تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 179 از 1635 اولاول ... 791291691751761771781791801811821831892292796791179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,781 به 1,790 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نه قیمتش که بالا باست چون خودت هم داری میگی تازه اومده.

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

حالا با چه گارانتی ؟

3. این کاربر از aria irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من تو یکی از سایت های اینترنتی این قیمت رو دیدم ولی چون شاید تبلیغ بشه نمی گم ولی اگه خواستی بگو تابا پیغام خصوصی بدم

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام دوباره به دوستان نازنینم
    اقا اخرش sx1 اومد با قیمت 610 تومن ایا با این قیمت واسه خرید مناسبه اگه گرون چقدر گرونه ؟
    دوستان اگر پوست های بنده یادتون باشه بعد از کلی بحث به این نتیجه رسیدیم که این مدل از بقیه ی دوربین ها واسه من بهتره ولی حالا دوربین های جدیدی وارد بازار شده اگه نظرتون تغییر کرده واسم بگید ممنونم از راهنمایی های کاملتون
    من از sx10 تعریف زیاد شنیدم. فکر میکردم sx1 چون سنسور cmos داره از نظر کیفیت عکس و مخصوصا نویز خیلی از اون بهتره. ولی وقتی ریویو هاش رو تو اینترنت خوندم نظرم برگشت. ظاهرا cmos فقط باعث شده که بتونه فیلمبرداری hd کنه و سریعتر عکس بگیره. آدم اگه قرار باشه این همه پول بده انتخاب های بهتری هم هست.

6. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوست خوبم فتح الهي
    عرض به خدمتتان در تائيد حرف شما ...
    من خودم شخصا هر دو مورد را تست كرده ام ... همانطور كه فرموديد كيفيت فيلم برداري دوربين هاي ديجيتال خصوصا slr-like ها به مراتب بهتر از هندي كم هاي نواري مي باشد! 2 سال پيش من با s3 با 6 مگاپيكسل فيلم برداري كردم و واقعا متعجب بودم كه يك دوربين ديجيتال 6 مگاپيكسلي چگونه چنين كيفيتي بي نظيري توليد مي كند! البته اين را هم بايد بگويم كه همينك نسل جديد يعني sx10 كه نوه s3 محسوب مي شود، قادر به توليد چنين كيفيتي نيست! اما در كل بايد اين را عرض كنم كه درست است كه كيفيت اين نوع دوربين ها بسيار عالي است اما شما محدوديت زماني و حجمي داريد و همين باعث مي شود قيد فيلم برداري با چنين دوربين هايي را بزنيد و به همان هندي كم هاي نواري و دي وي دي خور و اينك hd روي بياوريد! شما تنها مي توانيد 10 تا 20 دقيقه فيلم برداري كنيد و اين اصلا خوب نيست! بنابراين همانطور كه دوستان نيز گفتند شركت ها هرگز سياستي پيش نمي گيرند كه اجناس قبلي خود را از دور رقابت خارج كنند! هنوز هم خيلي ها هستند كه هندي كم هاي نواري خريداري مي كنند! حداقل اين مزيت بزرگ را دارد كه خراب نمي شود! با يك خط و خش كوچك فيلم يادگاري شما از بين نمي رود و البته اين ضعف را نيز هميشه داشته و دارد كه كيفيت عالي ندارد و در درازمدت با نور ديدن يا نورخوردگي دچار افت كيفيت مي شود ....
    بهرحال هر كدام در جاي خود كارايي خوبي دارند .. آنچه مي توان نتيجه گرفت اين است كه فيلم برداري با دوربين هاي ديجيتال فعلي اشتباه است و اين آپشن نبايد ملاك خريد يك دوربين ديجيتال باشد!
    با احترام
    كاويان
    جناب كاويان عزيز سلام
    يه مدت بود كه از حضور حضرتعالي محروم بوديم خوشحالم كه دوباره مي نويسيد
    جناب كاويان من چند بار با دوربينم فيلم برداري كردم تقريبا در مود HD هر سانيه حدود يك مگ حجم داره به عنوان مثال 60 ثانيه 61 مگ 135 سانيه 132 مگ . حالا رم من 8 گيگ است پس
    مگابايت 8192=1024*8
    ساعت 2.27=3600/8192
    يعني من بايد چيزي در حدود 2ساعت ونيم بتونم فيلم برداري كنم يكي دوجاي ديگه هم خوندم بيشتر از 20 دقيقه نميشه فيلم برداري كرد تا حالا برام پيش نيومده كه با كمبود فضا مواجه بشم اين براي من جاي سوال داشته كه چرا بيشتر از 20 دقيقه نتونم فيلم بگيرم.
    ولي جالب اينه كه مي تونم 1337 تا عكس با كيفيت عالي بگيرم در حالي كه مي تونم 15 دقيقه باكيفيت hd و 175 دقيقه با كيفيت 640 بگيرم اين نشون مي ده با كيفيت HD فضاي 11 برابر احتياج دارم (البته اينم بگم تو رمم نزديك به 100 تا عكس و 10 دقيقه فيلم هم دارم و اعداد ذكر شده براي فضاي خاي رم كه 8 گيگ است مي باشد نه براي رم خالي)

8. این کاربر از lofa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من از sx10 تعریف زیاد شنیدم. فکر میکردم sx1 چون سنسور cmos داره از نظر کیفیت عکس و مخصوصا نویز خیلی از اون بهتره. ولی وقتی ریویو هاش رو تو اینترنت خوندم نظرم برگشت. ظاهرا cmos فقط باعث شده که بتونه فیلمبرداری hd کنه و سریعتر عکس بگیره. آدم اگه قرار باشه این همه پول بده انتخاب های بهتری هم هست.
    خوب دوست گرامی مثلا چه انتخاب هایی؟
    البته تا اونجایی که من میدونم کیفیت عکس برداری با این لنز بهتر می شه وقبول دارم که گرونم هست ولی در برند کنون چیزی پیدا نکردم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

خوب دوست گرامی مثلا چه انتخاب هایی؟
    البته تا اونجایی که من میدونم کیفیت عکس برداری با این لنز بهتر می شه وقبول دارم که گرونم هست ولی در برند کنون چیزی پیدا نکردم؟
    میشه یه SLR گرفت مثل Canon EOS 1000D یا Nikon D60.

11. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    من سایتی می خواستم برای دیدن دوربین دیجیتال و قیمت آنها.
    یکی راهنمایی کنه.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

میشه یه SLR گرفت مثل Canon EOS 1000D یا Nikon D60.
    دوست عزیزم مدل های slr تا اونجا که من میدونم ماله حرفه ای هاست من هنوز مبتدی هم نیستم

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

خب اگه این طوره و فیلمبرداری HD هم براتون مهمه چرا Panasonic FZ-28 نمی گیرین؟

15. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •