من اون سوک هایی رو که بروز میکنم برای برنامه های یاهو شما مدل HTTP رو دان کن اون جا پورت ها رو نوشته میتونی ازش استفاده کنی . امتحان کن باید جواب بگیرینوشته شده توسط masoud908
![]()
من اون سوک هایی رو که بروز میکنم برای برنامه های یاهو شما مدل HTTP رو دان کن اون جا پورت ها رو نوشته میتونی ازش استفاده کنی . امتحان کن باید جواب بگیرینوشته شده توسط masoud908
![]()
عزیز منظور این نبود که از chat messengerنوشته شده توسط sepehr180
لوگین کنی
نوشتم از کلاینت های دیگه مثلا" الیت یا ملیت و یا پرنس و خیلی های دیگه
اون مورد پیدا شد حتما"
سلامنوشته شده توسط R e Z a
رضا جان اگه میتونی باهاش بری تو پی ام یه برنامه دارم که نیازی دیگه به تروجان نباشه بگردم پیداش کنم که هم کار شما راه بیفته و هم کار ایرانسیتی عزیز
خبر کن
در غیر این صورت تروجان برات پیدا کنم
سلام مشكل من با ياهو مسنجر هست
من از اينترنت ديل اپ استافاده ميكنم وگاهي اوقات زود به زود ديسكانكت مي شم ودر اين فاصله زماني
تمام پيغامهاي رسيده به ياهو مسنجر ميره وديگه نميشه دوباره ديدشون
مي خواستم بدونم چي كار بايد كنم تا پيغام هاي افلاين من با ديسكانكت شدن از بين نره
با تشكر امير
سلام اميد جون
بازم اون مشكل وارد شدن را داشتم ولي درست شد.
يك سوال داشتم من ويندوزم را عوض كردم وحالا از مديا سنتر را نصب كردم ولي نمي دونم چرا بوتر هام لوگين نميشن؟
فونت فارسي هم ندارم و زبان سيستمم روي English united states هست نمي دونم اشكالش ويندوز هست چون ويندوز قبليم
XP ساده بود وهمه ي برنامه هام جواب ميداد.
ويندوز دوستم هم مديا سنتر هست ولي اون مشكلي نداره.
اگه ميشه كمكم كنيد.
سلام اميد جاننوشته شده توسط omid.com
ممنون مي شم اگه همون برنامه اي رو كه مي گي بدي
يه توضيحي هم بدي قربونت
ممنون
سلام و خسته نباشيد
من در به در دنباله بر نامه آي پي چنجر هستم اگه برنامشو داريد ممنون ميشم
دوباره سلام
من اين اكانت ريوور رو اشتباهي زدمراهي نداره كه اديم 2باره برگرده؟؟
![]()
![]()
واقعا دمت دمت گرم.من ديشب امتحان كردم جواب داد ولي امروز نه .چند تاي ديگه هم امتحان كردم نشد.ميخوام چند تا جديد برام بذارينوشته شده توسط omid.com
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)