اگه منظورت کارت آزموه امروز از ساعت 2 بعد از ظهر رو سایت قرار گرفته
اگه منظورت کارت آزموه امروز از ساعت 2 بعد از ظهر رو سایت قرار گرفته
دقیقا منظورم همین بود ..نمی دونم چرا زدم کارت دانشجویی..عجب سوتی ای دادما![]()
دفترچه کاردانی به کارشناسی پیام نور اومده ولی همش 4 تا رشته دارهو رشته ما که نرم افزار هست توش نیست
دقیقا مثل پارسال هیچ رشته ای رو اضافه نکردن همونا بود که بود![]()
جزوه ی زبان عمومی پیام نور رو میخواستم
لطفا کامل باشه و همه ی مباحث گرامری کتاب رو پوشش بده
من یکی پیدا کردم که 6 صفحه بیشتر نبود
که بعید میدونم اون باشه
ممنون
لام
تو پیام نور کسی خبر داره رشته های بهداشتی درمانی هم داره یا نه ؟
سلام
من چند تا سوال دارم .... من تو کنکور کاردانی به کارشناسی سال 88 شرکت کردم و در یه دانشکده قبول شدم .. اگه الان انصراف بدم می تونم تو کنکور جامع علمی کاربردی شرکت کنم ؟
یا تا 2 سال پس از انصراف در هیچ آزمونی نمی تونم شرکت کنم ؟
این دانشگاه های علمی کاربردی رشته کاردانی به کارشناسی کامپیوتر ، سخت افزار دارن ؟ پیام نور چی ؟ فراگیر پیام نور چی ؟
اگه انصراف بدم می تونم در آزمون یکی از اینا شرکت کنم ؟
ممنون
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص آخرين مهلت ثبتنام در آزمون دورههاي فراگير كارشناسي ناپيوسته (از دورهكارداني به دوره كارشناسي ناپيوسته ) و كارشناسي ارشد سال 1389 دانشگاه پيام نور
19/10/88 تاريخ درج خبر
سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبتنام و شركت در آزمون دورههاي فراگير كارشناسي ناپيوسته (از دوره كارداني به دوره كارشناسي ناپيوسته) و كارشناسي ارشد سال 1389 دانشگاه پيام نور ميرساند نظر به اينكه برخي از داوطلبان تاكنون نيز براي دريافت مدارك ثبتنام در آزمون دورههاي مذكور اقدام ننمودهاند، لذا با همكاري شركت پست جمهوري اسلامي ايران ترتيبي اتخاذ گرديده كه:
از ساعت 8 صبح لغايت 19(7 بعدازظهر) روزهاي يكشنبه 20/10/88 لغايت روز پنج شنبه 24/10/88 منحصراً در باجه اصلي مركزي هر شهرستان و در شهرستانهاي بزرگ مانند شهرستانهاي اصفهان، اهواز، تبريز، مشهد، شيراز و... در مناطق پستي شهرستانهاي مذكور نسبت به توزيع مدارك ثبت نام آزمونهاي فوق اقدام گردد.
از ساعت 8 صبح لغايت 19 (7 بعدازظهر) روزهاي يكشنبه 20/10/88 لغايت روز پنج شنبه 24/10/88 داوطلبان شهرستان تهران منحصراً به يكي از مناطق پستي 11، 13، 14 ، 15 ، 16، 17 ، 18 و 19 مراجعه و نسبت به دريافت مدارك ثبت نام اقدام نمايند.
ضمناً به اطلاع ميرساند امكان ثبت نام الكترونيكي از طريق شبكه اينترنت نيز حداكثر تا ساعت 24 روز پنج شنبه 24/10/88 فراهم گرديده و لذا داوطلبان ميتوانند حداكثر تا ساعت 24 روز پنج شنبه 24/10/88 با مراجعه به پايگاه اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بر اساس دستورالعملهاي مربوط نسبت به تكميل تقاضانامه الكترونيكي ثبت نام اقدام نمايند.
روابط عمومي سازمان سنجش آموزش كشور
سلام ميخواستم بدونم در پيام نور بعد چند بار مشروطي يا بعد چند سال دانشجو اخراج ميشه مرسي
دانلود رایگان منابع و سوالات رشته کارشناسی ارشد فراگیر کامپیوتر توسط فارغ التحصیلان این رشته
برای اطلاعات بیشتر و استفاده از منابع رایگان به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمایید
سلام بچه ها
اینجا کسی هست که با کاردانی کامپیوتر وارد پیام نور شده باشه؟
میخواستم بدونم با 81 واحد کاردانی نرم افزار در صورتی که 2 تا نمره کمتر از 12داشته باشیم چند واحد در رشته فناوری اطلاعات تطبیق میخوره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)