ممنون الان اواست اینرنت سکورتی نصبیدم تقریبا مثل خود اواست فری رم مصرف میکنه حتی یکمم احساس میکنم کمترهحالا برای فعال سازیه بیشترش از این سایتای تبلیغاتی نیست؟
ممنون الان اواست اینرنت سکورتی نصبیدم تقریبا مثل خود اواست فری رم مصرف میکنه حتی یکمم احساس میکنم کمترهحالا برای فعال سازیه بیشترش از این سایتای تبلیغاتی نیست؟
گوگل کروم صفحه اول این تایپیک رو به عنوان malware مسدود می کنه.
به نظرم تو این شرایط استفاده از آواست کار درستی نیست.چون آپدیت این آنتی ویروس با توجه به تحریم ایران با مشکل مواجه هست
اگه مشکلاتی بین کشورها و دولت ها هست به مردم کشورها چه ربطی داره ؟ که این شرکت اومده کاربرهای ایرانی رو تحریم کرده،این توهینی هست به همه کاربرای ایرانی.
به نظرم همین کاربرای ایرانی بودن که این آنتی ویروس رو معروف کردن بعد که استفاده از آواست بسیار زیاد شد در همه جای دنیا این حرکت نافرم رو انجام داد آواست.
![]()
بی خیال بابا این چند هزار کاربر ایرانی در مقابل چند میلیون کاربر آوست (محصول رایگان) که عددی نیست !
بعد کجا معروف کردن ؟ایرانی ها که معروف ترین فرومی که میرن فروم خود ماست
![]()
گوگل کروم بخاطر امنیت خیلی حوبی که داره مسدود میکنه اما من باافزونه سایت اینسپکتور کومودو که برای تست سالم بودن سایتهاست هم تست کردم مشکوک به فعالیت مخرب عنوان میکنه نه داشتن ویروس.اینم عکسش هست
در ضمن تو تاپیک نورتون و از دیروز تو چند تا تاپیک دیگه هم اخطار میاد.
منکه با سند باکسی کروم رو اجرا میکنم شما هم دقت کنین.
![]()
Last edited by aylar6888; 19-11-2012 at 14:57.
سلام عباس جان:
الان که همه حتی بچه ها هم ابزار دور زدن هیتلر رو دارن از اونا استفاده کنین
درسته حتی شاید به چند هزار هم نرسن.اوست امسال و پارسال بیشترین دانلود رو از سایتهای بزرگ دانلود داشته.
این عکس سایت دانلود سنت هست که یکی از معروفترین سایتهای دانلوده-تازه این تعداد دانلود فقط مال نسخه رایگان 2013 اوسته که چند ماهی بیشتر نیست اومده.اولی کل دانلود اوست فری 2013 و دومی تعداد هفته گذشته هست
![]()
Last edited by aylar6888; 19-11-2012 at 17:12.
ممنون دوست عزیز میگم از اینا استفاده کنیم فرقی با قانونیا داره ؟ یا فقط اینارو بعد مدتی بلوک میکنه؟
دوستان من میام فرسیشو نصب کنم ارور میده V+P+N هم وصله اپدیت میشه اما فارسیو نمیتونم نصب کنم چرا
سلام
این خودش مسئله پیچیده ای هستش ! آخه هنوز معلوم نیست آواست ایران رو تحریم کرده یا ایران آواست را تحریم کرده ! گفته میشه بعضی از isp ها آواست را بستن و تو سایت خود آواست هم حرفی از تحریم ایران نزده
و نکته جالب اینکه آواست جزء معدود آنتی ویروس های معروفی هستش که زبان فارسی داره
توی فیس بوک بین آنتی های رایگان حدود 1.9 میلیون نفر آواست را لایک کردن در حالی که آویرا 647 هزار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)