نه قیمتش که بالا باست چون خودت هم داری میگی تازه اومده.
من تو یکی از سایت های اینترنتی این قیمت رو دیدم ولی چون شاید تبلیغ بشه نمی گم ولی اگه خواستی بگو تابا پیغام خصوصی بدم
من از sx10 تعریف زیاد شنیدم. فکر میکردم sx1 چون سنسور cmos داره از نظر کیفیت عکس و مخصوصا نویز خیلی از اون بهتره. ولی وقتی ریویو هاش رو تو اینترنت خوندم نظرم برگشت. ظاهرا cmos فقط باعث شده که بتونه فیلمبرداری hd کنه و سریعتر عکس بگیره. آدم اگه قرار باشه این همه پول بده انتخاب های بهتری هم هست.
جناب كاويان عزيز سلام
يه مدت بود كه از حضور حضرتعالي محروم بوديم خوشحالم كه دوباره مي نويسيد
جناب كاويان من چند بار با دوربينم فيلم برداري كردم تقريبا در مود HD هر سانيه حدود يك مگ حجم داره به عنوان مثال 60 ثانيه 61 مگ 135 سانيه 132 مگ . حالا رم من 8 گيگ است پس
مگابايت 8192=1024*8
ساعت 2.27=3600/8192
يعني من بايد چيزي در حدود 2ساعت ونيم بتونم فيلم برداري كنم يكي دوجاي ديگه هم خوندم بيشتر از 20 دقيقه نميشه فيلم برداري كرد تا حالا برام پيش نيومده كه با كمبود فضا مواجه بشم اين براي من جاي سوال داشته كه چرا بيشتر از 20 دقيقه نتونم فيلم بگيرم.
ولي جالب اينه كه مي تونم 1337 تا عكس با كيفيت عالي بگيرم در حالي كه مي تونم 15 دقيقه باكيفيت hd و 175 دقيقه با كيفيت 640 بگيرم اين نشون مي ده با كيفيت HD فضاي 11 برابر احتياج دارم (البته اينم بگم تو رمم نزديك به 100 تا عكس و 10 دقيقه فيلم هم دارم و اعداد ذكر شده براي فضاي خاي رم كه 8 گيگ است مي باشد نه براي رم خالي)
خوب دوست گرامی مثلا چه انتخاب هایی؟
البته تا اونجایی که من میدونم کیفیت عکس برداری با این لنز بهتر می شه وقبول دارم که گرونم هست ولی در برند کنون چیزی پیدا نکردم؟
میشه یه SLR گرفت مثل Canon EOS 1000D یا Nikon D60.
سلام
من سایتی می خواستم برای دیدن دوربین دیجیتال و قیمت آنها.
یکی راهنمایی کنه.
دوست عزیزم مدل های slr تا اونجا که من میدونم ماله حرفه ای هاست من هنوز مبتدی هم نیستم
خب اگه این طوره و فیلمبرداری HD هم براتون مهمه چرا Panasonic FZ-28 نمی گیرین؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)