Last edited by mojtaba2321; 10-08-2012 at 12:49.
درود
دوستان دنبال یه برنامه می گشتم برای disconnect & connect & hang up کانکشن اینترنت ولی پیدا نکردم!
می خواستم ببینم با c++ میشه این کار رو انجام داد؟ و اگه میشه یه منبعی معرفی کنید. من توی سایت ها چیز به درد بخوری پیدا نکردم کدهاش هم کار نمی داد.
حتما باید با C باشه؟؟؟
چون با خط فرمان خود ویندوز میشه این کار رو کرد
میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟
ممنون
سلام دوستان چند تا سوال از سربارگذاری عملگر های داشتم خواهشا کمک کنید کتاب دیتل و چند تا سایت رو سر سرزدم ولی نفهمیدم! هر کدومشو که اطلاع دارید بی زحمت جواب بدید ثواب داره به خدا!!:
فرمول کلیش که این باشه:
حالا توی این پروتو تایپ:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1. چرا قبل از operator ، & گذاشته؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2. تو تشخصیص نوع عملگر هم مشکل دارم مثلا چرا توی این پروتوتایپ ostream هست ولی توی این یکی:
نام کلاسیه که داخلش تعریف شده؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3. سومیش هم تو این کده:
چرا فقط یه آرگومان یعنی یک شی میگیره ولی پروتوتایپش دو تا آرگومان داره؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخریش!! تو مقداری که return میکنه توی هر دوتا کد مشکل دارم!
سلام دوستان
یه سوال در مورده فایل ها داشتم . من میخوام برنامم خودش فایل های درون یه پوشه یا به اصطلاح مسیر رو تشخیص بده . یعنی لازم نباشه من اسم تک تک فایل هامو بدونم و تو دستور fopen بزارمشون .
شنیدم همیچین تابعی هست ولی نمیدونم چیه .
الان سوال میخاد دقیقا همون جمله رو بنویسین یا هر جمله ای داد جواب بده؟ شما برای یک نمونه و خیلی خاص نوشتین .
برای آخری هم کافیه کلمه به کلمه داخل استک بریزین . یعنی هر وقت space دیدین داخل استک پوش بشه.
لطفا حذف شود.
Last edited by mojtaba2321; 25-08-2012 at 22:30.
آقایون ازتون خواهش میکنم کمکم کنید،من فردا تحویل پروژه دارم نمیدونم چیکار کنم
کسی هست بتونه پروژه زیرو به هر زبانی که شده واسم بنویسه؟ تورو خدا کمکم کنید
برنامه ای بنویسید که عناصر استک آ با سایز 10 از ورودی دریافت کند سپس با استفاده ار حداقل ساختمان داده اضافی
عناصر استک آ را وارد استک خالی بی کند
به نحوی که ترتیب عناصر در بی همان ترتیب در آ باشد
در دو حالت
الف:
جهت پیاده سازی ساخمان داده های مورد نیاز از آرایه استفاده کنید
ب:
از لیست های پیوندی
اگه کسی تونست واسم میل کنه یا خبرم بده اینم ایمیلم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)