مکس نت شب ها سرعت خریداری شده رو ارائه میده ؟
پارس آنلاین نصف می کنه ، من با اینترنت مثلا 1 مگابیت 800 مگابایت شبی دانلود می کنم !!! هرچند از نصف هم بیشتره !!
مکس نت شب ها سرعت خریداری شده رو ارائه میده ؟
پارس آنلاین نصف می کنه ، من با اینترنت مثلا 1 مگابیت 800 مگابایت شبی دانلود می کنم !!! هرچند از نصف هم بیشتره !!
میگم ایوان خان من با مکس کلاسیک (128-512) روز و شب تقریبا با 60 تا دان می کنم.
به نظرت برای ماه بعدی Max Turbo)512K~1024K( بگیرم یا ( Discovery (1024K~2048K بگیرم؟
به نظرم برای این سری Max Turbo انتخاب مناسبی باشه. اگر راضی بودین که شارژ بعدی میتونید پلن بالاتر رو سفارش بدین در غیراینصورت حداقلش اینه که زیاد متضرر نشدین!
البته ماکس در تبریز سرعتهاش رو در بعضی سرویسها تعدیل کرده و احتمالا شرایطش روبه بهبودی بره!
Last edited by IVAN; 15-10-2011 at 20:36.
سلام دوستان
اینترنت من ماله مخابراته
میخواستم بدونم واسه تمدید جتما باید برم مخابرات ؟ نمیشه آنلاین تمدید کرد ؟
اینترنت من 256 هست هر شب باهاش 1 گیگ دی ال میکنم
وای ایوان جان دمت گرم . همیشه خوش خبر باشی . این یکی از چیزایی بود که شدید عذابم میداد . الحمدلله اینم اوکی شد. ممنون.
حیف که تازه 3 مته تمدید کردم . دوره بعدی دیسکاوری رو میگیرم![]()
هفته قبل از طرف امور مشترکین زنگ زدن و بصورت تلفنی نظر سنجی کردن، منم نامردی نکردم کل شرکت مخابرات رو شستم گذاشتم یه کنار! هر چی میتونستم ازشون ایراد گرفتم و حسابی خجالتشون دادم (نزدیک بود باهاشون دعوا هم بکنم) بهشون گفتم خجالت نمی کشید برید از مخابرات تبریز یاد بگیرید، نه سایت آبرومندی دارید،نه میشه کارهای مربوط به ADSL رو اینترنتی انجام داد نه پهنای درست و حسابی میدید و خیلی چیزهای دیگه که الان یادم نمیاد ولی مثل اینکه نتیجه داده چون هم پهنای باندم شده 1مگ هم اینکه از طریق آدرس زیر میشه کارهای مربوط به ADSL رو آنلاین انجام داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انصافا امکانات خوبی داره مثل ثبت نام، تمدید، ارتقاء سرویس با پرداخت مابه التفاوت
خدا رو شکر، بنظر میرسه تازه یه اتفاقاتی داره میفته، اون از مکس اینم از مخابرات
Last edited by urumchi; 15-10-2011 at 23:14.
چقدر گرون حساب میکنه ! یه 512 (60 کیلودانلود) با 3 گیگ ماهانه میزنه 21ت ! مکس نت که خیلی به این شرف داره !
ماهیانه 10ت !
مرسی داداش خیلی کمکم کردی
راستی آی پی استاتیک چیه که تو قسمت تمدید هست ؟
من امروز که سرعت دانلودم رو دیدم خشکم زد، فکر کردم مسئولین مخابرات دیوانه شدن یا اینکه اشتباهی از طرف کارمنداش شده یا مشکلی تو سیستمشون هست، سرعتم امروز چند برابر شده، صحبتای ارومچی رو که خوندم دیدم نه انگار تنها مال من اینطور نیست
امیدوارم فقط یه روز نباشه.
اما جدای مسائل سرعت انصافا قیمتهای مخابرات الان خیلی بهتر از جاهای دیگست. مثلا من 2 ماهه 256 رو گرفتم 15 تومن. هیچ جای دیگه همچین قیمتی نداره.
الان سرعتو حال کنید
البته این مال شبه،روزا پینگم معمولا بین 110-130 هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)