تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 179 از 2403 اولاول ... 791291691751761771781791801811821831892292796791179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

بابا همونطوری که در پست قبل دوست عزیزم گفت خدارو شاهد میگیرم قصدم ناراحت کردن کسی نبوده اما واقعا به قول دوستمون فکر کردم سرکارم چون از نحوه پستها ومطالبشون کاملا مشخص بود.بابا ما توقرنی نیستیم که بشینیم کل کل کنیم الان فقط باید دنبال این باشیم که وقتمون که عمرمون هستو مثل باد داره میگذره حداقل به بطالت نگذرونیم.من خودم هم یه روز مبتدی بودم.
    راستی درمورد حرفایی که لابه لا دوستمون در پست بالا زد من دومین نماینده اندیشه سبز هستم در رودسر .پس از این به بعد از اندیشه حداقل 1نفر اینجا هست.نمیخواستم بگم اما حالا گفتم که اگه عزیزی در رودسر باشه کمکی خواست بگه من سریع انجام میدم واسش
    اما مورد بعدی اینتکه تو رشت رو من نمیدونستم اینطوره اما تو رودسر الان اگه یه نفر مدارکشو بیاره من یوزرشو اکتیو کنم از همین امروز واسش حساب میکنیم تا 1ماه بعد البته تو رودسر همونروز رانژه میکنن خطو اما اگر مثلا امروز 22 مدارکو داد من اکتیو کردم ولی فردا خطش رانژه شد دیگه ما فردا رو کاری نداریم بلکه همین امروز تاریخ شروعو زدیم.
    درضمن یکی از عزیزان هم این تاپیکو خوند وگفت تو پی سی ورلد میگن اندیشه هزینه راه اندازی نداره شما میگیرین باید اینجا اعلام کنم 12000تومان هزینه راه اندازی برای تمامی شهرهایی که اندیشه سبز ساپورت میکنه به جز رشت در ابتدای قرارداد از مشتری اخذ میشود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بابا همونطوری که در پست قبل دوست عزیزم گفت خدارو شاهد میگیرم قصدم ناراحت کردن کسی نبوده اما واقعا به قول دوستمون فکر کردم سرکارم چون از نحوه پستها ومطالبشون کاملا مشخص بود.بابا ما توقرنی نیستیم که بشینیم کل کل کنیم الان فقط باید دنبال این باشیم که وقتمون که عمرمون هستو مثل باد داره میگذره حداقل به بطالت نگذرونیم.من خودم هم یه روز مبتدی بودم.
    راستی درمورد حرفایی که لابه لا دوستمون در پست بالا زد من دومین نماینده اندیشه سبز هستم در رودسر .پس از این به بعد از اندیشه حداقل 1نفر اینجا هست.نمیخواستم بگم اما حالا گفتم که اگه عزیزی در رودسر باشه کمکی خواست بگه من سریع انجام میدم واسش
    اما مورد بعدی اینتکه تو رشت رو من نمیدونستم اینطوره اما تو رودسر الان اگه یه نفر مدارکشو بیاره من یوزرشو اکتیو کنم از همین امروز واسش حساب میکنیم تا 1ماه بعد البته تو رودسر همونروز رانژه میکنن خطو اما اگر مثلا امروز 22 مدارکو داد من اکتیو کردم ولی فردا خطش رانژه شد دیگه ما فردا رو کاری نداریم بلکه همین امروز تاریخ شروعو زدیم.
    درضمن یکی از عزیزان هم این تاپیکو خوند وگفت تو پی سی ورلد میگن اندیشه هزینه راه اندازی نداره شما میگیرین باید اینجا اعلام کنم 12000تومان هزینه راه اندازی برای تمامی شهرهایی که اندیشه سبز ساپورت میکنه به جز رشت در ابتدای قرارداد از مشتری اخذ میشود.
    نگران نباش آقا سهیل ! آقا پدرام هم امیدوارم کارش راه بیوفته ... پرونده به خیری و خوشی مختومه شد جایی واسه دلخوری کسی نباید باشه هر چی بحث رو ادامه بدیم الکی هم این تاپیک به انحراف کشیده میشه هم هیچ نتیجه مثبتی توش نیست ...

اما در مورد محاسبه روزهای مصرف شده تو رشت که اینطور بوده مثلا واسه خودم تو رسید اولیه تاریخ درخواست خدمات رو زده بودن و تاریخ اتمام هم 1 ماه بعدش ... اما 3 روز طول کشید تا خط وصل شد و تاریخ شروع اکانت هم از زمان وصل شدن خط بود ... واسه یکی دیگه از دوستان هم که 1 هفته طول کشید از همون زمان وصل شدن خط محاسبه شد ... چون این کمال بی انصافیه مثلا تو بعضی از مراکز رشت حدود 10 روز طول می کشه تا خط وصل شه ! اونوقت مشتری بجای 30 روز از 20 روز اشتراک باید استفاده کنه که این منطقی نیست ... بنابراین اینجا همون 30 روز از زمان راه اندازی سرویس حساب می شه و مشتری لزومی نداره واسه روزایی که مخابرات تلف می کنه تاوان پی بده ! البته تو رشت اینطوره ... تو شهرستانها رو من خبر ندارم چون شما می فرمایین راه اندازی خط فقط 1 روز طول می کشه تو رودسر پس کاملا طبیعیه که اشتراک مشتری ظرف همون 1 روز وصل می شه و مشتری هم از 30 روزش استفاده می کنه ! بنابراین واسه شما مشکلی نیست ... اما این کار واسه جایی مث رشت که ممکنه راه اندازی خط تا 2 هفته هم طول بکشه بی انصافیه اگه از 30 روز کم شه ( و تا جایی که می دونم نمی شه )
    در مورد هزینه راه اندازی هم دوستمون درست می گن رشت هیچ هزینه ای نداره حتی اگه 10 بار خط رو جمع کنین دوباره وصل کنین ! ( به شرطی که مردم آزاری نباشه ... اونوقت گله نکنین چرا دیگه بهتون اینترنت نمیدن ) مثلا من خودم2 تا خط داشتم که یه دونش یک طرفه شده بود و می خواستم همون رو فعال کنم و گفتن اگه احتمالا خطتون رو مخابرات فعال نکرد می تونین اون یکی خط رو بهمون بگین فعال کنیم هزینه ای هم نداره فقط این چند روز وقتتون گرفته می شه اگه اون خط یک طرفه وصل نشه ( که البته اینم بگم تا این لحظه خط تلفنم 2 طرفه قطع شده اما اینترنت وصله هنوز !! )
    خیلی خوبه از مسئولان آی اس پی ها هم اینجا باشن ... مطمئن باشین افراد دیگه ای هم هستن خیلی بیشتر از یکی و دارن پست هامون رو می خونن ! ... شاید خودم هم جزو اونا باشم ! ا.. اعلم ! ............
    موفق باشین

3. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سهیل جون شما خودتو ناراحت نکن
    از بروبکس اندیشه بگین پینگتون با سرور 4.2.2.4 چنده
    لیست قیمت سرویس های شاتل چی شود ؟
    راستی امنیت VPS پارس گندیده 1کی از رفقا 50 تا Acc دستشه =))
    اونای که از پارس سرویس دارن برن Passworde ipie مودمشونو Change بدن X_X
    اون رفیقت من نبودم کی اینو بهت گفت ممکنه تو پ خ بگی

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

باز هم از سهیل معظرت میخوام
    ولی به خدا اون پست های تکراری رو من اول یکی مینوشتم ارسال پاسخ میزدم صفحه ارور میومد دباره میدادم میشد دو تا
    بازم ببخشید و تشکر از راهنمایی های همه
    من الان میتونم توی سایت اندیشه به عنوان کار بر جدید ثبت نام کنم اگه ثبت نام کنم کد شماره ی مشتری و رمز عبور به ایمیلم ارسال میشه . این کار رو اگه بکنم پس اون کلمه ی عبور توی برگه دیگه با اون همخونی نداره اشکال نداره یا باید همینایی که دادن بهم حتما باشه؟؟؟
    Last edited by pedram9; 13-12-2009 at 18:15.

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

تو اپراتور ASK چند تا دختر کار می کنن که هیچی حالیشون نیست ، امروز اعصابمو خورد کردن

امروز اینترنتم شدیدا کند شده بود، زنگ زدم به ASK هر جاشو می گیرفتم یه زنه گوشی رو بر می داشت و اصلا پیگیری نمی کرد
    خلاصه منم شاکی شدم و زنگ زدم به مدیریت و گزارش دادم
    کلی هم دادو فریاد کردم ، بعد از اینکه تلفن رو قطع کردم دیدم سرعت رفت بالا. . . !

در آغاز فعالیت hamed22-24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به همه
    کمممک
    مدمه من تادیروز 2تا pc اینترنت می داد یکی از usb و ان یکی از lan. در ضمن اتو کانکت بود ینی وقتی pc روشن می شد می رفت تو اینترنت
    و همزمان 2تا pc انترنت داشتن تا اینکه امروز صبح 2تا pc هارو شبکه کردم تا یه سری اطلاعاتو جابجا کنم بعدش همچی رو به حالت اول برگردوندم ولی از اینترنت خبری نبود. مجبور شدم یه Connection بسازم تا دستی Username Password بدم. انوقت میره دو انترنت ولی یه pc . حالا چه کار کنم همچی به حالته اول برگرده؟ در ضمن اون فایل pdf اقا سهیل خوندم و رفتم داخله تنظیماته مدم و طبق دستور عمل انجام دادم ولی نشد . لطفا کمک کنید.
    اینترنته من از اندیشه هستش

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام به همه
    کمممک
    مدمه من تادیروز 2تا pc اینترنت می داد یکی از usb و ان یکی از lan. در ضمن اتو کانکت بود ینی وقتی pc روشن می شد می رفت تو اینترنت
    و همزمان 2تا pc انترنت داشتن تا اینکه امروز صبح 2تا pc هارو شبکه کردم تا یه سری اطلاعاتو جابجا کنم بعدش همچی رو به حالت اول برگردوندم ولی از اینترنت خبری نبود. مجبور شدم یه Connection بسازم تا دستی Username Password بدم. انوقت میره دو انترنت ولی یه pc . حالا چه کار کنم همچی به حالته اول برگرده؟ در ضمن اون فایل pdf اقا سهیل خوندم و رفتم داخله تنظیماته مدم و طبق دستور عمل انجام دادم ولی نشد . لطفا کمک کنید.
    اینترنته من از اندیشه هستش
    سلام دوست من تمام تنظیمات اون اموزش رو انجام بده فقط در اول کار تو اون اموزش گفته بزنید0-35 که من چندصفحه پیش گفتم بزارید8-35

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

تو اپراتور ASK چند تا دختر کار می کنن که هیچی حالیشون نیست ، امروز اعصابمو خورد کردن

امروز اینترنتم شدیدا کند شده بود، زنگ زدم به ASK هر جاشو می گیرفتم یه زنه گوشی رو بر می داشت و اصلا پیگیری نمی کرد
    خلاصه منم شاکی شدم و زنگ زدم به مدیریت و گزارش دادم
    کلی هم دادو فریاد کردم ، بعد از اینکه تلفن رو قطع کردم دیدم سرعت رفت بالا. . . !
    دوست من ابتدا ارومشتون رو حفظ کنید کار مهمی نکردید دادوفریاد کردید.دادو فریاد مال ادمای لات هست.
    درضمن تو اپراتور چندتا خانوم کار میکنم جملت اشتباه هست.اپراتور مکانم نیست اپراتور به کسی میگن که متصدی پاسخگویی هست.باید بگی خانومهای اپراتور مشترکین.درضمن اپراتورها هرچی باشن از شما بیشتر میدونن
    شما هرروز زنگ بزن داد بکن هیچکی ککش نمیگزه درضمن بازم میگم اندیشه وظیفه داره برای سرویس 128 به شما16کیلو بایت برای سرویس256 فقط 32کیلوبایت وبرای سرویس512 فقط و فقط 64کیلوبایت به شما سرعت بده وگرنه برای 1کیلوبایت بیشتر شما نمیتونید شاکی بشید درضمن تا صبح هم میخوای بشینی زار بزنی حرفت اگر طبق گفته من نباشه منظقی نیست حرف بیخوده
    درضمن بالارفتن سرعت اینترنت لحظه ای هم ربطی به دادو فریاد شما نداره اگه بالا بردن عشقشون کشید که بالا بردن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

باز هم از سهیل معظرت میخوام
    ولی به خدا اون پست های تکراری رو من اول یکی مینوشتم ارسال پاسخ میزدم صفحه ارور میومد دباره میدادم میشد دو تا
    بازم ببخشید و تشکر از راهنمایی های همه
    من الان میتونم توی سایت اندیشه به عنوان کار بر جدید ثبت نام کنم اگه ثبت نام کنم کد شماره ی مشتری و رمز عبور به ایمیلم ارسال میشه . این کار رو اگه بکنم پس اون کلمه ی عبور توی برگه دیگه با اون همخونی نداره اشکال نداره یا باید همینایی که دادن بهم حتما باشه؟؟؟
    فدات شم پدرام جان بیخیال.منم اگه ناراحتت کردم عذر میخوام.عزیز شما ثبت نام نکن.اندیشه واست یوزر ساخته خودشون به ایمیلت میفرستن.تواگه هم بسازی فایده ای نداره چون اکانتتو توی همونی میزارن که خودشون میدن

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ایمیلم رو از کجا میارن من که ایمیلم رو ندادم بهشون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •