با اجازه از دوستان:
با اجازه از دوستان:
ممکنه هر دو موتور شیشه برقی سوخته باشن که احتمالش کم هست.
ممکنه اتصالی در سیم کشی (مخصوصا بخش دکمه های سمت راننده) شیشه برقی وجود داشته باشه
سلام .سه دندونه کم نیست ؟ ممکنه لنتها با درام یا دیسک تماس دائم داشته باشه اینجوری . شاید شاید دنده ی پنجم بهتر باشه برای قفل کامل چرخهای عقب در سراشیبی
ممنون
موتور ماشینم اولین عکسه موتورش xu7.
حالا کدوم از این موتورا بهتره از هر لحاظ؟
دوست عزیز توی تاپیکش بپرسید فکر کنم به نتیجه بهتری برسید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز موتور xu7 فیلر نداره و بجای اون چیزی بنام شم وجود داره که معمولا خیلی دیر نیاز به چک پیدا می کنه خیالت راحت دستش نزن
نه دوست من این لنت ها مشکلی ندارند چون از 0 تا دندانه اول خیلی جای باز دارند ولی اگه خیلی آزاد باشند ترمز عقب دیر درگیر شده و جلو ماشین را فشار میارند که البته این عمل دو ماه یکبار چک بشه بهتره و حتما هر دو چرخ درست تنظیم شه که یکی قویتر و دیگری ضعیفتر نباشه
بقیه اش دیگه دست خودتونه
ببینید در صورتی که کلید سلکتور شکسته یا خراب بشه هم این اتفاق میوفته شما برق رو چک کنید اگه تا پای کلید دارید کلید مشکل اول شما خواهد بود حتی ممکنه از فیش پشتی شل یا خراب شده باشه
به هر حال توصیه اینه که همه دوستان آینه هاشون هر چند مدت یکبار ورزش بدند یعنی هر چهر طرف رو بچرخونند تا موتور ها و چرخدنده ها جام نکنند
این شم لاتینش چجوری نوشته میشه؟
سلام دوستان
پژو پارسم که فعلا تک سوز هست
از کجا باید بفهمم که از پایه گاز سوز هست ( میخوام گازسوزش کنم) ؟؟؟
مدلش 88 هست و توی صفحه کیلومترش هم علامت CNG هست !!!
اگه از پایه گاز سوز نباشه به نظرتون گازسوزش کنم ؟؟ یا نه ؟؟ در بلند مدت مشکلی به وجود نمیاره ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)