تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 299 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

13

منظورم كلاً خريد و فروش بازيكن بود . مثلاً چطوري ميتونم بازيكني رو از يك باشگاه بخرم و يا به يه باشگاه ديگه بفروشم.

اگه می خوای به طور حرفه ای به بازیکنا پیشنهاد بدی یا بازیکنا رو برای فروش بزاری باید بری تو Manager Mode ولی اگه می خوای به طور عادی باشه:
    Team Managemet } Club Transfers

راستی دو چیز جالب در فیفا09 کشف کردم:
    1-وقتی شما در دقیقه 90 در یک بازی حساس با اختلاف یک گل جلو هستید دروازه بان حریف هم به جمع مهاجمان اضافه میشه مثلا من تو بازی رءال و بارسا 2-1 جلو بودم که یکدفعه ویکتور والدس جلو چشام سبز شد
    2-وقتی یه تیمی رو تو هر درجه ای ببریم اگه توی World Class یا Legendery دوباره با اون تیم بازی کنیم تیم خودشو تقویت میکنه و بازیکنای برتر بازی قبل رو تو ترکیبش میزاره دقیقا مثل Dead Space
    یه چیز جدیدی هم که در 09 وجود داره اینه که شما می تونید تو قسمتی از منیجر مود که بازی ها دوستانه پیش فصل رو انتخاب می کنین می تونید تو خانه یا خارج از خانه بودن بازی رو انخاب کنید و یا درصد فروش بلیط رو با تیم حریف تقسیم کنید که همه در راضی شدن تیم حریف برای بازی با شما شما تاثیر دارن که تو 08 اینطور نبود و به هر تیمی که پیشنهاد بدین سریع قبول می کرد ولی تو 09 امکان داره شما تیم رو راضی کنین ولی بازم رضایت نده مثلا من Agreement بازی با آرسنال رو 100% پر کردم ولی رضایت نداد.
    این درصد فروش بلیط خیلی باحاله البته شاید خیلیا ازش خوششون نیاد چون اگه درصد رو 100 به 0 به نفع خودتون بزارید تنها تیمی که حاضره با شما بازی کنه اسپورتینگ خیخونه
    Last edited by MHSou; 23-10-2008 at 21:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

ببین دوست عزیز برای بازیکنان می ری توی قسمت ادیت پلیر روی تیم مورد نظر رفته بعد بازیکن مورد نظر رو انتخاب کرده و بعدا" به منوی دومی بازیکن در قسمت ادیت که به نام پلیر استیل هستش میتونی خوشحالیشان رو تنظیم کنی در قسمت celebration انتخاب کنی
    ضمنا"تو گفته بودی که انلاین بازی میکنی لطفا" نوردیک خود رو برام اپ میکنی
    بابا اینو میدونم دیگه اینقدر خنگ نیستم الان 10 ساله دارم فوتبال بازی میکنم از فوتبال 98 ps1 تا فیفا 09 . منظورم در حین بازی بود خودم تعجب کردم پس نمیشه نه .
    برای انلاین هم من دیروز برای اولین بار بازی کردم با یکی از دوستان توی همین فروم ولی سرعت پایین بود قطع کردیم نشد اما : باید دو نفر با هم قرار بزارن بعد
    کاری نداره باید بری تو Game mode بعد تو multi player بعد باید یکی باید IP خودش رو وارد کنه نفر دوم هر هم همون IP رو وارد کنه .
    بعد اونی که IP مال اونه باید host رو بزنه و اون یکی باید conect رو بزنه بعد از چند ثانیه میره تو بازی. به همبن راحتی .

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بابا اینو میدونم دیگه اینقدر خنگ نیستم الان 10 ساله دارم فوتبال بازی میکنم از فوتبال 98 ps1 تا فیفا 09 . منظورم در حین بازی بود خودم تعجب کردم پس نمیشه نه .
    برای انلاین هم من دیروز برای اولین بار بازی کردم با یکی از دوستان توی همین فروم ولی سرعت پایین بود قطع کردیم نشد اما : باید دو نفر با هم قرار بزارن بعد
    کاری نداره باید بری تو Game mode بعد تو multi player بعد باید یکی باید IP خودش رو وارد کنه نفر دوم هر هم همون IP رو وارد کنه .
    بعد اونی که IP مال اونه باید host رو بزنه و اون یکی باید conect رو بزنه بعد از چند ثانیه میره تو بازی. به همبن راحتی .
    برای حرف اول ببخشید نمیدونستم اخه من هم از 5 سالگی با کنسول قدیمی ها شروع کردم تا حالا گفتم شاید اینو بلد نباشی برای انلاین هم میدونم بازی کنم حتی تو سایت گیم ان هشتم شدم از بین 500 نفر من اینو میگم که فایلی که اجازه میده فیفا رو انلاین بازی کنی رو داری(nordic)

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان محترم
    تاپيك رو داريد به لجن ميكشيد
    مثل اين كه اصلا قوانين رو نميخونيد ؟
    اين بحث هاي بچه گانه و كل كل ها رو ميتونيد تو پيغام خصوصي و profile انجام بديد
    اين جا chat room نيست

اين تاپيك براي كسايي كه ميخوان راجع به بازي اطلاعات بدست بيارن و مشكلاتشون رو مطرح كنن

ديگه ادامه نديد تا مديريت بررسي كنه

موفق باشيد

5. 7 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Maggy_P
    به دليل بحث هاي بي مورد و كل كل اين تاپيك فعلا قفل ميشه
    بعد از پاكسازي باز ميشه
    تاپيك پاكسازي و باز شد

اگر كسي دوباره باعث ايجاد كل كل بشه اخطار ميگيره
    ممنون

7. 6 کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

پيش فرض

Maximum بازیکنایی که تو یه تیم میتونن باشن 45 نفر است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    ایــــــران

پيش فرض

این پچ جدید فیفا که اومده چیکار می کنه؟
    چیز جدیدی اضافه کرده؟

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان شرمنده همتونم ولی اون فایل بهترشدن کنترل رو دانلود کردم ولی الان توپو درست استپ نمی کنه یعنی توپو رو به بالا می اندازه مثل حالت فرارکردن کسی کمکی به ذهنش میرسه دریغ نکنه
    بازم شرمنده

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این پچ رو از دست ندید
    [This allows you to switch between different TV overlays just by alt-tabbing out. You can choose from Premier League, Setanta, Champions League and many more. Hopefully, MD will update it to include scoreboards...
    Last edited by swamp; 25-10-2008 at 23:36.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام من امروز یه ترینر براتون میزارم ساخته خودم ساده است برای کسانی که در قسمت که با یه بازیکن فصل رو ادامه میده
    با این ترینر خیلی سریع بازیکنتون رو ارتقا میدید لطفا قبل از امتحان بالای ان را خوانده زیرا گزینه اول برای بازیکنی هستش که درست میکنید امتیاز کم براش دادم زیرا اگه امتیاز توتال اکس پی منفی شه نمی تونید بازیکنتون رو ارتقا بدید گزینه دوم برای بازیکنی هستش که از خود تیم انتخاب میکنید که بازدن کلید مورد نظر 1000 امتیاز میده صدرصد تست شده
    لینک دانلود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •