خوب قرعه کشی مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا هم برگزار شد و چلسی باید به مصاف یوونتوس بره !بازی رفت در لندن و بازی برگشت در تورین ایتالیا برگذار میشه. بقیه بازی ها به این ترتیب هست:
چلسی بازی خیلی سختی رو پیش رو داره. به امید شکست یوونتوس ...![]()
خوب قرعه کشی مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا هم برگزار شد و چلسی باید به مصاف یوونتوس بره !بازی رفت در لندن و بازی برگشت در تورین ایتالیا برگذار میشه. بقیه بازی ها به این ترتیب هست:
چلسی بازی خیلی سختی رو پیش رو داره. به امید شکست یوونتوس ...![]()
اگه بخواهیم جوری که برابر وست هام و بوردو بازی کردیم جلوی یووه بازی کنیم به عبارتی دهنمون سرویسهیووه همین تیمیه که میلان رو چند روز پیش خرد و خاکشیر کرد
![]()
ولی اگه خودمون باشیم راحت یووه رو میزنیم... در کل قرعه سختی بهمون خورد . من خودم دوست داشتم میخوردیم به بایرن چون ازش متنفرم![]()
در نظر سنجی سایت گل در مورد قهرمان چمپیونز لیگ امسال شرکت کنید:http://www.goal.com/en/Sondaggi.aspx?IdSondaggio=-2147482228
تو نظر سنجی این تاپیک هم شرکت کنید:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=265576&page=27
آقا من شرکت کردم
میگم این تیمونو یه وقت چشم نکنن !![]()
این نظرسنجی سایت گل هم یه جورایی مزحکه نتایجش !!
راستی لیورپولم مساوی کردنفردا خدای نکرده خدای نکرده اگه چلسی نتونه ببره دیگه لوئیزو باید .... !!!
اخراجش کرد به گمونم !
![]()
اگه این بازی رو ببره مطمئنا حداقل تا یه ماه دیگه موندنی میشه چون جمعه و یکشنبه دو تا بازی نسبتا آسون با وست بروم و فولام داریمراستی لیورپولم مساوی کردن فردا خدای نکرده خدای نکرده اگه چلسی نتونه ببره دیگه لوئیزو باید .... !!! اخراجش کرد به گمونم !
امیدوارم این سه تا بازی رو ببریم اونوقت شرایطمون خیلی خوب میشه![]()
Last edited by MORINIO; 22-12-2008 at 19:12.
به نظر من فولام بین اورتون و WBA از همه سختره !! این فصل هم پاچه تیمهای بزرگ و زیاد گرفته ! خوبم داره کار میکنه تا الان .
بازی هم ساعت 11:30 فکر کنم . ببینیم صدر نشین میشیم یا نه :d
نیمه اول که فعلا 0-0 بازی به پایا رسیده.
John Terry هم دقیقه 35 اخراج شده!
خدا بهمون رحم کنه..
یا حق
افتضاح افتضاح افتضاح بودیم .
یه حرکت ناشیانه از جان تری و تمام !!
تازه باید بگم واقعاً شانس اوردیم که نباختیم اونم با یه همچین داور مزخرفی !! یه جاهای واقعاً مزحک بود ( کارت زرد بالاک ! ) .
در مورد اسکولاری هم هیچی نگم بهتره !! به عنوان نمونه فقط دو تا شوت تو چارچوب داشتیم اونم تو نیمه اول بود !!!! اون موقه آرسنال با یک بازیکن کمتر چطوری بازی اداره می کرد و موقعیت ایجاد می کرد و در مقابل کی ! لیورپول در مقایسه با اورتون !!!!
که کرد !! با اون موقعیت که اونها داشتن باید الان ما باخته بودیم !!
بازی تموم شد
Everton 0 - 0 Chelsea
نمیدونم چی بگم؟!
یا حق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)