سلام دوست عزيز. من تويه يه سايت خوندم كه گفته بود اگر اين كد كه مخصوص گوشياي سيمبين هست بزني علاوه بر ورژن گوشي تاريخ ساخت گوشي و مدت زمان كاركرد گوشي رو نشون ميده. من گوشيم g810 هست امتحان كردم و جواب ميده. اميدوارم بدردتون خورده باشه:
#1234#*
سلام دوست عزيز. من تويه يه سايت خوندم كه گفته بود اگر اين كد كه مخصوص گوشياي سيمبين هست بزني علاوه بر ورژن گوشي تاريخ ساخت گوشي و مدت زمان كاركرد گوشي رو نشون ميده. من گوشيم g810 هست امتحان كردم و جواب ميده. اميدوارم بدردتون خورده باشه:
#1234#*
من الان اینو زدم یه صفحه اومده اسمش test mode ه
بعد پایینش نوشته:
sw version :
[bp] i8510djhi2
bp compile date : sep 19 2008
bp compile time : 1352
[ap code] i8510djhj4
[ap csc] i8510l01thrhj1
گوشی رو چند گرفتی؟ با گارانتی یا بدون گارانتی؟ تهران یا شهرستان؟ از کجا گرفتی؟
من 8 گیگش رو از نمایندگی سامسونگ تهران گرفتم 500 تومن با گارانتی (تو شهرستان خیلی گشتم ولی حتی بعضی ها اونو نمیشناسن ) فکر کنم 16 گیگش هم540-560 باشه(تقریبا نزدیکهای 13 بدر بود
یه سوال هم داشتم که چه جوری میشه در هنگام بازی فیفا تصویرو افقی کنی با شتاب سنج نمیشه توی اپشنم پیدا نکردم خیلی ممنون
یه سوال هم داشتم که چه جوری میشه در هنگام بازی فیفا تصویرو افقی کنی با شتاب سنج نمیشه توی اپشنم پیدا نکردم خیلی ممنون![]()
فک کنم نمیشه این کارو بکنی اگه هم بشه بازی کردن باهاش سخت میشه
از سایت گوشی شاپ خریدم
با گارانتی و پول پست 520 یا 530 شد دقیق یادم نیست
آقا مشکل همه تو باطری حل شد؟
اگه کسی هنوز مشکل داره بگه
می خوام مشکل گوشی حل بشه که دیگه هیچ کس جرات توهین به سامسونگ و 8510 رو نکه و بدونه که از همه گوشی های موجود از هر لحاظ سرتره!
اگه کسی مشکل داره بگه 3 سوت حله!
من ندارم اما در سایتهای مختلف خیلی شاکی داشت ...
.
یکی از دلایلی هم که من تا حالا نگرفتم همین موضوعه ...
.
مگه معجزه ای اتفاق افتاده ...؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)