آره خوب حیف تاپیک ناروتو هست که پایین بمونه.عجب صفخه ی طولانی و باحالی شد..کس دیگه ای هم که سر نمیزنه اینجا.
مثال بجایی بود.میدونم یه چی مثله ناروتو با ساسکه..بی صبرانه منتظر مبارزه این 2 تا هستیم.
خیلی خوبه.خوب نباید از عکس توقع زیادی داشت.انیمه یه چیز دیگست ولی خوب ما زغالیا مجبوریم دیگه.دارم همین کارو میکنم..
ولی خب اصلا بهم حال نمیده
ولی به جاهای حساسش که رسیدین براتون جذاب میشه.منم اولش مثل شما بودم.
چون تاثیری تو داستان نداشته این چیزا.مانگا رو که ببینین خیلی چیزای مهم تری میفهمین.چرا؟
من یه نمونه گفتم...
کلا کم و بیش یه چیزایی میدونم.
این صحنه رو من تو مانگا دیدم نمیدونم انیمه هم همچین صحنه ای داشته یا نه.هر صحنه ای که لورد اوروچیمارو باشه من باید ببینم.
آره پین از مادارا دستور میگزفته ولی رئیس آکاتسوکی بوده.جدی؟
راستشو بخوای دارم میرم دنبال قسمتهای پین . ... . کلا گند زدم به داستان قبول دارم ولی خب حال میده چی کنیم.
ظاهرا ناروتو هم جایی شاگرد پین بوده..، درسته؟
-------------------------------------------------------------------------
از این 3تن خوشمان میاید:
لورد عزیز پین و اتاچی
نه بابا ناروتو کجا و پین کجا.ناروتو و ناگاتو (پین واقعی که موهاش قرمزه و با استفاده از چاکراش اون 6 تا پینو کنترل میکنه) هر 2 تاشون شاگرد جیرایا بودن.
دیدین غیر از لورد شما شخصیت های دیگه ای هم هستن که ممکنه ازشون خوشتون بیاد.اگه مانگا رو کامل بخونین مطمئنن شخصیت های دیگه ای هم پیدا میکنین.
ما کوچیکیم.آره همین که هر روز میایم اینجا میبحثیم خیلی خوبه.مخلصیم بابا این چه حرفیه... دور همیم این مهمه
=========================================
در کل![]()