تو UIQ3 فقط P1 هست که گوشیه خوبیه ولی در مقابل با نوکیا هیچه
تو UIQ3 فقط P1 هست که گوشیه خوبیه ولی در مقابل با نوکیا هیچه
مطمئنم لرزشگیر داره چون خودم g900 دارم![]()
خودمم جی 900 دارم ولی دقت نکرده بودم ، پس کلا اگه mimi جی 900 اصلشوگیر بیاره بهتره .
سلام وحید اسپورت اگه یادتون باشه یه بار گفتم :
سلام و خسته نباشید خدمت همهشما سونی اریکسون دارها . من یه گوشی جی 900 اصل گرفتم و از همه ی کارایی های آن راضی هستم ولی این گوشی یک مشکل هم دارد ، اینکه میتوانم با بلوتوث از گوشی فرد دیگری فایل دریافت کنیم و از آن استفاده کنیم ، ولی اگر بلوتوث را بعد از اینکار خاموش کرده وچند دقیقه بعد دوباره رو شن کنیم بلوتوث یا اصلا فایلی نمیگیرد یا اینکه اگر بگیرد هیچ جا سیو نمیشود . با همه ی گوشی ها در هنگام بلوتوث گرفتن این مشکل را دارد . باید آنرا ریستارت کنیم و دوباره بلوتوث را روشن کنیم تا درست شود . خواهشا راه حل این مشکل را به من بگویید ، از هر کسی در فامیل پرسیدم چیزی نمیدانست . تمنا دارم راه حلی به من بگویید .
و شما گفتید :
میخواستم توضیحات بیشتر و کامل تری بدین ، مشکلش چیه ، با تعویض قطعه درست نمیشه ؟![]()
اون نرم افزار همراه اول که واسه پیامک فارسی هست رو میشه روی این گوشی نصب کرد؟توی محیط اون نرم افزار میشه از کیبورد مجازی فارسی استفاده کرد؟
من یک عدد جی 700 اوراقی دارم اگر قطعات خواستید پخ بدید....
من موقعی که P990 داشتم هر کاری بگید کردم ولی درست نشد و مشکلش هم بنظر میاد نرم افزاری باشه و لی چند بار شد که خود به خود بدونه ریست کردن گوشی درست شد فکر کنم به خاطر FileManager باشه حالا چه ربطی داره نمیدونم چون یه بار بابستن FileManager درست شدمیخواستم توضیحات بیشتر و کامل تری بدین ، مشکلش چیه ، با تعویض قطعه درست نمیشه ؟![]()
Last edited by vahidsport; 12-08-2009 at 23:26.
شما آپدیت کنید احتمالا درست میشه. من هم اینجوری شده بودم اما از هر 100 بار 1 بار نه همیشه...
ببخشید دوستان این گوشی GPS داره؟(G900)
در ضمن مقاومت بدنش در مقابل ضربه و ... چیه خراش بر میداره؟
و یه سوال دیگه یکی از دوستان گفت که LCD این گوشی پس ازمدتی گرد وغبار میگیره و حساسیت تاچش کمتر میشه میخواستم ببینم آیا این موضوع واقعا صحت داره؟
با تشکر
Last edited by sky lord; 13-08-2009 at 11:29.
نه نداره
وقاومتش خیلی بالاس مخصوصا در برابر ظربه. خش هم خیلی نمیگیره چون براق نیست.
خاک میره زیرش ولی حساسیتش گم نمیشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)