نه شما بايد ميفروختيش. اشتباه خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي ..... بزرگي كرديد.
نه شما بايد ميفروختيش. اشتباه خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي ..... بزرگي كرديد.
شما که مفتی دادیش میدادیش به من 1 گیگ اکانت رپید شیرم بهت میدادم!!!
من که هنوز شروع نکرده در حال ترک هستم
ولی به نظرم بازی های این سبکی خیلی قشنگتری هم هست!!!!
مثلا چی بازی؟
آقا من میخوام یه دهکده ی جدید درست کنم.
میشه از سیر تا پیازشو بگید لطفاً؟!
باید سه تا مهاجر داشته باشی و اونارو بفرستی به یه سرزمین متروکه و فکر کنم باید از هر منبع حداقل 800 تا داشته باشی.
راستی یه یارو هست 60 نفر جمعیت داره و عضو هیچ اتحادی هم نیست. یه بار بهم حمله کرد نتونست هیچی غارت کنه. اگه لشگر به اندازه کافی کاری بد نیست یه فارم هم گیرت بیاد. فقط اگه خواستی حمله کنی بهم بگو، میخوام یه نامه تسلیت براش بنویسم.
اسم gloria از دهکده ی valley of shadows مختصات (168|15) نژاد توتن.
ممنون، ولی من منظورم اون سرزمین های متروکه هست که موش و خفاش و اینا داره.
: دی 20 ساعت فاصلمونه، حالا خیلی اذیتت می کنه؟؟اسم gloria از دهکده ی valley of shadows مختصات (168|15) نژاد توتن.
اول تصمیم بگیر چه مدل دهی می خوای بنا کنی
بعد برو قصر یا آقامتگاه رو به 10برسون بعد می تونی مهاجر بسازی باید 3تا مهاجر بسازی که خرجشو میتونی از دستور العمل ببینی
3تا رو که ساختی میری توی نقشه بعد اون ده رو که می خوای اونجا دهتو بنا کنی روش کلیک میکنی بعد مزنه بنای ده جدید 3/3 مهاجر آماده البته موقعه حرکت 750تا از هر منبع بر میدارن میبرن
از من میشنوی اگه منباعت زیره 7 فکرشو نکن برو همه رو 8کن کم کم بعد برو دنبال این کار
نه بابا، من سطحه 10 هست همه چیم.
من از اون دهکده ها میخوام بگیرم که جک و جونور دارن![]()
Last edited by s.owlia; 05-09-2009 at 09:12.
تسخیر سرزمین متروکه:
باید اقامتگاه رو به 10برسونی بعد از دهی که اقامتگاش 10شده با قهرمان و نیروهات به اون سرزمین حمله کنی انقدر حمله کن تا تمام نیروهاش بپره بعد که همشون برن اون سرزمین مال تو میشه البته فقط رویه اون دهی که 10داره تاثیر میزاره
سرزمین باید توی 7 در 7 دهت باشه
ببین من قرمز نوشتم و بلد
قاطی پاتیشون نکن
اون که جونور داره بش میگن واحه یا سرزمین متروکه وتصخیر
اونی که منابع داره بهش میگن ده و بنا
Last edited by iilliya; 05-09-2009 at 09:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)