من idm رو تنظیم کردم ساعت 1 شب دانلودو شروع کنه هفتم تمومش کنه ولی بعضی وقتا میبینم شروع نشده یا بعضی وقتا میبینی شروع کرده دانلود میکنه همین پریروز 2 گیگ ترافیکم بابت همین مسئله رفت هوا
اینم تنظیمات ببینید اشکالی نداره؟
![]()
من idm رو تنظیم کردم ساعت 1 شب دانلودو شروع کنه هفتم تمومش کنه ولی بعضی وقتا میبینم شروع نشده یا بعضی وقتا میبینی شروع کرده دانلود میکنه همین پریروز 2 گیگ ترافیکم بابت همین مسئله رفت هوا
اینم تنظیمات ببینید اشکالی نداره؟
![]()
سلام
شما باید ساعتو 01 AM تنظیم کنید حتما حل میشه (تو عکس دوم)
اگه میخواین بعد از دانلود کامپیوتر خاموش بشه تیک turn off ... بزنید تا ساعت 7 خاموش بشه
در ضمن تو عکس اول گزینه دانلود همزان رو شما گذاشتی روی 10 تا فایا که خیلی زیاده و مناسب سرعت های اینترنت ایران نیست و همین باعث میشه درخواست دانلود تو حالت SendGet بمونه و چیزی دانلود نکنه
اگر سروری که ازش دانلود میکنی مشکلی با دانلود همزمان چند فایل نداره شما حداکثر بزار روی 2 اون عدد رو اگر میخوای دانلود خوبی داشته باشی
چه سوووووتتیییییییییی دادم
خیلی ممنون![]()
سلام idm من مهلت سی روزش تموم شده اسم و فامیلو ایمیلو سریال میخواد کسی داره سریالشو ؟
باید از کرک و سریال معتبر استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تازگی با idm و دانلود از رپید باز مشکل پیدا کردم ....
وقتی می خواهم از گزینه ی download all with idm استفاده کنم هم صفحه اینترنت و هم idm قفل می کند...باز نمی شوند
در ضمن چه طوری میشه idm را در fire fox فعال کرد که موقع رایت کلیک امکانات دانلود با ان ظاهر شود.
مرسی
این 2 تا تیک ها باید روشن باشن :
لینک عکس :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجارو یه نگاه بندازید ببینید آدرس رپیدشیر هست یا نه ؟؟؟
لینک عکس :
با دانلود منجر از 1 سایت مثل یوتیوب چند تا فیلم زدم دانلود بشه بدون هیچ مشکلی دانلود ها شروع شد . بعد فقط 1کی رو گذاشتم دانلود بشه و بقیه رو pauseکردم اونی که داشت دانلود میشد 2-3 باری هم pauseکردم و 2باره استارت بدون هیچ مشکلی ولی آخرش مونده بود که 1بار دیگه pause کردم و وقتی 2باره استارت رو زدم user - passخواست :
این یعنی چی ؟ راه حلی داره ؟
مرسی
این راهی که تو عکس زیر رفتم رو برید و Username و Password هر سایتی توش عضوید رو وارد کنید !!!
لینک عکس :
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)