سلام.
کانورتور برای mp3 به Midi میخواستم . لطفا دوستان راهنمایی کنن
سلام.
کانورتور برای mp3 به Midi میخواستم . لطفا دوستان راهنمایی کنن
سلام. من یه فیلم دی وی دی دارم.میخوام کاری کنم که موبایل بخونش.کمک کنید
فکر نکنم برنامه ای تو این زمینه پیدا بشه که کیفیت خوبی داشته باشه.
وقتی بخواین فایل MIDI رو به فایلهای صوتی رایج مثل MP3 تبدیل کنی کار خیلی ساده هست. حتی میتونی با یه برنامه اون فایل MIDI رو بزاری پخش بشه و با یه برنامه دیگه ضبطش کنی.
اما برعکسش ... برعکسش مثل اینه که شما بخوای نت هایی که یه ارکستر داره میزنه رو با شنیدنش تضخیص بدی و بنویسی. اینجا رو بخونین توضیحات بیشتری داده. کلا فایل MIDI ساختارش با بقیه فرق داره. شبیه نت موسیقی هست که مثلا میشه داد به ارگ که اونها رو بنوازه.
چند تا برنامه هم تو این زمنیه وجود داره که کیفیتش رو باید خودتون بررسی کنید. کرک پیدا کردن هم دیگه با خودتون:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین سایت هم نرم افزارهاش انگار مجانیه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من من خوندم اونا رو نمیتونم همه رو دان کنم که
یه چیزی میخوام دی وی دی رو که میذاری هش رو تبدیل کنه به دی وی ای ایکس یا ام پی 4
چون با همه نرم افزار ها بلد نیستم کار کنم یه نرم افزار ساده یخواستم
لينك دانلود برنامه Jiao VCDCutter 4.03 مشكل داره ، اگه ميشه يه لينك ديگه بدين
ممنون.حقیقتش اینه که چند تا قطعه ی پیانو دارم که نت هاش رو نمیتونم پیدا کنم . میخواستم فایلش رو به میدی تبدیل کنم و با FL studio نتش رو دربیارم.
اگه برنامه ای هست که میتونه آهنگ رو بگیره و نتش رو بده ممنون میشم بهم بگی.
ببخشید که اینجا درخواست کردم چون بحثش شد دیگه گفتم جای دیگه نگم.
Jiao VCDCutter 4.03
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
خواهش میکنم.
از اینا میتونید استفاده کنید :
Xilisoft DVD To DivX Converter v4.0
http://rapidshare.com/files/81220989/Xilisoft.DVD.To.DivX.Converter.v4.0.95.1207.WinAll .Incl.Patch-CU.ZIP
DVD to Divx Xvid Ripper 8.28
http://rapidshare.com/files/43536110/Aplus_DVD_to_DivX_XviD_Ripper_8.28.rar
موفق باشید
این برنامه آخریه که گفتم مجانیه یه نوتایی میده که بنده سر در نمیاره. ولی نوت هست ...
لیست و مقایسه تمامی نرم افزار های صدا برداری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)