بابا همونطوری که در پست قبل دوست عزیزم گفت خدارو شاهد میگیرم قصدم ناراحت کردن کسی نبوده اما واقعا به قول دوستمون فکر کردم سرکارم چون از نحوه پستها ومطالبشون کاملا مشخص بود.بابا ما توقرنی نیستیم که بشینیم کل کل کنیم الان فقط باید دنبال این باشیم که وقتمون که عمرمون هستو مثل باد داره میگذره حداقل به بطالت نگذرونیم.من خودم هم یه روز مبتدی بودم.
راستی درمورد حرفایی که لابه لا دوستمون در پست بالا زد من دومین نماینده اندیشه سبز هستم در رودسر .پس از این به بعد از اندیشه حداقل 1نفر اینجا هست.نمیخواستم بگم اما حالا گفتم که اگه عزیزی در رودسر باشه کمکی خواست بگه من سریع انجام میدم واسش
اما مورد بعدی اینتکه تو رشت رو من نمیدونستم اینطوره اما تو رودسر الان اگه یه نفر مدارکشو بیاره من یوزرشو اکتیو کنم از همین امروز واسش حساب میکنیم تا 1ماه بعد البته تو رودسر همونروز رانژه میکنن خطو اما اگر مثلا امروز 22 مدارکو داد من اکتیو کردم ولی فردا خطش رانژه شد دیگه ما فردا رو کاری نداریم بلکه همین امروز تاریخ شروعو زدیم.
درضمن یکی از عزیزان هم این تاپیکو خوند وگفت تو پی سی ورلد میگن اندیشه هزینه راه اندازی نداره شما میگیرین باید اینجا اعلام کنم 12000تومان هزینه راه اندازی برای تمامی شهرهایی که اندیشه سبز ساپورت میکنه به جز رشت در ابتدای قرارداد از مشتری اخذ میشود.