آقا شرمنده .
ميگم توي پست اول نوشته بودين كه كلاينت روي 3250 اجرا نميشه .
توي بعضي سايتا نوشته بود اجرا ميشه .
بلاخره اجرا ميشه يا نميشه ؟
ممنون .
آقا شرمنده .
ميگم توي پست اول نوشته بودين كه كلاينت روي 3250 اجرا نميشه .
توي بعضي سايتا نوشته بود اجرا ميشه .
بلاخره اجرا ميشه يا نميشه ؟
ممنون .
والله من خودم شخصا" تست نكردم ولي يكي همينجا تست كرد و جواب نگرفت...اين اولا"
دوما" اگرم اجرا شه نصفه تصوير نيست...به چه درد ميخوره آخه؟
دوستان راهی نیست واسه گرفتن پویت های آسفالت3 با مستر ریست که legend عزیز هم گفته بود هم درست نشد!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کد تقلب هاش رو همون ابتدای کار استفاده کردم فقط حس کنجکاوی بود که کار داد دستم !!!!!!!!دوستان راهی ندارید!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by dr.vampire; 10-12-2008 at 21:55.
بعد از کلی ریست و خاموش روشن کردن یک مرحله رو بازی کردم اما تو لودینگ مرحله دوم باز پرید بیرون
با قاطعیت کامل میگم رم کم میاری.برای بازی کردن رو 6120 که عین 5700 هست پنجاه شصت بار این این مشکل برام پیش اومده.شما اگه کاری برای خالی کردن رم گوشی انجام ندادی باید خیلی هم خوشحال باشی که همین اندازه از بازی رو هم میبینی.
موقع اجرای بازی هیچ برنامه ای باز نباشه.تم گوشیت خیلی سبک باشه(تم اصلی گوشی بهترینشه).باز هم تاکید میکنم هیچ برنامه ای باز نباشه (برنامه هایی مثل لیست سیاه و نمایش تصویر تماس گیرنده به صورت تمام صفحه و ماشین پاسخگو و ... که هنگام بوت گوشی به صورت خودکار اجرا میشن).برای بستن برنامه ها میتونی از نرم افزار jbtaskman (که فک کنم اشتباه نوشتمش) استفاده کنی و رم گوشی رو هم چک کنی که 15 تا باشه کافیه.
گیم خوبی را برای شما آرزومندیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
این بازی bounce voyage مرحله ی دومش تو n78 نمیاد ارور میده !
بعله...حدود 7-8 تا از 23 تابازی رو 78 تریل میشن..![]()
ممکنه که اسم اون بازیا را بگی که من بقیه بازیا را بگیرم ؟
بازی های . بونز . وان . برادر این آرمز . کافه . استار وارز . داگز . دریک دگر ...
آها . .
فكر كنم من اشتباه كردم .
توي اون تاپيك نوشته شده بود 3250 هك ميشه نه اينكه كلاينت روش نصب بشه .
به هر حال ممنون .. . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)