگ آرشر که گفتم اولش یک کم بیمزه است چون کار زیادی ازت بر نمیاد ولی از لول 7 به بعدش قشنگ میشه بخصوص اگه Ranger رو بدی. من که الان خیلی دارم باهاش حال میکنم. بعدا هم که لول بگیری بیشترین دمیج رو میزنی که همین باعث میشه خیلی تو جنگ ها مهم بشی. البته هیچ کلاسی به اندازه Tank Warrior محور جنگ ها نمیشه. واقعا باهاش حال کردم ولی حالا خودت یک کم بازی کنی و نقش للیانا رو حس کنی میفهمی آرشر هر چی جلوتر بره جذابتر میشه.

اما برای Melee Rogue پوینت هات رو بیشتر روی dexterity و cunning خرج کن. مهمترین تلنت Lethality هست که باعث میشه بجای Strength از Cunning برای دمیج اسلحه ـت استفاده کنه.
    ولی strength رو یواش یواش به 20 برسون تا بتونی بهترین آرمور برای روگ رو بپوشی. بیشتر از این رو لازم نداری.
    یک کم هم روی willpower سرمایه گذاری کن ولی نه خیلی زیاد. خودت در حین بازی میتونی ببینی چقدر به willpower نیاز داری. اگه fatigue کم آوردی برای زدن تلنت ها بیشترش کن.

اما توی Skill ها روی Coercion و Poison Making که خیلی به کارت میاد و Combat Training تمرکز کن. اگه دوست داری PickPocket رو هم بده تا درآمد بیشتری داشته باشی.
    اگر میخوای Stealth هم بدی بنظر من Survival خیلی بدردت میخوره. اینجوری راحتتر میتونی تشخیص بدی کجاها مخفی بشی.

تلنت ها هم Lockpick رو بده تا هم قفلها رو باز کنی هم تله ها رو خنثی کنی. تمام تلنت های Dual-weapon رو بده. ترتیب خاصی نمتونم پیشنهاد بدم چون همش مهمه.
    Stealth خوبه. هم جذابیت داره هم توی جنگ و شرایط خاص میتونه نجاتت بده. البته باید یک کم تمرین کنی تا بهتر بتونی از این قابلیت استفاده کنی.
    Lethality و Evasion که جفتشون تو یه شاخه هستن خیلی خیلی مهمن.

تو کلاسهای تخصصی هم Assassin بهترین کلاسه واسه Melee Rogue. دومین کلاس رو هم پیشنهاد میکنم Duelist رو بدی. دوئلیست شاید سه تای اولش زیاد به چشم نیاد ولی چهارمیش خیلی خطرناک و موثره.

سعی کن همیشه از چاقو استفاده کنی. با اینکه بنظر میاد از تبر و شمشیر ضعیفتره ولی موثرترین اسلحه واسه روگه. چاقوی بهتر رو توی دست اصلی بگیر چون موقع backstab دمیج بیشتری میزنه.

همیشه سعی کن از پشت به دشمنات ضربه بزنی چون backstab میشه که خیلی مرگباره. البته یه تلنت هم هست (فکر کنم سومی تو شاخه اول Rogue و بالای Lethality باشه) که هر کی گیج بشه اتومات backstab میخوره. این تلنت هم خیلی مهمه. راحت به طرف Dirty Fighting میزنی و بعد مرخصش میکنی.

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه فعلا.

---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------

چقدر دلم میخواد از این جادوهای خفن موریگان استفاده کنم ولی ادم جرات نمیکنه . واقعا friendly fire مزخرفه . خوبه که توی نسخه بعدی برش داشتن و گذاشتنش فقط توی nightmare .
    راستی توی جنگ پایانی بعضی دارک اسپاون ها با یه ضرب میمیرن . طبیعیه یا بازی من قاطی شده ؟
    منم زیاد از این Friendly Fire خوشم نمیاد ولی اگر هم نباشه بیمزه میشه. بنظرم اسپلای زمان دار مثل Inferno یا Death Cloud نباید friendly fire داشته باشن ولی واسه اسپلایی مثل Fireball یا Cone of Fire باید داشته باشه. اینطوری با دقت بیشتری اسپل میزنی تا همینجوری جنگ که شروع شد دکمه ها رو پشت سر هم نزنی. بیمزه میشه اینجوری.

اون دارک اسپاون ها رو هم اگه به EXP ـی که میدن دقت کنی یا اگه Survival داشته باشی میفهمی لول ـشون خیلی پایینه. واسه قشنگی و شلوغ کردن جنگ ها اینا رو گذاشتن.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

از Rogue Archer خوشم نیومد!میشه آموزش ساخت Rogue معمولی بدید؟طریقه ی پوینت گرفتن و تلنت ها و spec ها و ...
    __
    اون تملن من الآن تا جایی رفتم که با یه زنه رفتیم دنبالش بعد duncan رو دیدیم آینرو شکوند بعد هم بهمون گفت تملن حتما مرده.
    روگ معمولی که نمیشه گفت باید گفت Melee Rouge .

خوب من خودم میلی روگ داشتم که خیلی غول شده بود و تک نفره هزار نفر رو حریف بود .

از تلنتهای روگ همه رو بگیر . البته اگه خواستی میتونی قفل بازکردن رو نگیری و بزاری واسه دو روگ دیگه که میان تو گروهت . توی تلنتهای روگ ردیف اول اون اخری رو نگیر چون به دردت نمیخوره .

تلنتهای دو اسلحه رو هم هر جور راحتی بگیر ولی اول همون اولی رو اول بازی بگیر و ردیف اخر رو زودتر تا تلنت سومی (Momentum) بگیر که سرعت اتکت رو زیاد میکنه که بهترین تلنت واسه دو اسلحه است به نظر من . بقیه اش هر جور خواستی .

واسه Specialization هم اول اساسین رو بگیر که تلنتهاشو تا سومیش هر وقت خواستی ببر . دوئلینگ رو هم بعدش بگیر که اونم تلنتهاش به اتک و Defense ات اضافه میکنه .

پوینتهات رو بیشتر خرج Dex و Cun کن . بیشتر خرج Dex کن مخصوصا اول بازی و به صورت 4 به 1 یا 3 به 1 نسبت به Cunning تقسیم کن . Const و Strength رو هم به یه نسبت ببر بالا و خیلی کم در حد 20 تا هر دوتاشو .

مثلا من اخرای بازی Dex ام بدون زره بود 70 و Cun هم بود 30 و Str هم 18 و Const هم 20 .
    Willpower رو خیلی بالا نبر چون خیلی تلنت لازمت نمیشه . مگه اینکه روی هارد بری .

همیشه هم دشمنات رو تا میتونی استان کن که بهشون backstab بزنی که دمیجش خیلی زیاده
    کلا موفقیت روگ تو همین backstab هستش . واسه همین توی نسخه دو برداشتنش .

بهترین ترکیب اسپل هم واسه روگ بگم که paralyze هستش که طرف واسه مدت زیادی خشکش میزنه و یه روگ که با بک استب بهش حمله کنه به نظرم مرگش حتمیه .
    فکر کن توی پارتیت 3 تا میلی روگ باشه و یه موریگان که یه Mass Paralyze بزنه روی 10 نفر رنک بالا مطمئنا کارشون تمومه .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

این دفعه که Coercion ـم 3 ـه خیلی راحت تونستم همه کارای لازم توی ردکلیف رو انجام بدم. حالا بریم برای جنگ ببینم چطور میشه. چون اول رفتم Circle Tower حالا وین هم باهامه. اینجوری خیلی تلفات کم میشه.

الیستر و وین و سگ رو با خودم آوردم. الیستر که Green Sword رو داره و چون تانک وریوره برام خیلی لازمه. فعلا استن زیاد قوی نیست که بخوام بجای الیستر بیارم.

سگ هم چون Overwhelm رو گرفته و Dread Howl داره که همه رو stun میکنه خیلی خوبه.

نتیجه جنگ رو بعدم به همین پست اضافه میکنم.

.............
    ادیت: خب جنگ رو هم رد کردم و جالبه بدون تلفات! قسمت اول جنگ رو که با نایت ها باید کنار آسیاب بادی انجام بدی مثل آب خوردن رد شد. البته آتش زدن حصارها زیاد به نفعم نبود. شاید اصلا این کار رو نمیکردم بهتر بود ولی بهرحال راحت بودم.

اما قسمت دومش رو دو بار لود کردم. البته زیاد اذیت نشدم. آسون بود ولی اشتباه میکردم و یکی از سربازا میمرد. چون میخواستم بدون تلفات رد کنم تا از بن تیگن جایزه بگیرم لود کردم. کل جنگ قسمت پایین رو با وین بازی کردم. هر کی تا آسیب میدید Heal و Regeneration میزدم روش و Group Heal هم بدک نبود. چند تا از اون undead ها رو هم با Stone Fist و Magic Bolt داغون کردم.

از اون طرف هم الیستر و سگ و گرگ (که خودم summon کرده بودم) دخل خیلیاشون رو آوردن. الیستر که با لباس تمپلار شده مثل دیوار. آخ هم نگفت. سگ هم که Overwhelm و Dread Howl. گرگ هم که Howl داشت و کلی از undead ها رو سر کار گذاشته بود.

ولی چون خودم کمان Iron Bark رو داشتم و +4 دمیج روی undead بود خیلی کمکم کرد.

یه چیز دیگه هم که جالب بود این بود که چون بعضی از سربازا هم آرشر بودن و کنار من وایستاده بودن تا یه اسکلت میومد جلو یه دفعه در یه ثانیه جونش به یک سوم میرسید! خیلی آرشری حال میده.
    Last edited by behrad66; 21-09-2010 at 14:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه d_a_n_t_e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نمیدونم کسی این DLC جدیده رو برای دانلود گذاشته یا نه !!! ولی از اونجایی که لینک دانلودش رو پیدا کردم گفتم بزارم بقیه بچه ها هم استفاده کنند

The Witch Hunt
    این dlc ادامه ماجراست و ما به دنبال مورگان میریم تا بفهمیم چی به سرش اومده بعد از اینکه اون شب با ما ... !!!

Vip-file.com
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Letitbit.net
    کد:
    Turbobit.net
    کد:
    Sms4file.com
    [
    کد:

Rapidshare.com
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    داشت یادم میرفت بگم حجم این DLC هم 700 مگابایته

هنوز خودم دانلودش نکردم اگه مطمئن نیستید میتونید صبر کنید تا دانلودش کنم و خبرش رو بهتون بدم
    Last edited by d_a_n_t_e; 22-09-2010 at 08:03.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

برای اجرای DLC بالایی به این پچ احتیاج دارید

کد:
    اینجا هم میتونید کرک این پچ رو پیدا کنید

کد:
    Last edited by d_a_n_t_e; 22-09-2010 at 08:07.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

نمیدونم کسی این DLC جدیده رو برای دانلود گذاشته یا نه !!! ولی از اونجایی که لینک دانلودش رو پیدا کردم گفتم بزارم بقیه بچه ها هم استفاده کنند

The Witch Hunt
    این dlc ادامه ماجراست و ما به دنبال مورگان میریم تا بفهمیم چی به سرش اومده بعد از اینکه اون شب با ما ... !!!

Vip-file.com
    کد:
    Letitbit.net
    کد:
    Turbobit.net
    کد:
    Sms4file.com
    [
    کد:
    Rapidshare.com
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    داشت یادم میرفت بگم حجم این DLC هم 700 مگابایته

هنوز خودم دانلودش نکردم اگه مطمئن نیستید میتونید صبر کنید تا دانلودش کنم و خبرش رو بهتون بدم
    دوستان اینو دانلود نکنید، یکم وایسید نسخه 1.1 بیاد (البته اومده ولی هنوز خیری از نسخه ی Deauth شده اش نیست)
    ماشالا پر باگ بود این DLC

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

دوستان اینو دانلود نکنید، یکم وایسید نسخه 1.1 بیاد (البته اومده ولی هنوز خیری از نسخه ی Deauth شده اش نیست)
    ماشالا پر باگ بود این DLC
    بلاخره سرنوشت مريگان مشخص شد؟
    چطوري تموم شد؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من این DLC رو دانلود کردم و الان تمومش کردم در کل جالب بود و سرنوشت موریگان و شخصیتی که خودمون ساختیم مشخص شد

11. این کاربر از d_a_n_t_e بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •