سلام
ممنونم از توضیحات . من چند روز قبل عضو شدم و فکر کنم کاربران جدید نتونن پست خصوصی بدن - چکار کنیم؟
سلام
ممنونم از توضیحات . من چند روز قبل عضو شدم و فکر کنم کاربران جدید نتونن پست خصوصی بدن - چکار کنیم؟
Last edited by masoud_r_14; 06-09-2008 at 00:05.
دوست عزیز شرمنده من اینو نمی دونستم.
این آیدیم هست :(ali_reeee)
1-بچه ها تو نقشه هاش، ایران هم هست؟
2-gpsش فعال هست؟نمی خواد خودت دستی تنظیم کنی؟
3- داشتن گارانتی مهمه؟
Last edited by *QWERT*; 06-09-2008 at 11:34.
1- خیر ، باید یه نرم افزار به نام smartcomgps یا garmin بریزی که فقط در حد نقشه ایرانو داره نه در حد navigation1-بچه ها تو نقشه هاش، ایران هم هست؟
2-gpsش فعال هست؟نمی خواد خودت دستی تنظیم کنی؟
3- داشتن گارانتی مهمه؟
2- آره ، فعاله تنظیم رو خودش نسبت به ماهواره هایی که پیدا کرده میکنه ، اگر نخردی هون 87 رو بگیر ، هم سریع تر محاسبه میکنه هم جدید تره و ....
3- داشتن گارانتی 0 و 1 هست یعنی یا اتصالات یا بدون گارانتی ، که هر مشکلی برات پیش بیاد ( در زمان بدون گارانتی ) آخرش 50 - 60 تومن برات آب میخوره که همون پولیه که میدی اتصالات ، پس بدون گارانتی بگیر ف مشکلی پیش نمیاد ، اون پولی که میخوای بدی اتصالات بده 8 گیگ بخر
سلام دوستان من یه سوال توی مشاوره کردم کسی جواب نداد فعلا .....گفتم اینجا بگم شاید فرجی بشه :
سلام دوستان
من میخواستم N82 مشکی بگیرم
خودم چون یه شهر کوچیکم به یکی از اقوام گفتم از رشت (گیلانم)قیمت بگیره....
فروشنده اینطوری گفته :
اصلی :460 تومن
غیر اصلی:420 تومن
دوستان N82 تقلبی هم داره ؟یا منظورش گارانتی اصلی بوده و غیر اصلی؟
این قضیه چینی یا فنلاندی م اگه میشه بگین ....آیا تفاوت قیمتی دارند ....و فرقی؟
ممنون
تا جایی که من میدونم ان82 هایی که در ایران هستن ، همه ساخت فنلانده .....
اونایی هم که چینی هست ، از این گوشیاس که 5-6 تا بلندگو داره و قیافش ضایع هستش .... قیمتش هم حدود 200-250 هست ...
البته ان82 چینی هم داریم که تحت نظارت نوکیا تو چین ساخته میشن ولی بعید میدونم تو ایران از این مدل باشه
نه بابا مجيد جون 250 خيلي زياده حد اكثر 150 تومان....البته خيلي ها همينو 400 هم ميدن...
ممنون دوستان
خب من الان رفتم بگیرم از کجا میشه فهمید مونتژ چین نیست (مطمئنید توی ایران اینا نیستند ؟)
فرقی داره اصلا ؟
بعد این تقلبی هایی که این چینی ها میزنند >>>یعنی به اسم نوکیا و ساخت فنلاند هستند ؟؟؟!!!یا نوشته مثله آدم چین و یه اسم دیگه داره ؟
ممنون
به راحتی نگاه کردن به برد گوشی (زیر باتری) که زده فنلاند
البته این نکته رو اضافه کنم کیفیت چینی و فنلاندی خیلی فرقی نداره
تقلبی ها اصلا نام نوکیا ندارند و اسمی شبیه نوکیا هستند اصلا تو دست بگیری از کیفیت و ظاهر معیوبشون معلومه
دوستان ... همراه N82 ... توي جعبه اش مموري هم بايد باشه ؟ اگه هست ... چند گيگه ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)