تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 179 از 506 اولاول ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

آره اوون صدا ماله کپسول آتشنشانی هستش. من اعصابم خورد شد باز کرم انداختم تو صندوق. واسه همه انگار لقّه.
    اما ماشینه من که دزدگیر نداره!! پس از کجا برق میدزده؟؟؟ چراغ چک موتور روشنه بوق میزنه ایرادی نداره؟؟؟؟
    من شده که یه هفته ماشینم خاموش بوده و وقتی استارت زدم مشکلی نداشته ( دزدگیر هم داشته )، ولی باطریش خیلی خیلی مسخره هست کافیه ده دقیقه چراغ داخل ماشین روشن باشه، میره رو اکو مد!!! در حالی که یکی از دوستان یه مزدا داره، بعضی وقت ها با یه سیستم بسیار خفن صوتی، دو ساعت در حالتی که ماشین خاموشه زمین و زمان رو باهاش بهم میریزه.

2. این کاربر از soooot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

افا فرق 206v8 لیمیتد با اونکی V8 چیه؟
    راستی توی تابستون شرایط خرید عوض میشه
    هیچکی جواب مارو نمیده؟
    بیا داداش من :

206 sd v8 کلاس 13 : این کلاس همون مدل لیمیتد هست تجهیزات : پک لوک . قطعات دکوراتیو . رینگ آلومینیومی . سنسور دوم اکسیژن . چراغ عقب صادراتی . کپسول آتشنشانی . کفپوش موکتی . لازم بذکره این مدل فعلا تولید نمیشه چون فروش خوبی نداشت ! قیمتش هم در زمان تولید در خرداد سال 89 از نمونه کلاس 9 نزدیک به 100 تومان ارزان تر بود .
    206 sd v8 کلاس 16 : همون لیمیتد قبل فقط سنسور دوم اکسیژن نداره و در حال حاضر تولید داره قیمت 17270 .
    206 sd v8 کلاس 9 : این کلاس با نام سفارشی عرضه میشه .تجهیزات : قطعات دکوراتیو . کپسول آتشنشانی . کفپوش موکتی . روکش چرم .
    206 sd v8 کلاس 2 : همون مدل معمولی .

کپی از : تیونینگ تالک
    Last edited by s-a-l-i-m; 02-06-2011 at 19:02.

4. 4 کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

این صدا از اولی که ماشین رو تحویل گرفتم توی ماشین من هست و مربوط میشه به برخورد دستگیره فلزی عقب و جلو کردن صندلی شاگرد با کپسول آتش نشانی، احتمالا مال شما هم با یه چیزی اون زیر برخورد میکنه.
    آره اوون صدا ماله کپسول آتشنشانی هستش. من اعصابم خورد شد باز کرم انداختم تو صندوق. واسه همه انگار لقّه.

اما ماشینه من که دزدگیر نداره!! پس از کجا برق میدزده؟؟؟ چراغ چک موتور روشنه بوق میزنه ایرادی نداره؟؟؟؟
    ممنون ولی فکر نکنم مشکل من مال این باشه به دو علت :
    1 . کپسول آتش نشانی ندارم .
    2 . صدا از بیرون اتاق ماشین میاد ( وقتی شیشه ها بالا هستند تقریبا شنیده نمیشه ) .

یه سوال دیگه ، این خرابی عقربه بنزین با تعویض اورینگ درجه باک یا مهره نشون دهنده میزان بنزین داخل باک درست میشه یا باید کل پمپ رو عوض کنم ؟ رفتم نمایندگی بدون اینکه ببینه مشکل از کجاست گفت پمپ کامل رو عوض کن و خارجی بزار با قیمت 150 تومن !

---------- Post added at 09:31 AM ---------- Previous post was at 09:27 AM ----------

من شده که یه هفته ماشینم خاموش بوده و وقتی استارت زدم مشکلی نداشته ( دزدگیر هم داشته )، ولی باطریش خیلی خیلی مسخره هست کافیه ده دقیقه چراغ داخل ماشین روشن باشه، میره رو اکو مد!!! در حالی که یکی از دوستان یه مزدا داره، بعضی وقت ها با یه سیستم بسیار خفن صوتی، دو ساعت در حالتی که ماشین خاموشه زمین و زمان رو باهاش بهم میریزه.
    من دزدگیر تصویری گذاشتم که چراغ دزدگیر داخل ماشین روشن میمونه و گفت احتمالا مال همین چراغه هست چون قبل از اینکه دزدگیر بزارم این مشکل رو نداشتم .

6. 2 کاربر از farshid14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    دیشب بنزین سوپر زدم
    و از اکتان بنزین وورث رو هم استفاده کردم

واقعا روی شتاب ماشین تاثیر گذاشته...
    همچنین با باک قبلی موقع تعویض دنده یه تکونی ماشین می خورد که یه شخص حرفه ای گفته بود بخاطر بنزین بی کیفیته
    دقیقا بعد سوپر زدن این مشکل حل شد.
    سوپر رو هم هر جایی نزنید سعی کنید جایی برید که قبلا ملت تجربه کرده باشن و جایگاه شرکتی باشه.
    آمپر بنزین هم فعلا کاملا سالمه بدون اینکه هر 5 لیتر ماشین رو تکون بدم یا رو هر پله چند ثانیه صبر کنم.
    راستی کارت سوخت رو اونجا جا گذاشتم : دی
    ولی چون خلوت بود احتمالا الان دست مسئولشه امروز می رم می گیرم.
    تیپ 5 دار ها بنزین سوپر فراموش نشه ماشینتون رو از این رو به اون رو می کنه انگار دارید پرواز می کنید.

8. 4 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

ممنون ولی فکر نکنم مشکل من مال این باشه به دو علت :
    1 . کپسول آتش نشانی ندارم .
    2 . صدا از بیرون اتاق ماشین میاد ( وقتی شیشه ها بالا هستند تقریبا شنیده نمیشه ) .

من دزدگیر تصویری گذاشتم که چراغ دزدگیر داخل ماشین روشن میمونه و گفت احتمالا مال همین چراغه هست چون قبل از اینکه دزدگیر بزارم این مشکل رو نداشتم .
    ممکنه یه سنگی، چیزی رفته باشه لای آج های لاستیک، این هم معمولا همچین صدایی میده.
    اگر منظورت از این چراغ های ال ای دی هست که چشمک میزنه ( که میچسبونن پشت شیشه جلوی ماشین که ملت بفهن این ماشین دزدگیر داره و بیخیال بشن ) اگر صد تا از اون چراغ ها به مدت صد سال توی ماشین روشن باشن هیچ تاثیری روی باطری ماشین نخواهد داشت.

10. 2 کاربر از soooot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من هم دیروز ثبت نام کردم تیپ 5 مشکی

alex جان لطفا اون وسایل شستشو رو اگه وقت کردی برام pm کن و همچنین اون چنتا وسایل ضروری که باید بگیرم
    راستی رینگ ننداختی یکی از دوستان میگفت اگه میخوایی بندازی همون اول که ماشینو گرفتی بنداز درنگ نکن و اینکه
    شنیدم اگه ارتقاع بزنی ماشین از گارانتی خارج میشه درسته ؟
    گارانتی ماشن چقدر هست ؟ سالیانست یا بر حسب کیلومتر ؟

12. 2 کاربر از mehrdadb3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت arjp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام من یه 206 تیپ 2 مشکی از شرایط اعتباری اردیبهشت ماه ثبت نام کردم بعد از یه هفته این قدر خونواده رو مخم راه رفتند که این چه رنگیه نوشتی که خودم هم پشیمون شدم ، رفتم نمایندگی رنگ رو تغییر بدم ، گفتند ما نمیتونیم ، زنگ زدم 82277 مشخصاتم رو پرسید،زد تو سیستم گفت چون هنوز وضعیتت تو سیستم نرماله میشه تغییر داد برو نمایندگی، رفتم نمایندگی داد وبیداد گفت سیستم قبول نمیکنه ، خلاصه ما یه در خواست نوشتیم بفرستند ایران خودرو ، امروز دوباره زنگ زدم 82277 گفت نه فقط نمایندگی میتونه این کارو انجام بده خلاصه ما شدیم عین توپ فوتبال لطفا اگه کسی از دوستان میدونه راهش چیه راهنمایی کنه ؟
    کسی جواب نمیده؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

alex جان لطفا اون وسایل شستشو رو اگه وقت کردی برام pm کن و همچنین اون چنتا وسایل ضروری که باید بگیرم
    الکس جان منم میخوام ، همینجا بزار همه استفاده کنن : دی
    قیمتی هم که خریدی بزار
    دوستان فعلا کارواش اتوماتیک نبریم بهتره ؟ تو دفترچه نوشته که امکان داره روی رنگ بدنه تاثیر بزاره

15. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

دوستان فعلا کارواش اتوماتیک نبریم بهتره ؟ تو دفترچه نوشته که امکان داره روی رنگ بدنه تاثیر بزاره
    کجای دفترچه نوشته؟ تو دفترچه من فقط دیدم که نوشته شستن و تمیز نگه داشتن ماشین و استفاده از واکس میتونه توی دوام رنگ ماشین تاثیر خوبی داشته باشه، چیزی در مورد کارواش اتوماتیک یا دستی ندیدم.
    گارانتی ماشن چقدر هست ؟ سالیانست یا بر حسب کیلومتر ؟
    گارانتی ماشین ( به جز وسائل مصرفی مثل فیلتر ها و... ) دو سال و یا 40000 کیلومتر هست، یعنی اگر زودتر از دو سال 40000 کیلومتر بری گارانتی تموم میشه و اگر دو سال بشه و ماشین هنوز صفر باشه هم گارانتی تموم میشه. ( البته از نظر ایران خودرو کل ماشین جزو وسائل مصرفی هست!! )
    البته رنگ ماشین گارانتیش بیشتر هست ( فکر کنم چهار سال بود ) دقیقش رو یادم نیست، تو دفترچه نوشته.

17. 2 کاربر از soooot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کجای دفترچه نوشته؟ تو دفترچه من فقط دیدم که نوشته شستن و تمیز نگه داشتن ماشین و استفاده از واکس میتونه توی دوام رنگ ماشین تاثیر خوبی داشته باشه، چیزی در مورد کارواش اتوماتیک یا دستی ندیدم.
    چرا نوشته ، الان دم دستم نیست ولی یادمه یه همچین چیزی نوشته بود که باید مواظب باشید

19. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •