تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 1004 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279679 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

مکس نت شب ها سرعت خریداری شده رو ارائه میده ؟

پارس آنلاین نصف می کنه ، من با اینترنت مثلا 1 مگابیت 800 مگابایت شبی دانلود می کنم !!! هرچند از نصف هم بیشتره !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    urmiyə

پيش فرض

دوستان ماکس نتی یه خبر خوب
    شرایط سرویس های شرکت ماکس نت در ارومیه با تبریز یکسان شد!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میگم ایوان خان من با مکس کلاسیک (128-512) روز و شب تقریبا با 60 تا دان می کنم.
    به نظرت برای ماه بعدی Max Turbo)512K~1024K( بگیرم یا ( Discovery (1024K~2048K بگیرم؟

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

میگم ایوان خان من با مکس کلاسیک (128-512) روز و شب تقریبا با 60 تا دان می کنم.
    به نظرت برای ماه بعدی Max Turbo)512K~1024K( بگیرم یا ( Discovery (1024K~2048K بگیرم؟
    به نظرم برای این سری Max Turbo انتخاب مناسبی باشه. اگر راضی بودین که شارژ بعدی میتونید پلن بالاتر رو سفارش بدین در غیراینصورت حداقلش اینه که زیاد متضرر نشدین!
    البته ماکس در تبریز سرعتهاش رو در بعضی سرویسها تعدیل کرده و احتمالا شرایطش روبه بهبودی بره!
    Last edited by IVAN; 15-10-2011 at 20:36.

4. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    اینترنت من ماله مخابراته
    میخواستم بدونم واسه تمدید جتما باید برم مخابرات ؟ نمیشه آنلاین تمدید کرد ؟
    اینترنت من 256 هست هر شب باهاش 1 گیگ دی ال میکنم

6. این کاربر از Pi_Ro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

دوستان ماکس نتی یه خبر خوب
    شرایط سرویس های شرکت ماکس نت در ارومیه با تبریز یکسان شد!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وای ایوان جان دمت گرم . همیشه خوش خبر باشی . این یکی از چیزایی بود که شدید عذابم میداد . الحمدلله اینم اوکی شد. ممنون.

حیف که تازه 3 مته تمدید کردم . دوره بعدی دیسکاوری رو میگیرم

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    اینترنت من ماله مخابراته
    میخواستم بدونم واسه تمدید جتما باید برم مخابرات ؟ نمیشه آنلاین تمدید کرد ؟
    اینترنت من 256 هست هر شب باهاش 1 گیگ دی ال میکنم

هفته قبل از طرف امور مشترکین زنگ زدن و بصورت تلفنی نظر سنجی کردن، منم نامردی نکردم کل شرکت مخابرات رو شستم گذاشتم یه کنار! هر چی میتونستم ازشون ایراد گرفتم و حسابی خجالتشون دادم (نزدیک بود باهاشون دعوا هم بکنم) بهشون گفتم خجالت نمی کشید برید از مخابرات تبریز یاد بگیرید، نه سایت آبرومندی دارید،نه میشه کارهای مربوط به ADSL رو اینترنتی انجام داد نه پهنای درست و حسابی میدید و خیلی چیزهای دیگه که الان یادم نمیاد ولی مثل اینکه نتیجه داده چون هم پهنای باندم شده 1مگ هم اینکه از طریق آدرس زیر میشه کارهای مربوط به ADSL رو آنلاین انجام داد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

انصافا امکانات خوبی داره مثل ثبت نام، تمدید، ارتقاء سرویس با پرداخت مابه التفاوت

خدا رو شکر، بنظر میرسه تازه یه اتفاقاتی داره میفته، اون از مکس اینم از مخابرات
    Last edited by urumchi; 15-10-2011 at 23:14.

9. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

هفته قبل از طرف امور مشترکین زنگ زدن و بصورت تلفنی نظر سنجی کردن، منم نامردی نکردم کل شرکت مخابرات رو شستم گذاشتم یه کنار! هر چی میتونستم ازشون ایراد گرفتم و حسابی خجالتشون دادم (نزدیک بود باهاشون دعوا هم بکنم) بهشون گفتم خجالت نمی کشید برید از مخابرات تبریز یاد بگیرید، نه سایت آبرومندی دارید،نه میشه کارهای مربوط به ADSL رو اینترنتی انجام داد نه پهنای درست و حسابی میدید و خیلی چیزهای دیگه که الان یادم نمیاد ولی مثل اینکه نتیجه داده چون هم پهنای باندم شده 1مگ هم اینکه از طریق آدرس زیر میشه کارهای مربوط به ADSL رو آنلاین انجام داد

انصافا امکانات خوبی داره مثل ثبت نام، تمدید، ارتقاء سرویس با پرداخت مابه التفاوت

چقدر گرون حساب میکنه ! یه 512 (60 کیلودانلود) با 3 گیگ ماهانه میزنه 21ت ! مکس نت که خیلی به این شرف داره !

ماهیانه 10ت !

اگه نباشه جاش خالی می مونه firebird's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

قیمتاش کجاست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

مرسی داداش خیلی کمکم کردی
    راستی آی پی استاتیک چیه که تو قسمت تمدید هست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من امروز که سرعت دانلودم رو دیدم خشکم زد، فکر کردم مسئولین مخابرات دیوانه شدن یا اینکه اشتباهی از طرف کارمنداش شده یا مشکلی تو سیستمشون هست، سرعتم امروز چند برابر شده، صحبتای ارومچی رو که خوندم دیدم نه انگار تنها مال من اینطور نیست
    امیدوارم فقط یه روز نباشه.
    اما جدای مسائل سرعت انصافا قیمتهای مخابرات الان خیلی بهتر از جاهای دیگست. مثلا من 2 ماهه 256 رو گرفتم 15 تومن. هیچ جای دیگه همچین قیمتی نداره.
    الان سرعتو حال کنید

البته این مال شبه،‌روزا پینگم معمولا بین 110-130 هستش.

14. این کاربر از PrinceEmir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •