بازی بالاخره تموم شد.
پایان بازی خیلی بد بود، به گونه ای که حس کردم بازم ادامه داره، ولی یه دفعه با اسم سازندگان برخورد کردم، با خودم چند بار گفتم چه قدر بد!!! نا امید بودم، بیشتر هم شدم.
ممنون.
بازی بالاخره تموم شد.
پایان بازی خیلی بد بود، به گونه ای که حس کردم بازم ادامه داره، ولی یه دفعه با اسم سازندگان برخورد کردم، با خودم چند بار گفتم چه قدر بد!!! نا امید بودم، بیشتر هم شدم.
ممنون.
WARNING: خطر لو رفتن داستان بازی، کسایی که بازی نکردن نخونن ! ! ! ! !
سلام دوستان، شرمنده که خیلی طول کشید مسافرت بودم!!
چپتر 13 (14 سپتامبر)
محتوای مخفی: چپتر 13
پایان چپتر 13
سلام
فكر كنم منظورت pc هست ...اگه منظورت تو pc هست اينجا تاپيكش نيست ... ولي ميتونيد screen print كنيد (PC)![]()
سلام دوستان.
منم بازي رو تموم كردم.
در مجموع به نظرم به جز گرافيكش به غير از زمستون بازي آنچنان جالب نبود.باگ هم داشت...
من كه رفتم سراغ red Dead Redemotion گيمي كه بخاطرش 360 خريدم
جالبه وقتی میری تو نقشه اهنگی که میزنه یاد اویل3 میوفتم میرفت تو اینورتوری...
دسته اوباشی که دیدند مافیا شدندبا خودم فکر می کنم چی میشد روزی من هم عضوی از مافیا می شدم و در این سازمان بزرگ جایی داشتم این موضوع حتی من را با دیدن فیلم های مافیایی و شاهکارشان پدر خوانده در ذهن من قوی تر میشد و هر بار مرا تشنه این سازمان می کرد اما وقتی 8 سال پیش بازی مافیا را بازی کردم فهمیدم که این کار اصلا با ذائقه من سازگار نیست در واقع مافیا شخصیت هایی را می خواهد در خور خود تنها مشکل من این بود که نمی تونستم دکمه سودیچ بمبی را که به یک پل قدیمی با قدمتی 50 ساله دارای طول و عرض ی با صفا و قرار است دوستانم کع از طرف رئیس فرمان کشته شدنشون اومده فشلر بدم. اما بعد از 8 سال این طرز تفکر بعد بازی کردن مافیا 2 تغییر کرد تا جایی که افیا را به عنوان یک سازمان پوچ و بی ارزش در ذهن من تبدیل کردبالاخره بعد از 8 سال انتظار ادامه بازی مافیا با عنوان مافیا 2 منتشر شد بازی به دلیل شاهکار بودن قسمت اول خود همه را چشم به راه کرده بود تا باز حال و هوای یک سازمان بر جسته مافیا را به ما انتقال دهد این بار 2k ساخت بازی را بر عهده دارد و می داند که رقیبش (پدر خوانده2 ) کارنامه بدی از خود به جا گذاشت و این بابت کاملا راضیست.*******************************************
شلیک کن ویتو..گیم پلی ..: در ابتدا مبنای ساخت بازی مافیا 2 یک سبک Open word بود اما این موضوع به مرور کم رنگ شد و اینکه در نسخه نهایی شاهد یک بازی کاملا خطی بودیم یک شوتر سوم شخص که تحول انچنانی در گیم پلی خود ندارد و با به کاربردن المان های موفق گیم پلی در این زمانه یک لذت خاصی به بازی بدهد .بازی در شهر بزرگ نیویورک روی میدهد شهر بسیار دقیق و مشابه با ان دوران طراحی شده است و برای تردد در شهر باید از ماشین های ان دوران استفاده کنیم. رانندگی در مافیا 2 بسیار لذت بخش کار شده و سازندگان از هر نوع اصولی برای ایجاد لحظاتی ناب در رانندگی استفاده کرده اند چون می دانند که بخش اعظمی از بازی در رانندگی طی خواهد شد. بازیباز می تواند ماشین های شیکی که در کنار خیابان هستند را با روش جدیدی که به بازی اضافه شده قفلشان را باز کرد و سواری کرد اما یک المان بسیار موفق مافیا 1 در این قسمت حذف شده است ان هم امکان تردد با (اتوبوس و ترن) هستش من خودم در مافیا 1 اکثر رفت امدهای خود را با همون وسایل نقلیه عمومی انجام می دادم ولی چرا این موضوع این جا حذف شده معلوم نیست مثل همه بازی های سوم شخص حالت کاورگیری سیستم بازگشت خون و تیراندازی که همگی روندی کاملا اشنا دارند و تیراندازی در همان ابتدا دست بازیباز میاید. با توجه به زمان بازی در دوران جنگ جهانی دوم سلاح ها کامل به ان دوره برمی گردد ( کلت، مسلسل ،شاتگان،موتولوف و نارنجک...) که با پیشروی در بازی هر کدام به بازیباز داده می شود که البته می توان از فروشگاه سلاح هم خریداری کرد. و بازیباز می تواند برابر با سلیقه خود از انها استفاده کند.در مافیا 2 انقدر چشم به خط قرمز روی نقشه می دوزیم که اخر هیچ گونه اشناییتی با خیابانها ،کوچه ها و اطراف پیدا نم یکنیم موردی در بازی که ادعای Open word بودن را می کند کاملا باید رعایت شود. کل نقشه بازی در چند مغازه ..(لباس فروشی.،جایگاه گاز،غذافروشی،اسلحه فروشی، تعمیر کار..) خلاصه می شود اما واقعیت اینه که همه انها بلااستفاده هستند گاز که اصلا نیازی به انها نیست ، لباس هم که فرصتی نیست، اسلحه هم که خود گیم پلی بازی اهدا میکند تعمیر کار هم که خدابده برکت اگر پولی بود هستیم در خدمتش وگرنه خیابان هست و هزاران ماشین معلوم نیست این تعمیر کار به چه درد می خورد چون در صورتی که ماشین ما در گاراژ خانه با یک دکمه تعمیر و تزیین می شود چه نیازی به این مورد خواهد بود وقتی خون بازیباز برم یگردد یا یخچالش همیشه پر است چه نیازی به غذای بیرون خواهد بود پس این بازی کاملا خطی خواهد بود از جمله المانهای خوب حذف شده در این قسمت امکان تیراندازی از داخل ماشین بود که واقعا یکنزول بزرگ محسوب میشه بخواب بلند شو یک چاپتر رد کن برو پول بگیر کارت رو انجام بده بعد بیا بخواب که یک چاپتر دیگه هم تموم کنی مافیا یک به طولانی بودن گیم پلی خود می بالید اما مافیا 2 در عرض کمت راز 3 ساعت 10 چاپتر را رد می کند که این گیم پلی کاملا کوتاه رو نشون میده گیم پلی بازی مافیا 2 واقعا زیباست چون نشان میده که روش کار شده اما تا میاد خودی نشان بدهد تمام میشهامتیاز..: 8.5*******************************************
موزیکهای کلاسیکموزیک و صدا..: بازی با یک موسیقی خوب در منو شروع میشه موسیقی که ندای یک بازی احساسی در خور عواطف نامش می نوازد . موسیقی بازی بنا به مراحل و حساسیتش به خوبی پخش می شود و هر بار حس تپندگی خاصی به قلب انسان می دهد در خود بازی نیز به دهه 40 ..50 میلادی و موزیک های رادیو نیز اهنگا های خاص ان دوران را پخش می کند به دلیل ایتالیایی بودن برخی کاراکترها و شخصیت اصلی بازی کمی لحجه خوب ایتالیایی نیز دارند. افکتهای صداگذاری خوب و باور پذی رانجام شده اند صدای خود ویتو هم جای تحسین دارد.امتیاز...: 9*******************************************
پر از جززیا ت این بار د رpcگرافيك..:تحسین بازیباز زمانی به رخ کشیده می شود که صحنه انفجار یک اتومبیل را با تیکه هاش که پرت و می وشند میبینیم یا سنگرهایی که اطمینانی به محکم بودنشان نیست و هر ان امکان خراب شدنشان هستش فیزیک به کا رفته در بازی واقعا عالی هستش که این موضوع د رمنسول کمی کم رنگ نشون داده شده و اون تیکه و خرد های موارد فوق در pc بسیار بهتر و زیباتر هستند فیزیک به کار رفته در تصادفات و ماشین ها هم تا حدی است که قابل قبول باشد اما هیچ وقت داغون شدن ماشین را از بغل ندیدم حتی زمانی که چپ می شدند . طراحی چهره کاراکترها هم عالی کار شده از ویتو گرفته با اون خط زخمی که روی صورت دارد تا اون دست فروش کنا رخیابان همگی نشان دهنده توجه بر روی چهره انهاست چهره اکثر خانم ها با هم یکی هستش و به ندرت در یک صحنه 2 تا خانم متفاوت دیده می شود (خواهر ویتو..خانم های پیش جویی...خانم های داخل دیسکر....) همگی دارای یک مدل چهره بودن فضای شهر نیویورک هم در دهه 50 عالی هستش بعضی اوقات که در خیابانها رانندگی می کدم دقیقا GTA قدیم تو ذهنم مرور میشد هنر سازندگان تا جایی میرسه که در یکی از خیابانهای اصلی شهر کنار پارک مرکزی نیویورک یک ساختمان نیمه کاره وجود داشت که همان ساختمان را در GTA دیدم که درست شده تبدیل به یک برج شده اما با همان مای قدیمی فضای بازی در نمای زمستان و فصل های بهار و زمستان دیده می شود نورپردازی عالی بازی در شبها که همراه با نورای چراغ ماشین ها روبرو میشیم دیدنی هستندامتیاز..:9*******************************************
دسته اوباشی که دیدند مافیا شدندداستان و هیجان..: پسر کوچولویی که همراه با خانواده خود پا به رویای امریکایی دهه 40 م یگذارد. خانواده ای که جز هزاران مهاجری بودند که در ان زمان به امریکا مهاجرت کردند ویتو کوچولویی که بنا با سن کمش باید با بزرگترین مشکلات زندگی دست و پنجه نرم میکرد خانه..پول..خانواده//فقر...همگی مسیری هستند که پسر مار ار زود بزرگ م یکند و مجبور به انتخاب راه های نادرست در کنار دوستانش که یکی جویی نام دارد همه کاری این دو می کنند ویتو دزدی می کند ..دستگیر می شود به عنوان یک نظامی ایالت متحده به جنگ می رود سرنوشت او را زنده نگه می دارد به وطن باز می گردد باز پیش خانواده و دوست قدیمی خود جویی در همان ابتدا مشکلات خانواده رو میبیند و تصمیم به جبران می کند که د راین راه.....داستان بازی یک کتابی است به نام بازی . کتابی که زندگی یک فرد را روایت میکند اما گاه ورق های این کتاب را موش بد جوری جویده است کل بازی در 15 چاپتر روایت می شود مراحلی بسیار کوتاه که هر بار عطش بازیباز را به ورود به مافیا بسیتر می کند عنوان بازی این انتظار را می دهد که هر چه زودتر ما باید یک مافیا بشیم و کا رخود را مافیایی ادامه بدهیم مراحل بازی تا 5 چاپتر به حل مشکلات خانواده میگذرد تا این که به زندان مافتیم بعد از زندان دوباره 3 چاپتر بیهوده گذر می کند معلوم نیست ویتو چرا بعد زندان یه سری به خواهر خود نمیزند.تا این که درچاپتر 10 بازی با یک سوگند نامه وارد مافیا می شود واقعا در ان لحظه چقدر خوشحال بودم چون دیگه می تونستم مافیایی لباس بپوشم با یک بارونی بزرگ کلاه لبه دار و کراواتی شیک اوج هیجان بازی زمانی بود که پای چشم بادامی ها به بازی باز شد کشتن هنری به دلیل دخالت در سیاستهای خرید و فروش مواد مخدر انتقام و در اخر هم جویی یک سازمان مافیایی هیچ وقت قاچاق د رحد خرده فروشی نم یکند زمانی که ما در پیش بزرگان مافیا سوگند می خوریم دیگه جایی برای مثقال مثقال مواد فروختن نیست در خیابانها مثل ولگرده مشت و لگد انداختن نیست مافیا باید تروتمیز بورد یک سناتو ..رئیس جمهو رنمایند ه یا .....را ترور کند برگرد بی صرو صدا نه این که سر یک موضوع ناچیز روی پول بحث کنیم مافیایی ها از هم محافظت م یکنن چیزی که اینجا خیلی کم رنگ بود .د ریکی از مراحل بازی نیاز به یک تیربار هستش با ویتو رفته تیربار را م یخریم برمی گردیم (یک چاپتر تمام) بعدش میریم د رخونه ای مستقر میشیم تا با استفاده از ان سلاح ماموریت خود را انجام دهیم بعد این که هنری فریاد زد اومدند دسته رو گرفتم تا با تیربار سوراخ سوراخشون کنم اما دیدم 2 نفر پیاده شدند از ماشین بعد هنری و جویی گفتند که بریم موندم چی کا رکنم اخه پس هیجان تهیه این تیر بار برای چی بود ...هوش مصنوعی باز یبه ترتیب بد تا خوب بودن..( مردم عادی..پلیسها..دشمنها..دوستان مان) مردم خیابانها که هیچی مخ نداشتند . پلیس ها هم خدا بده برکت لشکرشون رو با چند دلار حذف می کردیم دشمن ها هم گاهی اوقات قاط می زدند و وسط معرکه به انتظار مرگ میرفتند و دوستانما ن به حق انصاف خوب تیراندازی و پیشروی می کردندامتیاز..: 8*******************************************مافیا نتوانست انتظارات را براورده کند یعنی کلا این دوره زمونه همه بازی ها نمی تونناون چیزی رو نشون بدن که بازیبازها انتظار دارند نه اوج اوج بود نه اون ته دره....خوب با اصالت اما نامتعادل کمی ناراحت شدم که ویتو بود که سالیاری رو کشته بود اون کارکتر بزرگ مرد بود
امتياز كل..: 8.5
Last edited by Layken; 12-09-2010 at 11:37.
لطفا پاک شود
Last edited by abolfazl_gallant; 12-09-2010 at 19:34.
می تونید یه لینک کنید ؟
منظورم اینه که لینکش رو قرار بدید یا یه جا آپ کنید،
اگه این جوری کنید خیلی بهتره.
لینکش هم هست پس لینکو براتون بفرستم
لطفا پاک شود.
ممنون.
Last edited by tommy vercetti; 12-09-2010 at 15:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)