من كه تابحال چيزي دربارش نشنيدم ولي ويرس هاي مثه Sality يا ويروت , ... همين كاراي مشابه رو انجام ميدن .
من كه تابحال چيزي دربارش نشنيدم ولي ويرس هاي مثه Sality يا ويروت , ... همين كاراي مشابه رو انجام ميدن .
سلام دوستان.كامپيوتر من از فلشم ويروس اتوران رو گرفته.نه فايلهاي مخفي نشان داده مي شن.هم با باز كردن درايو ها تو يه پنجره ي ديگه نشون داده مي شن.چي كار كنم.همه ي راههاي پست اول رو مو به مو اجرا كردم.ولي موثر نشد.دستي اوتران ها رو از CMD پاك كردم.دوباره كه اومدم پاك كنم.نبودن.ولي سومين بار بازم همه ي درايوها اتوران داشت.هم KASPERSKY 10 هم نود هم MCAFEE 8.7 استفاده كردم.چيزي پيدا نكردن.ضمنا اينكه هيچي هم آپ ديت نمي شه.
ممنون مي شم اگه زود تر كمك كنين.
ضمنا RECYCLER هم ويروسه؟(نمي دونم املاش رو درست نوشتم يا نه)
اين مورد كارو دشوار كرد . اگه كسپرو مك آفي چيزي پيدا نكردن پس فعلا نرم افزار زيرو اجرا كن و كليد Auto Remove رو بزن :ضمنا اينكه هيچي هم آپ ديت نمي شه
برنامه هاي پوشه زيرو هم اجرا كن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه جواب نداد برنامه زيرو اجرا كن : تاريخ سيستم بروز باشه و آنتي ويروس موقتا غير فعال .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه جواب نداد
مي شه بگين recycler چيه؟يه فلدر با اين نام توي همه ي درايو ها ايجاد شده
نگران نباش چيزي نيست مربوط به سطل بازيافته سيستمه و بصورت مخفي و سيستمي هست و نبايد پاك بشه و در صورت پاك شدن ويندوز دوباره خواهد ساخت .
مي شه راه ديگه بگين؟واقعا سر در گم شدم.
Combofix جواب نداد ؟ به احتمال زياد به ويروس هايي مثه Sality يا Virut و امثال اون گرفتار شدين . البته براي اين ويروس ها ميتونين از آنتي ويروس Dr Web استفاده كنين ولي همه اونا هم خوب جواب نخواهد داد و چاره آخر نصب مجدد ويندوز هست . اگه اينترنت پر سرعت دارين دو نرم افزار وجود داره كه به احتمال زياد مشكل آپديت رو حل خواهد كرد :
اولي Super Anti Spyware نام داره كه بايد بعد آپديت اسكن كنين :
دومي Trojan Remover هست كه ميتونه كارساز باشه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي باز ميگم اين ويروس چون تو فايل هاي سيستمي و سرويس هاي ويندوز تاثير ميذاره ممكنه در عملكرد ويندوز بعد پاكسازي اختلال بوجود بياد و يا ويندوز بالا نياد . پس اگه امكامش براتون هست يه ويندوز بنصبين .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت دوستان.
مدتی سیستم من دچار آلودگی با SYN FLOOD INTRUSION شده است که حتی پس از فرمت کردن درایو C و نصب
مجدد WINDOWS همچنان مشکل پابرجاست.لطفا راهنمائی بفرمائید. با تشکر فراوان
تو نت سرچ كردم چنين ويروسي وجود نداره يا اگه وجود داره توضيحي در موردش نيست .
ميشه بيشتر توضيح بدين كه چه كارايي انجام ميده ؟ به كجاي ويندوز نفوذ كرده ؟
از چه آنتي ويروسي استفاده ميكني ؟ آپديت هست ؟
چاره شما فعلا فول اسكن با آنتي ويروس معتبر آپديت شده هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)